fredag den 29. august 2008

Morgenstund havde

guld i mund og guld betyder glæde. Men der var lige en bog, der skal læses, og hurtigt er 3 timer væk, dynen er tung og god. Derfor kom pc'en lidt sent i gang i dag, men morgenbilledet fik jeg da taget :DI denne uge, har der været voldsomme problemer med, at få det kære barn på Amager, til at stå op og møde til tiden. Hun hører simpelthen intet. Har 2 vækkeure, deriblandt ét som farer og fiser rundt i hendes rum, så hun SKAL op for at slukke det. Samt jeg og klassekammerater ringer til hendes mobil. Hun hører intet. Nu er hun faktisk blevet rigtig bange, for tænk hvis der skete noget, så ligger hun der - døv for omverden. De sidste par dage, har venner sovet hos hende, som får hende op, gode mennesker er guld værd. Prøver ellers at indprente: man skal glæde sig til at stå op hver dag, glæde sig til den nye dag, så er det ikke så svært at komme op. Vi håber det bedste, for fravær er ikke smart, når man skal passe sin 2.G.

Kom endelig til tandlæge i går, som gav 3 knus, har I kendt mage? Da jeg omtalte hende sidst, ville hun købe sin egen klinik, det bliver det desværre ikke til. Men til jer, som fortsat gerne vil skifte til en superdygtig tandlæge, send mig en mail, og jeg fortæller, hvordan I finder hende.

Det er fridag i dag, skal ingenting overhovedet, ikke køre langt, ikke handle, ikke lave mad, ikke vaske, ingenting - og jeg glæder mig.

10 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Uha sådanne et sovehjerte har jeg også... Jeg høre dog min mobil.. Men når den er hørt, sover jeg igen... Jeg skal snakkes vågen...
Gemalen sætter vækkeuret ½ time før jeg SKAL op, så han har tid til at vække mig...
Det er frygteligt at have det sådanne...
Håber at hun finder en metode, så hun kan komme op....

Rart at have fundet en god tandlæge.. De er nemlig guld værd :-D

Sister Bonde sagde ...

Bambi - hun har det virkelig slemt med det, for hun vil så gerne følge med i skolen. Forleden morgen/formiddag ringede jeg mindst 15 gange, inden hun tog den ved 12-tiden. Skal møde 08:15 - tak skal du ha, hvor hun græd, for hun vil så gerne.

Sifka sagde ...

Såvidt jeg husker, er der lavet en undersøgelse, der viser at de små pus faktisk ikke selv kan gøre for det. De er på vej fra barnesøvnbehovet over til voksen, og i en periode passer de to ting rigtig dårligt sammen. De har stadig behovet for 10-11 timers søvn, men kan først falde i søvn efter 23, og så opstår problemerne.

God fredag.

Madame sagde ...

En fridag uden pligter er guld værd, Sister! Men sikke noget med Malene, der sover fra vækkeurene. Det hører da vist alderen til, for jeg mindes sønnike i samme situation i gymnasiet. Det er et meget smukt billede, du har taget. Det lyser op her midt i'Othello' :-)

Sister Bonde sagde ...

Sifka - er det rigtigt? Det er det vel, for hun har faktisk fået en tid hos lægen, blodprøve - bare lige for at tjekke, der ikke er noget helt galt.
Hun forsøger virkelig, at sove før kl. 23 :D
I lige måde skøn fredag til dig.

Nemlig Madame - må få plukket en masse brombær til min mor, havde jeg tænkt som det eneste :D
Tak for at der er andre derude, som kender til det, for sjovt er det bestemt ikke.
Og tak for rosen til billedet ;o) Midt i Othello - skønt.

kokken sagde ...

Rigtig god fridag til dig sister. Tror også på at det har noget med alderen at gøre. jeg har smidt "spandevis" af vand i hovedet på min søn, men der er jo godt nok lidt langt til Amager, tror ikke du kan ramme ;-) God week-end til dig - og du skal sikkert ud at trille i din nye vogn når den kommer hjem på week-end;-)

Sister Bonde sagde ...

Hvis jeg får lov af Jens, så skal jeg Fr. pippelipglosskok, det kan du tro.
Han vil så gerne pudse og nusse osv., men den er da fin nok til at køre.
Nej, men hvor ville jeg gerne kunne være lige ved siden af hende, men hun vil ikke ha det :D
Måske jeg kan få en ældre dame på 2. sal til at banke hende op, mod lidt hjemmelavet brombærmarmelade og en valnøddesnaps. Prøver ski.
I lige måde fr. kok, skøn weekend.

Anonym sagde ...

Jeg har lidt det samme problem. Jeg kan virkelig også sove. Men mit problem er bestemt ikke lige så slemt som Malenes. Er du sikker på at hun ikke kommer for sent i seng? Det har altid været mit problem. Kommer hun for sent i seng i weekenderne? Det kan jo tage mange dage at få indhentet sådan et søvnunderskud.

Det er da skrækkeligt, når hun selv er så ked af det. Jeg håber hun finder en god løsning.

NILLE sagde ...

Jeg kan godt forstå, at du/hun er bekymret, hvis der sket noget. Jeg er jo en let sover - jeg kan sove meget, men vågner ved et pip!

Den bog må have været ualmindelig spændende... var det Washington-dekretet?

Rigtig god slappedag - det har du vist fortjent efter al den faren rundt i denne uge!

Sister Bonde sagde ...

Jens - hun påstår hårdnakket, at hun kommer tids nok i seng, men jeg indrømmer blankt, at jeg har mine tvivl. Og du har helt ret mht. de "hårde" weekender, med lektier, arbejde og passe det sociale.
Vi håber der snarest sker en forandring.

Nille - sådan er det også for mig, men desværre er intet gået i arv til de to poder.
Han er god ham Jussi - Lene er også faldet pladask for ham - mangler ½-delen endnu - heldigvis :D
Den er lidt tung, men meget velskrevet.
Jeg nyder dagen i fulde drag, og må snart ned i baghaven og plukke brombær. Solen skinner smukt i dag.