mandag den 11. august 2008

Nu er det

ikke de "sædvanlige" 5 kg. som ALLE kvinder gerne vil tabe (og gerne mere), for mit vedkommende længere, nu er det 8 kg. Og her kommer undskyldningen, for den er der og den er god :D

Jeg kunne IKKE gå de der 10.000 skridt, hver dag i sommerhuset, som jeg var opsat på. Det kan jeg fortsat ikke, fordi: Jeg har en dårlig ankel - nemlig. Andre har en anden god undskyldning, men min er altså god nok. Jeg begriber ikke, hvad der er sket, men den hæver - ligner et strudseæg, som har placeret sig lige ovenpå anklen. Jens siger det er en forstuvning, og at det tager et ½ år, inden den er forsvundet. ØHHHHHH, 3 kg. på 14 dage i sommerhuset. Er der nogen, som kan regne ud, hvad det bliver til på et ½ år? Jeg nægter det.Men så er det, at min skønne husbond siger: Det betyder ingenting, jeg elsker dig som du er.

Jeg er den der er smeltet og lægger mig i sofaen,

med foden hævet :D

26 kommentarer:

NILLE sagde ...

Altså søde - hvis den er forstuvet skal du da til lægen! Ikke vente ½ år derhjemme... det går altså ikke du!!! Så kommer du meget hurtigere ud på de 10.000 skridt ;-) God bedring!

Sister Bonde sagde ...

Nille - lægen kan og gør ingenting - men skal nok. Har tænkt lidt på det. Men når man selv har arbejdet i et lægehus, sååååååå - tjaaaaa.
Og tusind tak.

et cetera sagde ...

Har du slet ingen erindring om at være vrikket om eller lignende? Lyder altså ikke helt godt - du må nok omkring lægen, du!! P.S. en lille trøst (for mig nok mest) ér, at vores vægt vist er synkroniseret igen nu :-D

Helle K. sagde ...

Er det så nu, at jeg kan sige: "Åh hva' kun 8 kg.?" nej - uanset hvor mange kg. så er det jo surt - selvom vi bliver elsket som vi er, så er det meget behageligere at være normalvægtig - ud fra billederne, så synes jeg nu, at du ser lækker ud og ikke for tyk. :)

Foden - du ved nok bedst, om den skal kigges på - så jeg nøjes med et held og lykke og god bedring. ;)

Sister Bonde sagde ...

Det er jo lige det, jeg ikke har et cetera - desværre. Den har været hævet i en måneds tid, eller mere, men er gået alligevel. Og holdt pauser.
Hvor meget vejer du nu :D

Helle - jamen Helle det er 8 totalt formeget, og jeg er lækker ;o)
Nej, ikke når der skal prøves tøj og sådan noget, så er der godt nok, noget der kunne undværes rundt omkring.
Men tak for at du synes jeg er lækker, det kan man da ikke få for lidt af :D

Tusind tak for held og lykker - skal nok ringe til lægen - på ét eller andet tidspunkt.

Anonym sagde ...

Haha, sikke nogle billeder.

Du er nødt til at gå til læge med foden, selv om han måske ikke kan gøre så meget. Med hensyn til vægten så kan den klares med linsesuppe og gulerodssalat. Jeg vil da gerne sende nogle opskrifter.... hæhæ....

Jeg synes egentlig det var sjovt da jeg skrev det, men så kom jeg til at tænke mig om: du vejer aldeles ikke for meget! Det er simpelthen noget sludder!

kokken sagde ...

Kan du så komme afsted og blive kigget på! På den anden side ville jeg da godt have en plausibel undskyldning for at MIN vægt er sneget sig op over det tilladte. Men heldigvis siger min dejlige mand ligesom din - gad nok vide.... hvis man nu kom til at ligne de frodige damer du har smækket op i hovedet på os....
God dag og god bedring herfra:-)

Sister Bonde sagde ...

Hun er godt hævet - hende i midten - ik Jens. Hun kan da ikke gå, ville få overbalance :D
Det er IK noget sludder, og du må gerne sende sunde opskrifter, men jeg VED godt, hvad problemet er: for meget rødvin.

Uhhhadddaadda, så kom mor på banen, godt når min egen ikke læser med - øhhhh, jo det gør hun vist nok.
Fr. Kok - skal nok, men lad os nu lige vente en måned mere. ER altså ikke lige den, der elsker at gå til lægen.
Sku vi to prøve, at komme til at ligne de to, og så høre, hvad vores mænd siger ;o)

Anonym sagde ...

Jeg tror faktisk at hende i midten er fra en film jeg har set - NEJ, ikke en af den slags film. Det er simpelthen en meget, meget morsom komedie der gør grin med amerikanernes anstrengte forhold til sex.

Det kan godt være at du ikke selv kan se det - alligevel er det altså noget vrøvl med den vægt!

Sister Bonde sagde ...

Jens - hun hedder Ursula - måske du kender hende fra IKKE den slags film :D
Møs til dig - på kinden ;o)

Lene sagde ...

nå ikke mere, jeg tog fem kilo på på 3½ uge :-)og jeg drak ikke så meget rødvin, men øl og lækker mad.

men foden, pas på den

Sister Bonde sagde ...

Lene - det passer ikke - vel? Jeg kan ikke li øl og lækker mad :D

Skal nok passe på foden, lover det. Prøver nok at gå en tur ned og hente kartofler i morgen ;o)

Lene sagde ...

jo det passer desværre. tre kilo i Østrig og to kilo herhjemme, og jeg skal til bryllup om to uger i en kjole, jeg ikke har haft på i to år, SUK ;-)

Sister Bonde sagde ...

Jamen det giver jo lige de der 5, som vi alle vil af med, så der er håb forude og datter fixer lige din kjole :D

Donald sagde ...

Hvis du ikke vil besigtiges af lægen, så skal du i det mindste købe en forbinding. Jeg forvred ankelen i juleugen 2007 og en kollega sagde: "Av, du burde klage til sikkerhedsrepræsentanten, nu er din arbejdsevne nedsat i 6 uger"; og det havde han ret i.
At det kun blev 5 uger skyldes måske at de "nye" forbindinger, som man kan købe i Matas, er meget gode og er nemme at skifte, vaske og så videre, så det er svært at glemme dem.

Det var meget behageligt at gå med sådan en sports-skade-forbinding.

Anemone sagde ...

Trøstes min det soverommet deres blir flott. Bar elsker den fargen og belysningen ble jo bare en fulltreffer da, men så ser jeg jo du har en kjekk KLOVN til å hjelpe til...

Sister Bonde sagde ...

Donald - lige den lille detalje, havde jeg da fuldstændig glemt. Har købt et i sportbutikken, da vi var i sommerhuset. Selvom de ikke var meget for at sælge mig det, når man ikke vidste, hvad der var/er galt. Gik med det 1 gang og det hjalp. Det må være fordi sønnen har nuppet det, at jeg har glemt det.
Tager det på i dag, når der skal gås efter kartofler.
Tak Donald.

Tak Anemone - så han er en skøn klovn :D

Madame sagde ...

Det var morsomt at læse - og sikke billeder, Sister! jeg håber, lægen kan hjælpe dig. Er der ikke noget med en stram elastikforbinding hjælper, hvis anklen er forstuvet?

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Madame - har fundet det sportsbind, som Donald anbefalede, så jeg prøver lige det i dag, inden forstyrrelse af de travle læger ;o)
Har du set opskriftbogen nedenunder? Det var til din ære :D

Shabby - Marianne sagde ...

Det taber du hurtigt 8 (otte) små kilo - her på B&W er det helt andre størrelses forhold vi taler om ----

Bambi72 sagde ...

Ha ha jeg er også fed, på den fede måde LOL

Anonym sagde ...

Jaja - da du skrev Ursula fik jeg blod på tanden og nu har jeg fundet filmen med "Yver-Ursula".

http://www.imdb.com/title/tt0365125/

Filmen er med Johnny Knoxville, Tracey Ullmann og Chris Isaak. Den er meget grov og meget morsom.

Sister Bonde sagde ...

Gu gør jeg ej Marianne - og er det Black and White du taler om? :D

Så er vi 2 Bambi - godt at stå sammen ;o)

Uhhhh altså Jens - du er en skat - jeg elsker Tracey Ullmann (og mange andre). Må da lige have fat i den film, hvis du mener, jeg kan tåle at se den :D

Anonym sagde ...

Jeg er sikker på at du vil more dig helt vildt over den. Den er da plat, men også utrolig sjov. Tracey Ullmann er fantastisk morsom som verdens kedeligste og mest usexede kvinde....

Barmfagre Ursula er deres ustyrlige datter - sin kedelige mors diamentrale modsætning.

Jeg håber at du finder filmen et eller andet sted.

Anonym sagde ...

Nå skal jeg si noe du neppe ville tro skulle komme fra meg som selv er 30 kilo overvektig. Jeg burde jo ligge lavt i terrenget. Det gjør jeg ikke: Se å bli kvitt de åtte kiloene øyeblikkelig. Sett i gang, tell kalorier og spis sunt og magert, gå dine skritt og ikke gi deg før de er borte. Dette klarer du.

Og hvorfor sier jeg det? Jo, som du selv sier: Hvis du fortsetter å gå opp, hvor er du da om et halvt år eller om tre år? Svar: Der jeg er nå, og da begynner det å bli vanskelig å gå ned i vekt.

Lykke til!!!!!!

Sister Bonde sagde ...

Jens - det må være en opgave for filmsønnen - giver ham den med det samme. Han kan også li Ullmann.
Det var nu pga hævelserne fortil, jeg valgte billedet, anede ikke, hvor det kom fra. Dejligt med sådan en vidende blogger :D

Hege - du er en skat - simpelthen, uden lige. Jeg HAR gået i dag, dog ikke så langt og med støttebind på ankel. Det skal nok komme igen, altså normalaweisevægten, ingen tvivl om det. Et stykke gaffatape for munden, så er den hjemme :D