torsdag den 21. august 2008

Rengøring

Har modtaget en mail med reaktionen på det, at skulle tage sig sammen til at gøre rent: Der er dokumentation for, at rengøring er ligeså godt som egentlig motion, i kræftsammenhænge er der faktisk dokumentation for, at det er livsforlængende. Det var da godt, at jeg kom i gang, men overhovedet ikke blev færdig, fordi så kom skab nr. 2 jo i dag.
Og ved I så hvad, så er det jo helt smart, at have sin "italienersøn" boende hjemme. For vi kunne da bare lige overraske farmand, med at 3 skabe var samlet på mindre end 2 timer. Yes.
I morgen står den på indretning og total propning. Uhhhh, det bliver godt.
Udover ovennævnte mail, har jeg også modtaget, fra en som bekymrer sig, om min fortsat ikke tilstede lugtesans. Hun skriver: Zink er vigtig for smags- og lugtesans. Kan du smage sødt, surt, salt og bittert med tungen? Hvis du kan, vil jeg foreslå dig at sutte på en zinktablet og registrere, hvornår zinksmagen melder sig, eller endnu bedre, se om du kan købe en zinktest og på den måde afgøre, om du skulle lide af zinkmangel?
Kan helt ærligt snart ikke finde ud af, hvad jeg skulle have gjort uden det her bloggeri, det sidste års tid. Må da lige omkring et apotek i næste uge, bliver ikke i denne, alt for mange gøremål. Lugtesansen må vente, og det må jeg også :D
Og de seneste nyheder: det er på Malenes pizzaria-arbejdsplads der er stukket én ned. Det er for tæt på, og så er man ikke tæt nok på sit barn, i sådan et tilfælde.

13 kommentarer:

Irene sagde ...

Jeg tænker sommetider på hvor stor en glæde det må være at kende sit barn som voksen, at kunne dele livet sammen med dem, under det samme tag. Nogle gange ønsker jeg mig at bo tættere på min egen familie, at kunne dele hele dage og uger sammen i lang tid, ville for mig være lykken.
Nyd din smukke søn, en dag er han måske flyttet forfærdeligt langt væk og du vil ikke have mulighed for at give ham et knus, bare sådan ... ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nåååååå Irene - hvor er du altså smuk med dine ord - også. Det glæder mig så meget, det du skriver. Ummmm, hvor jeg skal putte ordene på hovedpuden og sove godt, og tænke på dem. I to søstre er da guld værd. Kram til dig.

Eva Sommer-Madsen sagde ...

Hold op hvor er du kreativ! Godt at se at det går dig godt - og at tiden trods alt går godt.
Nu skal du bare høre den bedste:
Tine fra biblioteket er gravid!
Hun skal føde 1. september, - hun kom og fortalte det efter hendes ferie - en uge ind i august !

Så er man lidt støvet - tror jeg - gravid i 7 1/4 måned - uden at vide det!!!
KH
Eva

Sister Bonde sagde ...

Hej Eva - det var hyggeligt :D
Tak for rosende ord - dejligt.
De kan jo bare ringe, hvis de har brug for hjælp på kontoret ;o)

Helle K. sagde ...

Jeg kan godt forstå, at du gerne ville være tæt på din datter lige nu :(

Sister Bonde sagde ...

Helle - godt at telefonen er opfundet, men det havde nu været rart, lige at kunne gi et trøstende kram.
Hun er fortsat meget rystet over situationen, men klarer det.

Shabby - Marianne sagde ...

Husk jeg er tæt på Malene, hvis det behøves :-) Og lige samle et skab på to timer...... Jeg vil også have en italiener-søn

Sister Bonde sagde ...

Marianne - spurgte faktisk Malene, om jeg skulle få dig over, men hun takkede nej tak. Måske skal I lige mødes, under andre hyggelige former først. Men tusind tak.

Måske jeg må leje ham italiener-sønnen ud :D

NILLE sagde ...

Det var dog forfærdeligt for Malene! Håber, at hun er OK nu!!! Men hvor er det dog dejligt at vide, at der er mennesker i nærheden som også er der for hende - pga. bloggen... det er overvældende simpelthen!

Anonym sagde ...

"italienersøn" - fnis. Den var go`.

Stakkels Malene. Det må ikke være rart for hende. Jeg håber ikke at hun var alt for tæt på da det hele skete. For øvrigt troede jeg at hun arbejde i en internetcafe eller sådan noget.

Sister Bonde sagde ...

Meget ubehageligt Nille - og det er det jo fortsat, for hvad er der gang i på hendes arbejdsplads. Lyder som noget meget alvorligt. Vi bryder os da ikke om, at hun arbejder sådan et sted. Tænk, hvis hun havde været der - puha.

Jens - han flytter jo ALDRIG hjemmefra - derfor italienersøn. Men det havde du nok regnet ud :D
Malene arbejder både på pizzaria og internetcafe, de unge mennesker har brug for rigtig mange penge - i dag. Nej hun var derhjemme, men fik en sms om at det var sket, og så kom det i TV lige efter. Voldsomt væmmeligt.

Lene sagde ...

UHH sister, jeg kan helt klart følge dig i gerne at ville være tættere på.Og det må også være utrygt for Malene næste gang hun skal på arbejde.

Og Irene har jo ret, det er en gave at få lov til at følge dem tæt på. Og nu kan sønnen også skrive det på kompetencelisten, han kan da lidt af hvert.

Sister Bonde sagde ...

I sådanne tilfælde, må det være godt Lene - for ellers bedes forældre (i sær mor) holde sig langt væk :D Vil gøre alt for meget rent ;o)
Må lige høre hende, om hun skal på arbejde der igen og evt. hvornår.

Irene har altid ret ;o) Har fortalt ham, at han nu har bestået ægteskabsprøven, han er klar til at flytte sammen med en pige (eller hvad han nu finder ;o)