mandag den 29. september 2008

Det regner

med valnødder, og op til flere gange om dagen, står den på fejning og opsamling. For det gør simpelthen så ondt, når man kan høre den der knasende lyd, når postbilen og hvem der ellers får lyst til, at vende i vores indkørsel, maser de skønne valnødder.Derfor blev sønnen sendt på det job i dag, da jeg skal sidde ved min elskede maskine og søge job - bare en gang i mellem :D - eller alle de job, der ikke er. Det er total agurketid, hernede, men så må det jo ta den tid det tar. Det værste er næsten, at man intet hører, fra de steder, hvor man søger. Ingengang tak for din ansøgning eller afslag - intet. Men helt ærligt, så har jeg ikke den store lyst til at arbejde på sådan arbejdsplads. Det er muligt, de modtager et hav af ansøgninger, men man kan altså godt se forskel på dem der vil, og dem der skal sende 4 ansøgninger om ugen. Respekt for den enkelte og den tillid der vises firmaet ved at søge - basta.Ved godt, at I har set udsigten tonsvis af gange, men dagen er bare så smuk i dag, elsker disse skyer og lyset.

10 kommentarer:

et cetera sagde ...

JA, det er synd hvis der går for mange af de skønne nødder til spilde. Til det med ansøgningerne kan jeg kun sige, at idéen er gennemført dårlig - og at ideologien bag er gennemført menneskefjendsk og respektløs - men nu er jeg så heller ikke den store tilhænger af den siddende regering ;-)

Kom så igang sagde ...

Jeg forstå godt du er trat af søge job, når man ikke gang kan få en tilbage melling og tak.Den udsigt kan man da bliver ved med at se på.

Tine aka Den kreative And sagde ...

Jeg har i dag fået fire tilbudt om et vikariat via mit cv, som jeg har liggende fire forskellige steder ude på nette. Det vil sige tre forskellige medarbejder fra det samme vikarbureau indenfor to timer har set mit cv fire forskellige steder og alle fire de ringet til med mig. De vil jo ikke fortælle mig noget om arbejdes indhold eller om lønnen, kun at der er en fin kantineordning i firmaet, men hvad skal jeg bruge den til ?

For det første kan jeg ikke betale mine faste udgifter ved hjælp af en kantineordning og for det andet, så har jeg kunne smøre min egen madpakke lige siden den første dag i første klasse og det har jeg tænkt mig at blive ved med.

End videre så synes jeg også godt, at det mindste firmaerne kunne gøre, når man søger et job hos dem, er, at enten at sende et lille "tak for det fremsendte" eller et afslag. Det kunne jo være, at vores beskæftigelseminister næste gang han får en "god" ide, skulle pålægge firmaerne at give en eller anden form for svar på de ansøgninger, som de modtager.

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - det med regeringsholdninger, tror jeg er fornuftig, at holde langt væk, fra dette medie. Uha da da da - sikke diskutioner og des lige. Men jeg er nu enig et langt stykke hen ad vejen :D for der er altså virkelig nogen, som har brug for et kraftigt spark (går på kursus med dem). I dag var vi 8 (20 da vi begyndte) og 1 ny, som havde været syg. "Har du søgt 4 steder?" spurgte "underviseren" - "Nej, fanme nej, jeg har sgu da ligget på ryggen".
Nåååå, ja tænker man så.
Disse kurser burde deles op - bare på en eller anden fornuftig måde.
Nødderne er reddet for i dag, ny portion i morgen :D

Jeg er nu ikke så træt af det Conny - lidt ændrede regler i mit tilfælde - men der er desværre ikke mange at søge, selvom man skal søge bredt.
Det er nemlig lige det - man bliver ikke træt af den udsigt. Desværre har vi jo en slange, som planter træer omkring så, så den snart forsvinder.

Tak for dine ord Tine - og så kan jeg da godt se, at jeg må ansøge lidt flere vikarbureau'er. Held og lykke til dig - med el. uden madpakke :D

Tine aka Den Kreative And sagde ...

Det, jeg undre mig over, er, at tre medarbejder fra det samme vikarbureau "falder" over mit cv inden for et par timer og at den samme medarbejder "falder" over det to gang - det er lidt vildt efter min mening også at medarbejderen ikke kan se, at det er den sammen person, som allerede har sagt: "nej tak" til vikariatet en gang.

På den anden side, så må det jo være fordi mit cv er så godt. ;-)

Jeg har mit cv liggende fire forskellige steder ( jobnet, jobindex, monster og stepstone ) og jeg bliver kontaktet via mit cv hos jobindex et par gange hver uge. Indtil videre har ingen af tilbudene dog været noget, som jeg har haft løst til at hoppe på, men nu er jeg jo heller ikke som sådant arbejdløs på den rigtige måde, men derimod lige for tiden hjemmegående helt for egen regning ( mere om det og om årsagen til det kan læse her ... http://denkreativeand.dk/index.php?m=09&y=08&entry=entry080916-060000 ... hvis du vil vide lidt mere om det ).

Det vil helt sikkert være en god ide at være i stald hos nogle forskellige vikarbureauer og min erfaring siger, at de små bureauer er de bedste, for de har ikke så mange vikarer andet end at de kan huske den enkelte og vedkommens evner samt ønsker.

Donald sagde ...

Det er et dejligt billede af arbejdet i indkørselen med den spirende mark bagved, så smukt, så bekræftende smukt!
Jobsøgning er slemt hvis man går for meget op i det. Man får lettere et job hvis man ikke går så meget op i det.

Donald sagde ...

Jeg vil lige tilslutte mig den bemærkning med menneskefjendsk og respektløs. Heldigvis er der undtagelser, men systemet som sådan lægger op til den slags klientificering.

Sister Bonde sagde ...

Ejjjjjj tak Donald, håber du nyder mine andre billeder på flickr - også ;o)
Der ER heldigvis undtagelser, men der er godt nok langt imellem dem efterhånden. Meget stort desværre.

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg syntes du hundser med italiener sønnen :-)
Jeg kender en del der som du sender den ene (alvorlige ment) ansøgning efter den anden - og firmaer gider ikke engang at besvarer at ansøgningen er modtaget eller andet.... Det er altså uanstændig opførelse...

Sister Bonde sagde ...

Det mener du ikke Marianne - noget skal han da lave - altså.

De kan simpelhen ikke være det bekendt, altså firmaerne - respektløs opførelse.