tirsdag den 30. september 2008

Julekortene er i hus

og de er bestilt fra Unicef - igen. Det er den eneste organisation, som bliver støttet fra dette hjem, udover vores børn, "hus forbi", fastelavnsbørnene, røde kors butikken osv. osv. :D

Var engang (faktisk i rigtig mange år) Unicef-repræsentant, som gjorde, at man kom på kurser i Unicefs hovedsæde i Nordhavn. Godt nok spændende, at se deres kæmpe hal, hvor der bliver pakket til alverdens brændpunkter el. hvor der er nu brug for hjælp.

Denne gang blev der bestilt lidt mere, udover julekortene, for det er altså nogle fine, smukke ting de sælger. Prøv deres netbutik og bliv fristet. Øjjjjj, det var noget af en reklame, men til et godt formål.

10 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Så længe det ikke er reklamer der dumper ind i postkassen. ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nej tak - her - til reklamer bibotøsen.

et cetera sagde ...

Det er nemlig helt rigtigt at de har nogle fine ting - og ting som man alligevel skal købe, kan faktisk lige så godt købes med et ekstra (godt) formål i tankerne :-)

Sister Bonde sagde ...

TAK - TAK - TAK et cetera, så er vi da 2 der er enige :D Glæder mig helt vildt.

Anonym sagde ...

Nej, nej, nej - det kan bare ikke passe. Skal vi allerede i gang med juleforberedelserne? Og jeg er allerede fra starten bagefter! Åh nej, det ender vist galt - igen i år!

Donald sagde ...

Jeg er altid bange for at være for tidligt på den eller for sent på den m.h.t. julekort og andet godt. Måske skulle man for en gangs skyld ikke være bange for at være tidligt på den:-)
Der er jo så mange andre ting, der forhindrer en i fornuftig juletænkning, når vi når frem til begyndelsen af December; julefrokoster, julekongresser, julepynt, juletræer, juleafslutninger, julemad, juleindkøb, julejenser ... nisser, og så videre.

NILLE sagde ...

Hvor er jeg enig med dig, Sister! Julekort skal støtte et godt formål - og ikke folks semikreative forsøg på et forrige dem selv. Der er desværre en del organisationer som Røde Kors, som jeg har svært ved at støtte, når man ser de palæer de bebor som hovedkvarterer - det er ikke acceptabelt som velgørenhed!

UNICEF er et godt initiativ - dem benytter jeg også tit. Eller de hjemløse, eller Læger uden Grænser - og du har ret... lige pludselig skal man tænke på det! Det er lige om lidt!

Sister Bonde sagde ...

Gider i to drenge tage jer sammen - ikke noget med bange og galt i år - en hilsen fra jeres mor nr. 2 (og hun har mange børn efterhånden ;o)

Nille - det var faktisk en fejl med røde kors butikken. I går afleverede jeg 4 sække med tøj der, og sagde sønnen: Der er sådan nogle søde damer.
Dælme om det ikke var den forkerte genbrugsbutik vi var gået ind i, og man kan altså ikke bære ud igen vel? Det må blive de andre - næste gang :D
Det er da snart - altså.

Lisbeth sagde ...

Jeg så udsendelsen på DR2 i aftes om videomarathon.... jeg synes, at Stefans film er fuldt på højde med de 4 de viste og den vindende skal man vist tænke meget over ??!!??
Bare lige et skulderklap herfra ;O)

Sister Bonde sagde ...

Hvor er du sød Lisbeth - han har fået så meget dejlig positiv repons - skønt og kram til dig.