onsdag den 1. oktober 2008

Sammenstød

Sønnen kom slukøret hjem i går aftes, efter at have lånt fars nye bil, til at køre en tur til tanken.
Et rådyrkid, var løbet ind i siden af bilen. Først var morrådyret kommet løbende, derefter et kid, som han forsøgte at undvige, og imens han gør det, lyder der et bump i siden af bilen. Det var et rådyr med 2 kid. Far og søn drager ud, for at finde kiddet og får det bragt til en jæger, som har taget sig af det.

Men hvor han bare ikke havde det godt - den stakkels dreng. Det er da også noget så ubehageligt og man bliver bare forskrækket. Bilen fik en bule - og hva så - godt det ikke var sønnen.
Billedet er fra i morges - tunge smukke skyer.

21 kommentarer:

Lotten sagde ...

Åha, det er ikke en rar oplevelse. Slet ikke, når man ikke har haft kørekort så længe. Men det er jo desværre et hændeligt uheld. Vigtigst er det, at sønnike ikke kom noget til, og at dyret ikke render rundt og lider med brudne lemmer et eller andet sted.
Materielle skader som bilbuler kan jo heldigvis udbedres.

Sister Bonde sagde ...

Lotten - det er nemlig lige det, at det er den første slemme oplevelse, med nyt kørekort. Den der måske lider mest, er rådyrmor, som har mistet et lille kid. Her må man sige, at det var/er godt hun havde 2.
Det er nok mest far, som har ondt over bulen i bilen, sådan noget går jeg overhovedet ikke op i. Sålænge bilen kan køre, er det fint nok for mig.

Shabby - Marianne sagde ...

Godt der ikke skete ham noget, men man får et chok af sådan et bump...

Sister Bonde sagde ...

Det "forskrækker" bare så meget Marianne.

Donald sagde ...

Du har garanteret taget noget af skrækken ved at vise ham at du er glad for det ikke er ham, der har fået "buler":-)

Ella sagde ...

Det var synd for ham, godt at han slap med forskrækkelsen!

Tine aka Den Kreative And sagde ...

Godt det var bilen og ikke sønnen, som fik en bule.

Sister Bonde sagde ...

Donald - man er vel moar med M og A :D

Tak Ella - og hvor er det lang tid siden - velkommen tilbage fra syden, du skønne kvinde.

Nemlig Tine - lad os håbe, at det ALDRIG sker.

NILLE sagde ...

Det må have været lidt af et chok for sønnen så hurtigt efter at have fået kørekort. Desværre er denne slags ulykker svære at gardere sig imod - det vigtigste er, at han ikke har kørt 'forkert' (det tror jeg er vigtigt for hans sjælefred også) - OG at der intet skete med ham! Godt, at de tog sig af den stakkels lille Bambi også... og pyt med bulen ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nille - har lige spurgt ham, hvordan han har det i dag. Fint, for jeg kunne jo ikke gøre for det. Næææææ, det kunne han ikke. Men han synes det var synd for Bambi-mor.

Lene sagde ...

uhh jeg føler med ham, har selv prøvet at køre et rådyr ned.

Godt han slap med en bulet bil og skrækken.

Sister Bonde sagde ...

Ikke sjovt Lene - og det larmer bare så meget, når det sker. Jens har lige akurat ringet, at han kører på værksted, for der er åbentbart sket lidt mere skade, end hvad godt er.

jensdrejer sagde ...

Puha - det lyder skrækkeligt. Hvor har jeg ondt af både sønnen og rådyrene.

Sister Bonde sagde ...

Det er da skrækkeligt - og bilen venter nu på taksator, godt vi ikke har solgt den 3. bil endnu ;o)

Annie Fryd sagde ...

Stakkels knægt, men godt han ikk er ødelagt af skyldsfølelse. Her går vejen også gennem skov med masser af råvildt, og jeg bryder mig ikke om at køre den strækning når lyset/mørket bryder, selvom jeg endda kun er passager. Vi har heldigvis ikke selv ramt et dyr, men har måttet "rydde op" et par gange...

Sister Bonde sagde ...

Tak Annie - for dine ord - og hvor er det rigtig. Modbydeligt, at køre disse mørke skovstrækninger, men må jo sætte farten derefter. Mener bare, at sønnen kører enormt langssomt - ikke som sin mor :D

livetleker sagde ...

Godt det gikk bra. Vår datter opplevde at bilen ble stanget av et rådyr mens hun sto stille på en parkeringsplass. De liker visst biler, de er rådyrene.

Kom så igang sagde ...

Det var da syn for søn, vi har selv prøvet det vi fandt desværre aldrig dyret,og man har det rigtig skit baget efter( godt det ikke var et menneske)

Sister Bonde sagde ...

Ejjjj Hege - det er da utroligt, og en grim oplevelse - også.

Conny - ubehageligt ikke at finde dyret - og nemlig godt at det ikke var et menneske. Rådyrene burde have refelksbånd på :D

Ella sagde ...

Tak for velkomsten, Sister :-)

Sister Bonde sagde ...

Altid velkommen Ella - også her - hvis I en dag kommer på de kanter :D