søndag den 21. september 2008

Endelig sker

der noget :DIkke fordi der ikke sker noget, i dette gamle hus. Men Jens har ikke altid "lysten" til, at knokle herhjemme i weekenden, han skal da også ha lov til at slappe af. Det kan jo godt forstås, bare ikke med mit temperament, så skal der helst ske noget hele tiden. Og så kommer det nok: så kan hun da bare gå i gang, hun går jo ind i mellem kurserne, hjemme. Nemlig, men hun må ikke for ham på billedet. Må gerne male og sådan noget, og det kan jeg jo ikke, før alt det andet er gjort - vel?

6 kommentarer:

Datteren sagde ...

Hold da op altså, ser godt ud ;)
Tænkte på snart at komme ned og besøge jer igen, og måske "lokke lokke" tage på det der slagter sted i stege ..

Sister Bonde sagde ...

WoW, Malene altså, vil du virkelig komme på besøg??????
Selføllerlig skal vi til slageren, andet ville være uhørt :D

et cetera sagde ...

Det ser godt ud - og hvor det lyder velkendt med det der med, at vi jo må vente til de kan/vil ... Jeg forstår det egentlig også godt: at når man har knoklet en lang uge, så trænges til lidt fred og ro uden at tænke for meget på det praktiske - men nej, hvor jeg nyder det når der alligevel tages "ryk" :-)

Sister Bonde sagde ...

Og det gør han faktisk også selv et cetera - han nyder det. Går og siger det er jo ikke så slemt, og man skal bare tage sig sammen. Yes, og han SKAL holde fri, for den mand knokler til hverdag.
Men det her bliver godt, nøjjjjj, hvor jeg glæder mig til at gøre det fint :D

Helle K. sagde ...

Her er det så nemt, jeg må ikke lave noget - jeg kan nemlig ikke gøre det godt nok.... og jeg vil ikke have skæld ud, så jeg lader være :)

Sister Bonde sagde ...

Helle - det er jo lige det, at jeg heller ikke må, men vil faktisk gerne. Får også "skæld ud" - altså kærligt - det er jo nok et beskyttergen, der er stærkt udviklet hos vores mænd :D