torsdag den 18. september 2008

Fik lige en

meget lille bitte én over nallere forleden dag. Har skrevet det før, (men der kommer jo heldigvis nye læsere til, det er bare SÅ dejligt), at dette er "min" blog, mit frirum, som nydes i fulde drag. Hvis der er noget, som ikke er korrekt skrevet (her tænkes ikke på slå/stavefejl ;o), negativt eller hvad som helst, så vær sød, at sende en mail, og lad os tage den af den vej. Bliver ked af, at få "skæld ud", blive irettesat, kommanderet med, løftet pegefinger af - også i dette forum :D Derfor:der passer mig, og fortsætter som jeg er, og det kan/bliver der ikke lavet om på. For ellers er det ikke mig, og så kan det godt blive lidt for svært.

Koppen er fra det kursus jeg pt. er på, og på modsatte side, er forskellige glade ansigter. Tænk det allerede er torsdag, det går jo hurtigt, når nye ting/mennesker opleves i hverdagen.

15 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Hørt!!

Sister Bonde sagde ...

Tak Helle :D

Anette sagde ...

Hørt - helt enig!! Ønsker dig en god torsdag ;)

Lise sagde ...

Hmmm.. jeg tror det er på sin plads at sige undskyld så. Jeg mente virkelig ikke det som et "rap" over dine fingre, men mere som et indspark.

Er ked af at du (måske) har taget mit indlæg på en forkert måde.

Kærligst
Lise

Lotten sagde ...

Basta ;)

Donald sagde ...

Jeg vil synge de tre linier i dag!

Sister Bonde sagde ...

Lise - kan ikke huske/mindes du har brug for at give en undskyldning :D
Og det er bestemt en anden ting på min blog, man må ikke undskylde ;o)

Pasta Basta Lotte - god restaurant :D

Donald - det gad jeg godt høre ;o)

et cetera sagde ...

Bravo, Sister - det var ikke "et lille rap" - det var en uforskammet, skolemester-agtig tilrettevisning (fra en selvudnævnt nalle-rap-uddeler) af et voksent menneske (dig) som på sin blog skriver, hvad hun mener og synes om noget hun allerede flere gange pligtopfyldende og aktivt har taget del i - og nu altså skal endnu en gang - for Prins Knud - nånej, Claus ... Vedkommende har ikke gidet læse de foregående indlæg, må man formode - havde hun det ville hun kunne se hvad din frustration udspringer af - og det er IKKE negativitet ...

Frk. Bibo sagde ...

Har været temmelig fraværende på hvad folk kommenterer rundt om i blogland. Så hvad der er sket - det er gået min næse forbi (måske fordi den er stoppet??)

;-)

MEN min mening er: vi har med det skrevne ord at gøre, og det betyder at man afkoder beskeder på forskellig vis. Tænk derfor over hvad du skriver. Og lad være, hvis du skriver negativt. (Og med du mener jeg VI/OS)

(Ok, jeg kan da også skrive negativt og så det kan misforstås - jeg kan være en værre sprogspasser - pardon my french)

Øøøøhm, fordyber mig i smog-snottens tåger igen. Sorry, hvis det var det rene vrøvl... Men trykker nu på send alligevel.

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - tak for "sangen" - du skønne kvinde og hvem er prins Claus?

Sister Bonde sagde ...

Du "snot-frans" kom lige en over med en rød næse :D
Tak for også dine kloge ord, håber mange får glæde af dem, som altid.

et cetera sagde ...

"Prins Claus" - det er da beskæftigelsesministeren ;-)

Sister Bonde sagde ...

Årrrrrhhhhh, for dælen da, nu er hun s.. da kvikkere en sin sister :D

NILLE sagde ...

Dejlig indstilling du har Sister! Desværre holder den ikke altid i virkeligheden har jeg erfaret. Men det burde være muligt at begå sig ordentligt her som i andre sammenhænge!

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Nille - man skal være tro mod sig selv - hele livet :D