torsdag den 18. september 2008

Vi har lige

været jorden rundt, min elskede og mig :D
Må jo forsat kun stå og ligge (aht den dumme fod), men havde et stort behov for, lige at gå vores matrikel rundt.Selvom det er overskyet og lyset er ved at forsvinde, så er der altså evig smukt. Det vælter fortsat frem med dejlige brombær, en større fryser er på ønskelisten, eller også står den på snarlig marmeladeproduktion.Tror nok, der er en af os, som har vundet tomatfremdyrkelsen, siger ikke hvem ;o) Endelig kom der en rød tomat, den skal nydes i weekenden - også. Brændet er tørt og godt, til vinterens varme/hygge. Lidt ærgerligt, at skulle fjerne Jens kunstværk, men mon ikke der kommer et nyt til næste år?

4 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Du er en rig kvinde Sister - at have sådanne jordbesiddelser så kan man ikke mangle noget :-)

Sister Bonde sagde ...

Rig på kærlighed og kildevand Marianne - men det er heller ik så ringe endda ;o)
Men læhegnet vokser hastigt, snart er vi lukket inde, og dermed "kun" ejere af ca. 3.500 m2.
:(

et cetera sagde ...

Sister, det såkaldte læhegn - står det i skel eller i nærheden? - for så mener jeg altså bestemt ikke at det må være/blive særligt højt - uanset hvad man kalder det, men det har I selvfølgelig undersøgt grundigt ... - og så er det trods alt dejligt at se, at du bevarer sansen for og kærligheden til alle dine andre herligheder - især gemalen :-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - det står direkte i skel.
Og de regler du nok tænker på, gælder ikke når man bor på landet. Der er 20 meter hen til byskiltet, så måske vi i nattens mulm og mørke skulle flytte det :D