onsdag den 24. september 2008

Fra et lille

bitte frø, som bliver plantet/lagt et helt tilfældigt sted, hvor det har lidt svære vækstvilkår, men som formår at udvikle sig til en spirende plante med uanede muligheder. Jamen så står vi i dag med en unge, som bare har så meget mod på livet, efter at have fået et kæmpe skulderklap. Eftermiddagen i går, blev brugt på indkøb af nyt tøj, dette er ikke sket (overhovedet) indenfor de sidste 2 år. For man skal vel se godt ud, til den store performance i aften, og det gør han. Han stråler bare så meget af selvtillid, at man næsten bliver rørt til tårer. Gentager, det betyder intet (men kunne være sjovt ;o) om han vinder, for han har vundet stort allerede.

12 kommentarer:

lone sagde ...

Det er fantastisk, som sådan et vidunder bare vil livet!

Jeg vil aldrig mere gå og hive spirende akeleje-, morgenfrue- og solsikkefrø op mellem fliserne.

I det flotte outfit ligner sønniken allerede en prof' filminstruktør :-)

PØJ, PØJ med ham.

Jette sagde ...

Krydser, hvad der krydses kan for sønnen, håber på det bedste for ham. :)

Sister Bonde sagde ...

Nej Lone - det skal man nemlig ikke - hive dem op lige med det samme :D

Tak, tak mht. sønnen.

Jette - du skal kunne gå resten af dagen, så du må hellere løsne op og vente til du kommer i seng, det er nok på det tidspunkt, vi får beskeden ;o)
Og tak, tak.

kokken sagde ...

Han er jo godt på vej allerede. Tøjet er klar og det kunne såmænd være Nice han skulle til. Sikket out-fit. Og som du tidligere har skrevet: Knægten har jo vundet allerede. Se bare det kropssprog! Italiener-sønnen er klar til at indtage verden..... Kram og pøj og pøj!

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh tak fr. pippelippglosskok, han er nemlig bare lige parat til at indtage verden. Lad os håbe den ikke vælter, alt for meget.

Tænk at en ung knægt køber sådan noget tøj, ja Jens og jeg blev noget overrasket. Damen i skobutikken nægtede at sælge ham den farve sko, men det ville han ha, vidste hvordan det hele skulle se ud. Sjovt.

et cetera sagde ...

Man kan se det i hans ansigt - at han har mod og kræfter på/til livet, fordi han er blevet så fornemt anerkendt ved nomineringen. Det kunne være skønt om han vandt - men jeg tror faktisk, at det største allerede ER vundet :-)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig et cetera, selv mod på snart at flytte til København, det er stort. Men vi tager små skridt fortsat, det er nok det smarteste ;o)

NILLE sagde ...

Hvor er det smukt skrevet - med en moders kærlighed og stolthed! Selvfølgelig skal skoene være den farve - italienere er de eneste mæd i verden, der bruger brune sko til grå eller sorte jakkesæt... derfor...

Vil tænke på dig, Jer, ham senere... og håbe det bedste!

Sister Bonde sagde ...

Tak Nille - nemlig.
Er det sandt eller det er det vel, ellers skrev du det jo ikke :D
Det må jeg lægge extra mærke til om et par uger, hvor vi er i Rom.
Tak for gode hilsner og ønsker.

Kom så igang sagde ...

Jeg vil ønske jer alle en rigtig god aften og håber selvføldig at han vinder, så jeg kikker ind på bloggen i morgen.

Lene sagde ...

Og jeg har tænkt på din dejlige søn her i aften, håber I har haft en dejlig aften. Jeg fortalte ellers datteren om de gratis billetter, men hun skulle arbejde ;-)

Sister Bonde sagde ...

Lene - det kunne da have været morsomt, jeg ville helt sikkert have spottet det smukke barn ;o)

Vi håber en anden gang - Kirsten x 2 :D