torsdag den 25. september 2008

Ingen tak til

mor og far i takketalen, for der blev ikke brug for den, men et lille vink fik vi. Det er Gordon Kennedy, som står yderst til venstre. Han lavede et meget flot show, rigtig dygtig til at få hele salen med. Og den var fyldt. 26 nominerede med alle deres medvirkende samt venner og familie, fylder ret godt. Nøjjjj, hvor var vi mange, der håbede og ønskede. Men desværre, ingen pris til sønnen. Men glade var de (ham og hans venner), over at sidde der blandt berømte instruktører, skuespillere og andet godt-folk fra filmverdenen.
Der var gang i mobilerne efter arrangementet, inden alle bevægede sig videre til afterparty. Jens og jeg drog mod syden og dejsede om af træthed kl. 01:30. Malene havde simpelthen ikke nerver, til at sidde stille på stolen, hun ønskede bare så meget, at brormand skulle vinde. Mon hun er kommet i skole til tiden i dag, hmmmmmm. Tak for jeres gode ønsker og krydsede - "til næste år, er det os" - var afskedssalutten fra sønnen.

14 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Bare så fedt at være med - og sikke en afskedshilsen, det vidner da om selvtillid og tro på evnerne. Jeg glæder mig til næste år.

Sister Bonde sagde ...

Helle - det gør vi også, og hvor har du ret. Han blev "heldigvis" også derinde, havde eller truet med at tage med hjem. Håber han har festet godt og grundigt igennem :D

et cetera sagde ...

Sikken en oplevelse! jeg er så glad for at det var vellykket. - og ja, vel havde vi alle gerne set ham sønniken vinde, men bare det at han har fundet SIN vej - og har mod på at bruge sine gode evner på den vej - så er der også gode chancer for priser - men allervigtigst er det nu stadig, at der er gode chancer for et meningsfyldt og givtigt arbejdsliv - også på "hverdagene" som der jo som bekendt er flest af ...

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - tak for dine smukke ord - både til os og sønnen :D
Tænk dig, Jens havde meldt fra, og var kørt hjem fra arbejde i Roskilde. Men kl. 20:30 ringer han og siger, han kører derind. Det er stort og godt, at han gjorde. Han er kommet på arbejde i dag ;o)

NILLE sagde ...

Dejligt, at I havde en skøn aften... selvom det blev uden præmier. Men det er allerede stort at være kommet så langt og en kæmpe motivation for sønnike!

Sister Bonde sagde ...

Stor oplevelse Nille - for os alle sammen. Spændt på at høre fra ham, hvordan afterpartyet gik, kontakter måske :D

Anonym sagde ...

Det var da ærgerligt, at han ikke vandt en af priserne. Men nomineringen er en anerkendelse som beviser at han har talent. Sønnens reaktion viser jo også, at det giver ham blod på tanden, og det er faktisk det vigtigste! Jeg er ikke sikker, men jeg har en formodning om at filmene er forholdsvis korte og at alle de nominerede blev vist i biografen i aftes? Måske tager jeg fejl? Hvis filmen blev vist, vil du så ikke fortælle lidt om hvad den handlede om? Pleaseee! Jeg er jo forfærdelig nysgerrig. :D

Sister Bonde sagde ...

Nejjjjj Jens - det er ikke ærgerligt, for du har jo ret, anerkendelsen er næsten lige så stor. Det er nemlig det han vil og skal, og det var så dejligt, at opleve ham i miljøet (sammen med hans venner) i går.
Filmene skulle ha en længde på mellem 3 - 5 min. Der er jo "kun" 24 timer til at finde på osv. osv. Jeg har endnu ikke set filmen, men har presset sønnen til at gøre noget ved det. Så håber snart at kunne give et link til den.
Tak for dine ord og nysgerrighed er dejligt og berigende :D

Shabby - Marianne sagde ...

Det er altså stort og fedt at han lige vinkede til momsen.....

Sister Bonde sagde ...

Lige, hvad det er Marianne - han er sød :D

Kom så igang sagde ...

Det skal nok lykkes en gang, for jeg høre på dig, at det er noget han brander for.Jeg synes det er flot, han var med blandt de 26.

Sister Bonde sagde ...

Conny - du kan tro det er noget han vil, men en svær branche, men lad os nu håbe det bedste.
Og det er da flot, at blive udvalgt blandt 250 deltagende film.

conny sagde ...

Herligt billede at have, ik' - med det lille vink til mor.
Det lyder til, at han har haft en stor oplevelse og fået noget erfaring til sit filmarbejde fremover.
Thumbs up! (eller hvad det nu hedder)

Sister Bonde sagde ...

Det kan du lige b.... på Connny - det er et værdigt minde :D

Kæmpestor oplevelse, har lige talt med ham i telefonen, og han er bare så glad, det er dejligt.