fredag den 26. september 2008

Hvis du har tid

lyst osv., kan sønnens film ses her Videomarathon 2008. Det er nummer C368. God fornøjelse, ikke bare med den, måske får du mod på, at se nogle af de andre også.

15 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Jeg ville ønske der var tid, men det er noget jeg ikke har så meget af, men jeg regner med en stor og god beretning fra dagen :-)

Sister Bonde sagde ...

Marianne - det er kun et tilbud, da enkelte har ytret ønske, om at se den. Varer kun 3 min. ;o)

PS: har skrevet om dagen, lidt længere nede :D

evi sagde ...

Det her det skal man altså tage sig tid til. Hold da op hvor er de gode! Sønnen havde da absolut fortjent sin nominering og hans film kunne også have vundet. Den var rigtig god og meget tankevækkende. Jeg er meget glad for at du lagde link ind, så jeg fik mulighed for at se disse kortfilm.

Sister Bonde sagde ...

Ejjjj Evi - det bliver han glad for at læse. Det er altså sønnen i lagnet :D
Selvtak - dejligt at glæde andre.

Det gule hus sagde ...

Din søn fortjente at vinde, filmen var meget tankevækkende, mine "grå" kom rigtig i gang.
Det bedste (for en mor) må næsten være hans afskedssalut, for selvfølgelig er det dem næste år, eller måske er der inden da sket noget andet, for i mine "amatør" øjne, var deres "historie" virkelig beskrivende.

Sister Bonde sagde ...

Lis altså - det er flotte ord - og du har så evigt ret, den er tankevækkende. Og så på så kort tid, det må være en kunst.
Der må jo være en grund til at den er nomineret og ikke vandt, men hvilken :D

NILLE sagde ...

Sister, det bliver fredagsfilmen... går vist ikke rigtigt i arbejdstiden - og så kan jeg jo heller ikke få lyden med! Jeg holder bio-aften i aften ;-) Spændt på at se, hvad han har bedrevet!

Sister Bonde sagde ...

Rigtig god fornøjelse Nille ;o)
Filmene måtte max ha' en længde på 5 min. og minimun 3 min.

Kom så igang sagde ...

Har været inde for at se din søns film, jeg kan godt forstå han var blandt de 26.Jeg kunne ikke få lyden til at funge så jeg prøver igen så kan få det hele med, men det må være noget beskytte sine æg eller sine nærmeste

Sister Bonde sagde ...

Conny - du må ha lyden med, og emnet var/er: overvågning.
Prøv igen :D

Anonym sagde ...

Det var en meget interessant film. Jeg er ret imponeret over, at sådan en simpel ide kan være så spændende og tankevækkende. Noget af det sværeste er at fortælle en kompliceret historie på en enkel måde - og jeg synes netop det er hvad de gør. Det er meget flot, men jeg tør overhovedet ikke gætte på nogen fortolkning. Det minder mig rigtig meget om Samuel Beckett. Det er lige præcis hans geniale form for absurdisme. Jeg håber sønnen er meget stolt - jeg er i hvert fald en lille smule misundelig. Gid jeg kunne lave noget der var så enkelt, simpelt og genialt.

Sister Bonde sagde ...

Hold da fest Jens - det her vil glæde sønnen - du er en konge til at fortælle. Knus til dig.

Anonym sagde ...

Nå skal du høre noe morsomt. Altså, - jeg hadde skrivetime med mine små i dag. De er tretten fjorten år gamle, og det var bare en liten gruppe på femten elever. De er tretten - fjorten år gamle. Så tok fem sine pc-er og gikk på gangen, og ti satt tibake, De har lett for å skrive seg bort, - det blir lett til at de skriver så lite om mye. Forsøk heller å fotelle mye om det lille, sa jeg - og så fikk jeg en ide. Jeg ba dem komme til min pc, - og så fikk de se din sønns lille fortelling. Den illustrerte akkurat hva jeg ville si. Reaksjonene var flere, men de lo, og de undret seg, og de så hele filmen. Så ville noen av dem også se vinnerfilmen. Den gadd de ikke se ferdig, og jeg skulle hilse å si at C368 gikk av med seieren i mitt klasserom i dag.

Hils sønnen og si takk for hjelp med undervisningen i dag.

Sønnen sagde ...

tusind tusind tak for alle jeres kommentarer, og det glæder mig meget at vores lille film har sat gang i tænketanken hos jer, det er dejlig med respons, det er svært som skaber at obejktivere sit eget værk :) så tak, Hilsen Sønnen Stefan

Sister Bonde sagde ...

Hold da fest Hege - det er da stort det her. Tusind tak og hils alle dine skønne elever. Som du ser, er sønnen med (og nu med navn ;o) og hvor det er en stor glæde med disse dejlige ord.