fredag den 26. september 2008

I dag har

jeg været til samtale i et vikarbureau. Aldrig prøvet før, men nyt skal prøves. Havde ansøgt om, at komme i deres stald - i februar - og så ringede de sørme i går, om jeg ville komme kl. 9 i dag. Det ville jeg da, dermed "slap" jeg jo for kursus "til tiden" :D
Det tog ca. 1½ time, hvor jeg sad i enerum med en meget flot ung fyr, som havde til opgave at finde ud af alt om mig ;o) Han havde nemlig lige jobbet, som han gerne ville sende mig ud til. Efter at alt var nedskrevet, og vi havde talt og grinet, sagde han: Det er ikke jobbet for dig, du vil kede dig ihjel. Nååååå jaaaaaa, men så venter vi da bare, for det er da ikke lige det jeg har lyst til pt., altså at forsvinde fra denne skønne verden :D

18 kommentarer:

Datteren sagde ...

Super flotte billeder, har du taget dem?

Tine aka Den kreative And sagde ...

Jeg har selv arbejdet som vikar i to omgange ( fra august 1997 til april 1998 og fra 1. februar 2000 til 30. juni 2006 ) og jeg har elsker det. :-)

Længde messigt har jeg prøvet alt lige fra 2 timer til 14 måneder og jeg vil helst ud som vikar igen, for jeg har nu fundet ud af, at jeg ikke egner mig til at være fastansat, da jeg elsker nye udforinger.

Som vikar kan man tillade sig at sige fra, for lyder kontrakten på 37 timer om ugen, så er det kun 37 timer om ugen og ikke, som når man er fastansat, plus det løse, som jeg flere steder har prøvet var langt over tyve timer om ugen.

Jeg krydser finger for dig. Kommer du ud i et vikariat, som ikke lige er dig, kan du stoppe uden nogen som helst form for varset fra dig side af.

Sister Bonde sagde ...

Yes mit kære barn - i morges - tak for rosen.

Tine - stort velkommen til dig - hvis du ikke er blevet budt velkommen før :D
Og jeg tror nemlig også lige, at vikarjob er mig, gider ikke fast mere.
Det bliver bare så spændende.

Tine aka Den kreative And sagde ...

Tak, og jo det er anden gang, du byder mig velkommen, men en god ting kan vel ikke gøres for tit ? ;-)

Nu ved jeg ikke, hvor sådan cirka du bor, men hvis du vil have navnet på de vikarbureauer, som jeg har gode erfaringer med så send mig lige en lille mail ( adressen fås via kontakt mig på min blog ).

NILLE sagde ...

Jeg tror, at et vikarjob kan være en rigtig god ting faktisk! Tænk på hvor mange forskellige firmaer, der kan få glæde af netop dig!

Det giver da også mulighed for at teste hvilke steder man trives.

Faktisk var mit allerførste job efter studiet et vikarjob - og så blev jeg der i 8 år...

PS! Ham fyren kan du bare lige sende til mig ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tina - tusind tak - du kan bare sende på den mail, som står i sidebaren. Bor i det smukkeste område af Danmark med udsigt til Bøgestrømmen, se der fik du en opgave :D

Nille - han var lige kommet hjem fra et 3 ugers ophold i Californien - så en rejselysten flåde. Men ved altså ikke om han var/er single - skal jeg finde ud af det :D

NILLE sagde ...

Ajj, vel - ikke hvis det er sådan en surffætter, som holder ferie i CA. Ikke lige min stil tror jeg ;-)

Sister Bonde sagde ...

Ikke en sufferfætter Nille - bare drønet rundt og oplevet en masse, som visse andre, siger hun og peger på sig selv :D

et cetera sagde ...

Det lyder som en rigtig god idé - især når man kan spille på så mange tangeneter som du kan :-) giver datteren ret - det er fantastiske billeder - meget septemberstemningsfyldte!

Anonym sagde ...

Jeg synes det lyder spændende og det lyder også som et godt og seriøst vikarbureau, hvor de virkelig tager hensyn til de ansatte. Det bliver spændende at høre hvad for nogle jobs du bliver sendt ud til i fremtiden.

Sister Bonde sagde ...

Nemlig et cetera - nu får vi se om de ringer med et job - venter spændt.
Tak for rosen, og så kan du se, at det ER rigtig, jeg har lidt dild at gøre godt med :D

Jens - det havde de, og du kommer ikke ud i noget, som ikke lige passer til dig. Så det var et meget positivt møde - tak for dine ord.

Helle K. sagde ...

Det lyder som en knaldgod ide - det kunne jeg godt tænke mig, hvis jeg altså skulle arbejde igen - jeg elsker at træffe nye mennesker og prøve noget nyt. Held og lykke med det :)
Kunne du ikke komme til en ekstra samtale med ham der hugget? ;)

et cetera sagde ...

Jeg havde da slet ikke lagt mærke til at det var dild - men hvis man kan få dild til at se sådan ud - hvad skal man så med blomster, skjønne kvind?? ;-)

Datteren sagde ...

hold da op, det er jo lige til en flickr explore front page, nice!

Sister Bonde sagde ...

Ejjjj Helle altså - har jeg da ikke brug for - har et godt hug her :D
Lad os nu se om han nogensinde ringer tilbage ;o)

Det er da det et cetera - jeg må jo forsøge at få noget ud af det lidt jeg har :D

Du er en darling - skønne datter.

billedmager sagde ...

Hej Sister!
Jeg håber at du får held med en tjans som vikar. På den måde bliver du set og hørt af andre og vist dem hvad du duer til. Jeg håber sådan det lykkes for dig at komme igang den vej. Du kan jo lægge billet ind i flere vikar bureauer.
Hilsen
Billedmager

Sister Bonde sagde ...

Ved ikke rigtig om jeg vil være i stald alt for mange steder, men lad os nu se Billedmager.
Tak for dine ord ;o)

billedmager sagde ...

Men du kan starte et sted og giv en frist og giver det så ikke noget, så kan du jo banke på et andet sted. Jeg ved godt at det er en ting ad gangen.