fredag den 24. oktober 2008

Blog"venner"

"Kvinder er besat af netvenner", står der på dagens TV2-nyheder. Det ved vi vel et eller andet sted godt, men at det er behovet for flere og flere venner, de/vi er besat af, vidste jeg ikke. Læs artiklen her.
Godt jeg stoppede i tide, (med facebook), kan jo ende med narkomani, og det er prøvet nok :D

14 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Begrænsningens kunst kan være svær, men jeg slår aldrig en større bolledej op end jeg kan klare. Det vigtigste er at man har det sjovt med det man gør og det skal man bare huske :-)

Sister Bonde sagde ...

Fornuftige og kloge ord fra morgenstunden Marianne.
G'morn til dig.

Tine sagde ...

Jag har aldrig været på Facebook og jeg kommer det nok heller aldrig.

Jeg vil meget heller have venner af kød og blod, som kan bruges til noget, når der er behov for, frem for en masse venner, som kun findes på computeren.

At min blog så indtil vieder har skaffe mig to nære veninder, som jeg nok aldrig ellers ville have mødt, er så en helt anden historie ...

Anonym sagde ...

stoppede som dig også med facebook...det forum passede ikke mit temperement...:-)
Har ikke nået at læse din henvisning, det må blive senere, lyder ellers spændende :-)
Dejligt poul pava billede :-)

Annie Fryd sagde ...

Den artikel lyder nu lidt "tynd" i mine ører...

Jeg er på FB, og jeg har også flere end 50 "venner" derinde. Min mand, mine børn, og nogle af mine børns venner som kom meget i vores hjem da de var yngre. Gamle skolekammerater og venner jeg havde mistet kontakt med. Og så er der er stor del "venner" fra mit trosfællesskab, folk jeg har været til forskellige arrangementer med, og en del mennsker som jeg kender via forskellige forums på nettet. En broget flok, som FB vælger at kalde "venner", man kunne istedet kalde dem bekendte.

Der er andre ting jag har langt større risiko for at blive afhængig af, som ex. blog-venner og blogkommentarer :0)

Sister Bonde sagde ...

Tine - så er vi 2, der har det på den måde :D

Anne - det vidste jeg slet ikke, altså at du også er stoppet.
Billedet - det rigtige - er sendt til blog-ven :D

Annie - det har du helt ret i, altså tyndheden, men det var nu også "bare" for at skabe en lillebitte debat om det med alle vores "venner" ;o)
Blogkommentarer er og bliver man afhængig af :D

Tine sagde ...

Jeg synes, at det er dejligt, når der er nogen, som skriver en lille kommentar til et indlæg på min blog, men jeg indrømmer også gerne, at jeg ikke skriver indlæg på min blog for at få kommentarer, men fordi jeg har brug for at få mulighed for at få afløb for min lyst til at skrive.

Eller skrevet på en anden måde ... min dag er bestemt ikke ødelagt, bare fordi der ikke er nogen som har skrevet en kommentar på min blog.

Min blog er mest af alt mit frirum, samtidigt med den er min dagbog, scrapbog med mere, men jeg er også godt klar over, at der er andre, som har deres blog af en helt anden årsag end min og det er jo bare så dejligt, at vi mennesker er så forskellige.

Sister Bonde sagde ...

Tine - håber mange læser dine ord :D

Deborah sagde ...

Aj, nu synes jeg godt nok, det kører over gevind. Men det findes da sikkert, men jeg troede da ikke, du lå under for den slags, og dumt at begænse sine muligheder for nye bekendtskaber og plejning af gamle p.g.a. en dum artikel efter min mening.

Sister Bonde sagde ...

Deborah - det er flere uger siden jeg lukkede ned, og det har intet med en "dum" artikel at gøre.

et cetera sagde ...

Jeg er ikke på "Facebook" - har end ikke overvejet det - fordi jeg mangler indsigt i hvad jeg skal bruge det til. Opstår et behov som "book'en" kan dække - så kommer jeg der nok også - men indtil da ... Bloggen er til gengæld vidunderlig - og har jo bl.a. "bragt" mig dén ven, som sendte mig det billede der vises - og dét venskab er det hele værd alene - og en kæmpe-gave :-)

Sister Bonde sagde ...

God weekend et cetera og tak for ordene :D

Deborah sagde ...

okay det lød bare som om, at du lukkede ned også p.g.a den, men anyway så anede jeg da heller ikke, hvad FB var, da jeg kom derind el. om jeg kunne bruge det til noget. At jeg også "hellere" vil have IRL venner udelukker da ikke, at jeg også har FB venner hvor de fleste da bestemt er nogen jeg kender IRL. FB giver en sjov mulighed for lige at holde sig updated med hinanden som man måske ikke ville så meget ellers p.g.a. travlhed m.m. Når det er sagt, så tager det selv for den kyndige udi computerting og sager sin tid at blive fortrolig med Facebook. Men jeg tager det som en spændende rejse og har mødt mange sjove ting og folk der. Jeg ville bestemt give det en chance mere.... God weekend.

Sister Bonde sagde ...

Nææææ Deborah: http://sisterbonde.blogspot.com/2008/10/slut-prut-finale.html

Her kan du læse, hvorfor, hvis du har lyst.