lørdag den 4. oktober 2008

Dagens kunstner XII

Leif Madsen, og hvad er så lige det for en fætter? Lige da vi var flyttet til Sydsjælland, gik vi mange gode ture i omegnen, for at lære alt det, som omgiver os, at kende. En skovtur i maj, byder på de smukkeste tæpper af anemoner og midt i dette hav, sad en mand og malede. Vi ville ikke forstyrre, hverken med at tage billede eller råbe: Hej.
Via nettet fandt jeg, at Leif bor meget tæt på os, og er noget af en berømt herre. Sendte ham en mail, via hans hjemmeside, at han gerne måtte give besked, når han udstillede ét el. andet sted. Siden har vi modtaget invitationer til Corner-udstillingerne, og i denne uge kom så endelig en invitation til hans helt egen udstilling på Rønnebæksholm. Stefan og jeg drog af sted - dog alt for tidligt - men så fik vi os en hyggelig frokost på Café Vivaldi i Næstved.Til jer som ikke lige er i nærheden, kan I hermed komme på en lille rundtur. Er der nogen, som tør gætte på, hvem dagens taler var: Der var bare så mange, mange glade mennesker, så vi må af sted igen, for at se billederne i fred og ro. Der er så fine ting, i hvert billede, at man skal have tid til at nærstudere. Håber du nød turen.

14 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Tak Sister for rundvisning.
Her sider jeg med åben mund og er lige ved at savle ned i tastaturet.De er fantastik de billeder jeg er betaget det lyset og skykkerne han får ind i sine billeder.Isabella Smith var hun der også( jeg har snyt)

Sister Bonde sagde ...

Jamen selv tak Conny.
Det er en meget smuk udstilling og man må ikke snyde, det gælder ikke.

NILLE sagde ...

Det er jo enestående... helt fantastisk! Jeg er absolut ikke til moderne kunst, fordi det tit ender med en rød firkant... kan det altså ikke rigtigt! Men dette er jo imponerende...

Jeg er vild med det billede af Stefan foran maleriet. Han er måske ikke den typiske unge mand; men det stråler ud af ham, at han er kunstner... i sin betragtning og evner. Og din italienske søn - det er han altså... han virker på mig som én, der lever lidt i en anden tid... det tiltaler mig, og er en yderst positiv kommentar.

Sister Bonde sagde ...

Nøjjjj Nille - hvor blev han glad - tak for din fine kommentar.

Tænk hvis man havde haft råd, så havde jeg købt mig fattig i dag. Men de fleste kostede omkring kr. 27.500 - og det er altså godt nok mange penge. Men meget, meget smuk kunst.

ingedk sagde ...

Fantastisk tur rundt i pragtfulde malerier, - koster malerierne virkelig så meget, han må være rimelig anerkendt.
Det billede med alle træerne og græsset med anemonerne, kan jeg sy det, det kører allerede i min krøllede hjerne
Hils din dejlige kunstnersøn, kender ham ikke men kan bare godt li" ham

Sister Bonde sagde ...

De er superskønne og man bliver glad af de farver. De er dyre, men mon ikke også der er langt meget, meget tid i hvert enkelt billede. Der var enkelte "små" til kr. 5.500.
Du må ind på han hjemmeside Inge, der kan du stort set se dem alle. God fornøjelse.
Jeg hilser sønnen, men han læser med og ser selv :D

Helle K. sagde ...

Sikke nogle fantastiske billeder - skønne farver :)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Helle, det ik så ringe endda :D

Anonym sagde ...

Umiddelbart er jeg ikke til naturbilleder. Men disse billeder er fuldstændig forrygende. Jeg har set hans billeder før og det er simpelthen så imponerende, at det er ubeskriveligt. Jeg er mest vild med det nederste billede. Det er utroligt, som han har fanget lyset. Det er intet mindre end bjergtagende.

Jeg synes du og Stefan er meget heldige, at I har set den udstilling. Jeg ville meget gerne se den, men jeg har alt for mange andre planer lige for tiden.

Sister Bonde sagde ...

Dejligt Jens - med planer. Sender du snart din adresse, så jeg kan sende et kamera?
Det var/er en meget smuk udstilling, som skal ses igen. Min Jens vil nemlig også med - heldigvis.

et cetera sagde ...

Åh - hans billeder er HELT vidunderlige - dén udstilling ville jeg godt have været med på :-)

Sister Bonde sagde ...

Du er så hjertelig velkommen et cetera, så ser vi den sammen, os to :D
Har lige fået mail fra Leif, at han var/er meget glad for blog-indlægget, det luner i svinget.

Lene sagde ...

Her kunne man godt fortabe sig lidt :-)

Sister Bonde sagde ...

Nixenbixen Lene - ikke lidt - men meget, meget længe. Det er så smukt. Billedet med markvejen, er som at blive suget ind, og så kan du ellers høre Poul Richardt synge: Er du dus med himlens osv. osv.
Måtte rigtig gerne hænge her hos os.