tirsdag den 21. oktober 2008

Fik lidt

luft i går, både her og der, og måske hjælper det. Tak for alle gode tanker og ord, det giver utroligt meget.Kurset er slut - uofficielt - skal til afsluttende samtale i morgen kl. 8:00. Derefter til samtale med HK på torsdag, så er det spændende, hvad "de" finder ud af, jeg så skal. Det ER åbentbart ikke så nemt (for mig), at komme i ordinært job. Trist, for begynder virkelig, at mærke et savn. I næste måned er det 2 år siden - lang tid, at gå "uden noget" :DHåber virkelig, at blogmamma har ret, når hun skriver, vi får malet vores huse til næste år. Men vi er i tvivl, om hvad det så skal være for en farve. Før dem, som solgte os huset, panikkede og malede det rødt, var det hvidt. Er måske selv over i noget mere cremet eller gråt. Hvad synes du?

19 kommentarer:

Shabby - Marianne sagde ...

Du må aldrig nogen sinde give op - se dine muligheder i din situation istedet for dine begrænsninger :-)

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh Marianne - du vise kvinde. Skal og vil og gør det også, så godt jeg formår.

kokken sagde ...

Siger som Marianne - ret ryggen; og du ved jo godt at det er alle de andre der går glip af en fantastisk kollega, med humor, vid og meget stor menneskelig indsigt. Så hvis de ikke vil have dig - ja så er det mest synd for dem. Og - huset!? Meget meget lys blød nougat vil jeg foreslå ;-) Ha en god dag og krammer herfra....

Helle K. sagde ...

Jeg er helt klart til en hvid - gråt er så kedeligt :)

Du er dig og du er den bedste. Det er da bare systemet som ikke er dygtig nok til at finde der hvor du mangler.

Bare vent lige pludselig så åbner der sig en dør - og så bliver det spændende :)

Evi sagde ...

Det ser da så hyggeligt ud med det røde!
Gråt det er ikke mig, selvom det vist er meget moderne. Jeg ville måske vælge en gul, hvidt vil også være flot, men så skal vinduerne måske være en anden farve og så bliver der mere arbejde.
Har du prøvet et af de computerprogrammer, hvor man kan se de forskellige farver på sit hus på skærmen inden man vælger?

Sister Bonde sagde ...

Tak fr. kok, for dejlige varme ord. Mon ikke der kommer noget - én eller anden gang. Ellers er der da altid førtidspension, at falde tilbage på :D
Er også til den der lyse nougat - det bliver lidt spændende, hvad det ender med.

Men Helle så bliver det jo hvidt i hvidt, vi malene alle vinduerne for 2 år siden. I guder et arbejde, indvendigt og udvendigt x 3.
Også tak til dig for smukke ord, håber og ønsker det bedste - snart.

Evi - det duer ikke med det røde - overhovedet. Man kan ikke komme lyserøde roser op af, og jeg er vild med lyserødt og lilla. Dermed skal det ændres.
Har dog lagt mærke til huse rundt omkring, hvor både facade og vinduesrammer er hvide, ser egentlig godt nok ud.
Har leget med farver - på pc - men synes ikke helt det giver den rigtige effekt.

Anonym sagde ...

Den nuværende farve er da en lille smule usædvanlig - men jeg synes faktisk at det er charmerende. Hvis I maler det hvidt, er jeg bange for at det mister sin karakter og bliver for anonymt. Så jeg synes det ville være synd at male det.

Så længe du ikke har fået et afslag, så tror jeg da stadig på at du bliver ministerchauffør og skal ud at køre i en stor bil. :D

Sister Bonde sagde ...

Farven er og bliver forkert til huset Jens. Det var fordi, de tidligere ejere var panikket over, at de ikke kunne få det solgt, så det er en total hovsaløsning. Arbejdet er derefter - så det skal laves om.
Du har da ret, dem har jeg ikke hørt fra endnu, venter i spænding.
Men mercer er da lige så stor, som deres biler :D

et cetera sagde ...

Jeg "tror" på både gråt og creme - huset har ikke "karakteren" til hvidt - hvidkalket er til sådan nogle gamle bondehuse som vores - jeres er nærmere en patricier-ville i stilen ... Det er vigtigt at vælge efter husets stil - ligesom vi ikke kan gøre vores lavloftede rønne til en patriciervilla - så kan I ikke lave Jers smukke højloftede hus til en bondehusidyl ;-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - er også mest til det cremede ;o) Men det kræver, at taget bliver "malet" koksgråt (er brunt nu), og det får jeg nok desværre ikke ham samboen med på, da det ikke "fejler noget".
Spændt på, hvad det ender med :D
Tak for input og snak - do.

NILLE sagde ...

Jeg kan godt forstå din frustration - det er lang tid. Men det er også bagsiden af medaljen ved, at arbejdsløsheden er så lav i DK lige nu... men jeg er sikker på, at der stadig er nogle, som ikke gider - og dem (som dig) der hellere end gerne vil...

Men lige pludselig lykkes det - og som Jens siger, så er den ministerchaufførstilling stadig et hit til dig!

Jeg synes cremesandfarvet ville være rigtigt flot... men sikke et arbejde, der ligger forude!

Sister Bonde sagde ...

Nille - og så ER jeg altså komme op i en talrække, som desværre ikke er så populær.

Har fortsat en del ansøgninger ude, som jeg ikke har hørt fra. Så måske, måske.

Uha Nille - det kan man betale sig fra :D En af naboerne er murer, han har lovet, at kommer over til foråret og give tilbud. YES.

Det gule hus sagde ...

Lige pludselig er der en stilling som du falder i hak med.- Det er ikke sjovt at være arbejdsøgende, det er hårdt og æder energien hvis man ikke passer på sig selv. Indtil du finder "vejen" skal du da bare lave flere syltede valnødder, nyde jeres pragtfulde natur og jeres dejlige hus fordi du har fortjent det. Skulle du få lidt tid til overs, siger du bare til ...
Farven på huset, tjaaa jeg tænker mest at det skal være tilpas neutral og passe til naturen omkring.

Sister Bonde sagde ...

Lis - for dælen da - tusind tak for dejlige ord. Passer vildt godt på mig selv, nyder og tilpasser og hamrer videre på nødderne :D

Det er og bliver en "stille" farve, som ikke forstyrrer omgivelserne - nemlig.

Deborah sagde ...

Et eller andet sted, ville jeg da også hellere være rask og kunne have et job, en bil og .....fyld selv ud! Men det er jeg ikke, og jeg har også måttet lære at se fordelene ved min situation og glæderne i det. Der er mange, og jeg håber og ønsker for dig, at du lærer at se fordelene, ved lige der, hvor du er nu. Som jeg har sagt mange gange før, så tror jeg personligt på en mening med alt. Får du umiddelbart ikke lige det, du ønsker, er der nok noget, du skal lære. Hvad kan du måske ikke se lige nu, men på et tidspunkt helt sikkert...

ingedk sagde ...

Sister Bonde, dit hus skal da være som husene i Rom, den der varme gullige farve, hvide vinduer og mørkt tag og bourganvilja og vinranker opad espaliier

Sister Bonde sagde ...

Deborah - tak for dine vise og kloge ord - dejligt, dejligt.

Inge - mener du virkelig? Hmmmmm, naaajjjj, så vil jeg hellere flytte til Rom. Men jeg forstår din tankegang, men kan ikke lige se den udlevet her i Sydsjælland. Meget stort desværre.

Donald sagde ...

Jeg bladrer tilbage fordi jeg kan slappe lidt af nu, og så faldt jeg over spørgsmålet om farve. Du har fuldstændig ret i at Cremet ville være bedre. Vælger man gråt, skal man - men det ved du jo godt - vælge en grå med den "antydning", som man holder af. Jeg kan godt lide gråblå, andre synes at de varme "knækkede" er bedre, men de ser efter min mening ofte snavsede ud. På den anden side kan en gråblå også gå hen og se "slidt" ud.
Den cremede eller lys-gule er afgjort min foretrukne til puds eller træ.

Sister Bonde sagde ...

Tak Donald :D