tirsdag den 28. oktober 2008

Har overlevet

helt alene, og fik i går gjort rigtig mange af de ting, som var planlagt. Bl.a. kom jeg ud af døren og gik 40 min. i regnvejr, ryddet op i nogle flere mapper, flyttet rundt og om på nogle møbler, støvsuget, søgt 2 job, fjernet tomatplanter og ryddet lidt op rundt omkring i haven. Derfor var samvittigheden ok til at sætte sig og se en film, hvilket jeg normalt aldrig gør. Men sønnen havde lagt en "ny" dvd, sådan helt tilfældigt, så man ikke kunne undgå at falde over den.

1184853263196445 Rich Kids - vor tids "Christiane F", som alle skoleklasser bør se og forholde sig til. Måske burde der også stå, at alle forældre bør se den.

Det er simpelthen rædselsfuldt, hvor svigtet disse børn er. Den får elendig kritik rundt omkring, men som forældre, ser man jo bag om disse totalt triste skæbner.

De spiller flot - de unge - og det kan ikke ha været nemt, at være skuespiller i den film. Her en lidt om handlingen:

De er unge, priviligerede og forsømte af deres velhavende forældre, der tilhører indflydelsesrige Nordsjællandske familier. Sammen lever de unge et hemmeligt liv, der er domineret af penge, sex og stoffer. De afprøver grænser og bevæger sig langt uden for de gængse normer for moral og etik. Denne livstil er ikke uden omkostninger, og mange af de unge må betale en høj pris.

8 kommentarer:

Lene sagde ...

godt du overlevede ;-)

Helle K. sagde ...

Jeg siger bare som Lene ;)

Sister Bonde sagde ...

Tak skønne tøser :D

Annie Fryd sagde ...

Hvor er jeg glad for at du overlevede :0) Jeg har ikke set "Rich Kids" men jeg husker tydeligt "Christiane F" Barsk film!

et cetera sagde ...

Yngste har set den - og jeg "bestilte" den til hende på bibliotket - men jeg var da ikke helt klar over hvad det egentlig var for en film - jeg burde vist også have set den - måske endda sammen med hende ...

Sister Bonde sagde ...

Tak Annie - se den, hvis du tør ;o)

Et cetera - det burde du i den grad. Det er en meget voldsom film, især bliver der ikke skjult noget som helst i sex-scenerne. Det kan godt virke skræmmende for de helt unge - vil jeg gætte på. Altså, skal jeg virkelig kunne præstere det og det?
Prøv at spørge, om I skal se den sammen. Er ret nysgerrig efter, hvad yngste vil svare ;o)

Anonym sagde ...

Wow, sikke meget du har nået.

Jeg kan huske at filmen fik meget opmærksomhed i medierne da den kom frem. Jeg synes den lyder meget uhyggelig.

Sister Bonde sagde ...

Som Lotte Heise siger: Ahhh - det er da ingenting.
Jens - den var uhyggelig - frygteligt, som disse børn lider.