onsdag den 29. oktober 2008

Kære nordmænd/kvinder

Her udbedes venligst en forklaring. Swester lod "VARKE hjem & interiør" ligge her til låns, da hun var her sidst. Første gang nogen sinde, dette blad har været i mine hænder og nok ikke sidste.

vask

Og dog. Det er da et superlækkert blad, men ikke for en totalt strømlinet og ensrettet person, som mig. Jeg er jo ikke til alt dette støvtingeltangel, her skal der være rene linjer/flader, som kan støves af i et snuppetag :D

Men hvorfor hedder denne meget lækre håndvask for en bollevask?

Nøjjjjjj, hvor måtte den gerne stå på vores gæstebadeværelse, selvom den ikke er firkantet, er den da bare for lækker.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu er jeg jo ikke nordmand - men betyder "bolle" ikke "skål" på norsk?
- jeg elsker "Vakre Hjem ..." - men det er jo også min stil der vises - med alle de støvsamlere ;-)

Anonym sagde ...

- arj - hold da op - "på DANSK!" sku' der stå - nå! Jeg går også lige en tur ;-D

Anonym sagde ...

Nogen monsterlækre farver og vasken er da helt skøn. Befriende at se noget, der IKKE er hvidt og stømlinet - vi er enige der ihvertfald. Nu er mit badeværelse godt nok hvidt, men det passer til lejligheden og er gammeldags, og jeg kan godt lide. Men skulle jeg hypotetisk ud i noget nyt badeværelse, et andet sted, så kunne det meget vel ende med nogen farver. Alt for lidt af dem generelt i de der blade, som jeg ikke køber, for det er slet ikke mig, det der åbenbart er "in".

Anonym sagde ...

Bolle er skål på norsk

Unknown sagde ...

Tænk det anede jeg ikke et cetera, kunne selføllerlig ha slået det op, men det her er da meget sjovere :D

Den er bare SÅ fed Deborah - tror simpelhen jeg må ha en - ad åre. Har lige fået plantet en ny på 1.sal badeværelset, så det må vente.

Tak Catherine - så lærte jeg det i dag :D

Anonym sagde ...

Joh, sådan et badeværelse kunne jeg sandelig også godt tænke mig - det er rigtig flot! Men du har ret; det er med garanti ikke så nemt og hurtigt at holde som rene linjer og brede flader.

Unknown sagde ...

Jens - jeg har ALTID ret - bare spørg Jens :D

Anonym sagde ...

Bollevasken er meget smuk, og væggen bag den passer smukt i farverne. Det kan jeg godt medgive, selvom jeg slet ikke er til mosaikstifter.

Unknown sagde ...

Uhhhh Lone - det var nu kun vasken, som jeg faldt for. Er heller ikke meget for det der mosaik - længere :D

Anonym sagde ...

Men kjære deg, Sister, - eier du ikke fantasi? Den heter vel bollevask fordi du skal bolle i den! Sånn er det i Norge. Når dere kan tillate dere å tilby folk morgenbrød til frokost, så må vi kunne bolle i vasken!!!

Men ellers kan jeg fortelle at en bolle og en skål er to forskjellige ting på norsk. En skål er liten. Den spiser man korn og melk av. Er den riktig liten og flat, så plasserer man den under sin kaffekopp. En bolle er stor. Den bruker man enten til å servere en stor porsjone dessert i, eller så baker man kaker i den.

Unknown sagde ...

Altså Marit - du er for fræk - men befriende lattermild.

Underligt noget, at kalde en skål for en bolle. Det hænger ikke sammen :D

Anonym sagde ...

Tilfeldighetene skulle dessuten ha det til at min nabo og jeg byttelånte interiørblader i dag, og hva var det jeg fant: Sisters bollevask. Vi må ha lest det samme magasinet.

Unknown sagde ...

MIN bollevask? ? ? Gid det var så vel Marit. Naaajjj, den får jeg nok aldrig inden for dørene, ser alt for dyr ud.