torsdag den 2. oktober 2008

Mon det betyder

dobbelt held, når begge regnbuer lander på vores terrasse?
Tør jo næsten ikke fortælle det, men vandt kr. 240 i Varelotteriet i går, hvor jeg har haft et enkelt lod i mange år. Beløbet dækkede lige til en buket til Malenes klassekammerats mor, som tager sig kærligt af vores barn. Hun skulle have noget smukt, at se på, nu hvor vores tøser er i Madrid ;o)
Og så kommer Citronen til at koste ca. kr. 7.000 i reparation for sammenstødet med rådyrskiddet. Spændt på, hvor meget forsikringen dækker, for ellers er det ikke særlig sjovt.
Billedet er fra kl. 17:30

10 kommentarer:

Donald sagde ...

Jeg tænkte nok, at der var et meget alvorligt efterspil til historien om kiddet. Det er godt at du har kunne berolige den unge chauffeur med at det ikke er noget, han skal tage sig for nær.
Men han må vel gerne hjælpe med økonomien:-)

Sister Bonde sagde ...

Donald - vi havde da ikke i vores vildeste fantasi forstillet os, at sådan et lille kid kunne skade så meget. Men det har det altså. Pyt, vi skal nok klare det sammen - os to.
Han har ingen penge, så han må betale, når han engang bliver rig :D

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

He he, jeg skulle lige laese dette ord to gange, foer den "fes" ind: rådyrskiddet... :)

Aergerligt med bilen, men ret fedt med baade dobbelt regnbue OG et lille vind paa lotteriet.

Sister Bonde sagde ...

Åhhhhh Tina - nu ser jeg det - stort morgengrin. Dejligt :D

Lige før jeg skriver: Sk... være med bilen :D også kun lige før.

Har fået en kommentar fra en amerikaner på flickr, han bor i regnbuernes land og har ALDRIG set dobbelt regnbue, så han var glad.

NILLE sagde ...

Hvor er det smukt, Sister... du er heldig at have haft så smukt et syn!

Sister Bonde sagde ...

Og bare så ærgerligt Nille - at man ikke kan fange den hele vejen rundt - for det var den/de.
Utroligt flot.

et cetera sagde ...

Kære Sister - jeg har jo ligget syg og ikke fået læst om sønnens uheld. En rådyr løb frontalt ind i husbonds bil for et par år siden - og dén bil blev totalskadet!!! Dyret var dødt på stedet - heldigvis - husbond rystet, men ikke mere end at han fik tilkaldt god ven som er tidligere hjortefarmsejer som parterede dyret til senere fortæring. Da jeg så det forholdsvis lille dyr, kunne jeg simpelthen ikke forstå at det kunne totalskade en hel bil - men det kunne det altså - så godt at der ikke skete mere for sønnen ...

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - jamen dog, jamen dog - håber du har det bedre.
I går så jeg bilen - for første gang - i daglys, og det er ikke så lidt buler og skrammer, det lille dyr og forudsaget. Men vi håber at forsikringen dækker det meste, man kan jo kun håbe.
Jægeren har tilbudt os kødet, men søn og jeg vil ikke kunne spise det. Jens kan godt, men han er jo også jæger ;o)

et cetera sagde ...

Forsikringen betalte ihvertfald vors bil - dengang, men hvorvidt der var noget selvrisiko kan jeg jo ikke huske - måske er det også anderledes med en totalskadet bil?

Sister Bonde sagde ...

Det er nemlig lige det med selvrisiko'en - men der er 3 uger til den kan komme på værksted, så spændingen holdes i rigtig lang tid.