fredag den 3. oktober 2008

Nem, nem, nem

opskrift og bare så godt. Ved det er nemt, at levere en opskrift, men når man nu får et enormt behov for at dele, så må og skal det ud :D Heldigvis lidt tilbage til i aften.Fiskelasagne. 500 g isingfileter eller anden god fisk (jeg brugte en Pangasius, hvad det så end er for en underlig fisk - men god), 250 g mozzarella, 2 fed knust/hk. hvidløg, 2 dåser hk. tomater (bruger dem med basilikum og oregano i) 2 tsk oregano, lasagneplader.
Tænd ovnen på 225 grader. Bland tomater, oregano, hvidløg og mozzarella, salt.
Læg lidt tomatblanding i bunden af et fad, lasagneplader ovenpå (uden at pladerne overlapper hinanden), fisk oven på og et lag tomatblanding. Slut med lasagnen og et tyndt lag tomatblanding. Dæk med stanniol, og bag i 30 min. Af med stanniolen og bag endnu 10 min. Servér en skål salat til.

Lene - den er altså også god til de unge mennesker - sønnen var vild med den.Fandt lige et billede af en Pangasius, som åbentbart er en hajmalle.

PS: Kan ikke have, at folk mister appetitten, ved at besøge min side, så hajmallen er ersattet med en filet fra en Pangasius :D

6 kommentarer:

NILLE sagde ...

Fiskelasagne har jeg aldrig prøvet - mit spækbrædt er for lille til sådan en fætter tror jeg ;-)

Men det lyder nu rigtigt godt!

Sister Bonde sagde ...

Nille - det må du virkelig prøve - og den fås i mindre stykker (fisken).

Lene sagde ...

Den er noteret, for fruen her prøver at spise fisk to gange om ugen, det går ikke så godt, så sådanne nemme opskrifter er guf for mor og søn :-)

Sister Bonde sagde ...

Supernem og supergod - go for it Lene og søn. Glæder mig til at høre/læse, når I har kreeret en hajmallelasagne :D

Donald sagde ...

Jeg mister appetitten ved synet af den karl, mærkeligt. Jeg kan godt lide røget makrel, sardiner, sild, laks, tun, krabbe, hummer, sværdfisk, fjæsing, rødspætte, sej, ... men hvad er dog dette for et uhyre?

Sister Bonde sagde ...

Donald - kan vi ikke have, så det må der laves om på. Skal ikke hedde sig, at man mister appetitten ved at besøge Sister Bonde.

Uhyret holder til i Vietnam, men læs om den på google - lidt spændende fisk.