mandag den 6. oktober 2008

Slut - prut - finale

Min facebook-konto er slettet. Kunne simpelhen ikke finde ud af, hvad jeg skulle bruge den til, udover at finde, alle dem som jeg kender, og dem ved jeg jo, hvor jeg har i forvejen :D Endnu en tidsrøver, og det havde jeg bestemt ikke brug for. Ups, kom lige i tanke om, at flere har lagt føsdagshilsner, tusind tak, det glæder mig bare så meget - allerede. Billedet kan for en gang skyld klikkes stort, så man kan læse, hvad der står.

20 kommentarer:

Lotten sagde ...

Fair nok!
Af og til er man bare nød til at prioritere og hvis ikke du synes, udbyttet er stort nok i forhold til den tid og energi, du bruger på det, jamen så er det da bare om at lukke igen.
Jeg har selv haft rigtig meget glæde af FB - noget jeg ikke troede, jeg skulle få. Der gik over et halvt år fra første invitation tikkede ind pr. mail, til jeg tog mig sammen til at udforske platformen.
Jeg bruger ikke FB så meget som mange andre, men jeg har bl.a. mulighed for ad den vej at pleje den mere perifere del af mit sociale netværk, som jeg ellers har været nødt til at sætte på vågeblus, fordi døgnet kun har 24 timer. Jeg har fx fået genoptaget kontakten med gamle klassekammerater og rejsefæller.

Sister Bonde sagde ...

Lotten - det var hårdt - det skal jeg lige love for. Men også lidt sejt, hun turde sgu.
Nej, det var altså ikke noget for mig. Har rigeligt i blog, mail, msn, skype osv. osv. Men hyggeligt, mens det stod på. Der dukkede da et par gamle kærester op og Alex Nyborg Madsen, han er nu sød.

Det var det.

NILLE sagde ...

Jeg er meget lidt på FB - først og fremmest fordi jeg kun kan koble på herhjemmefra - men også fordi det tager tid. Den relativt lille tid jeg bruger der synes jeg så er interessant til at finde 'forsvundne' mennesker - men det kan hurtigt tage lang tid, helt enig!

Og vi vil da også meget hellere have, at du opgiver den end bloggen ;-)

PS! Fødselsdag???? Hvornår er det?

Sister Bonde sagde ...

Årrrrrggggg Nille - det har jeg glemt du - det med hukommelsen :D Man bliver jo så uhyggelig gammel ;o)

Sidste år i oktober - lukkede jeg bloggen - måske er der et el. andet med oktober. Men FB tror jeg ikke, at jeg genåbner, det var bare ikke mig.

Annie Fryd sagde ...

Aha...det forklarer tomheden på FB ;0)Jamen vi ved jo stadig så nogenlunde hvor vi har dig Sister, så det går nok. Og tillykke med fødselsdagen, hvornår det så end er!

FB har sin tid, men den er også begrænset fra min side, men det er en god måde netop at finde og bevare kontakten til gamle venner. Jeg tror det er med FB som med så meget andet på nettet. Nyhedens interesse er stor, og ellers blir det bare et sted man kigger forbi i ny og næ...og hilser lidt omkring.

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak Annie - blev der virkelig tomt, hmmmmmm, det siger jo ikke så lidt :D

FB var ikke noget for mig, og det tog sin tid at erkende. Men det var fedt bare sådan, at lukke og slukke uden videre ;o)

Anonym sagde ...

Jeg har undret mig en del over FB. Jeg har aldrig været der, så jeg kender det ikke og føler overhovedet ikke at jeg er gået glip af noget - det skulle da lige være datoen på din fødselsdag! ;0)

Sister Bonde sagde ...

Så er vi to Jens - mht. undren. Datoen - kan du måske få - hvis du virkelig insisterer ;o) I år er jeg i Rom og fejre dagen, og jeg glæder mig bare så meget.

Anja ligenu sagde ...

Alt har sin tid og jeg erfarede tidligere at du var væk. Samtidig indså jeg at jeg går glip af et kys i min gadeport - for hvad kom med posten i dag! Troede lige det var en bombe - men det var de lækreste, friske og hvidkødede valnødder. Hold fast hvor er de lækre Sister og alle mine venner på facebook ved jeg har fået dem;-)

Det var meget sødt af dig - og en kærkommen kærlig hilsen jeg havde brug for. Fra hjertet: tak:-)

Anonym sagde ...

Det mest bekymrende ved Facebook er, at de foreslår at man indtaster mail og password. Vi lover vi ikke misbruger ...

Det er da suspekt!

Men jeg er også tilbøjelig til at tro det værste, nej jeg vil hellere sige, jeg foretrækker at man gør tingene på en anden måde, selv om det måske synes besværligt indtil man har software, som kan "streame" vcards (adresse i std.format) og så videre.

Jeg har en hemmelig konto på Facebook som jeg ikke behøver at besøge, og er blevet udnævnt til administrator af Anakronistisk Folkeparti! Det er farligt!

Sister Bonde sagde ...

Anja - jeg er lige her, ikke væk, og et kys i gadeporten kan du altid få :D
Godt at de kom sikkert frem, uden rullemarie osv. osv.

Kære Anonyme - det var/en af grundende - de virker supsekte. Tror da heller ikke min konto er lukket, den ligger og sover til jeg vækker den igen, og det er lidt foruroligende.

Helle K. sagde ...

Nå så det var dig :D Jeg kunne se, at jeg havde mistet en ven, men ikke hvem...

Når det er dig, så vil jeg ikke betragte dig som mistet, du er jo på bloggen, hvor jeg altid har kendt dig.

Sister Bonde sagde ...

Helle - skrækkeligt at miste en ven - og så lige på din føsdag :D

Bliver her lidt endnu ;o)

Anonym sagde ...

Naturligvis vil jeg gerne vide datoen.

PS: håber at du kan lide Nick Hornby?

Sister Bonde sagde ...

Den får du så Jens :D

Vedr.: PS - får du et lille indlæg senere.

Anonym sagde ...

Glæder mig til begge dele. :D

Lotte sagde ...

Hej Sister Bonde, jeg har også fået slettet min profil hos facebook, omtrent af samme årsager som dig.
Og dét du har gjort, kan jeg se, er at du har deaktiveret din profil. Det betyder vist, at du er gemt væk, men ikke glemt, derinde.

Det er muligt at blive slettet helt og fuldstændig, hvis du ønsker det.

Der er et link her:

http://www.facebook.com/group.php?gid=16929680703

Og jeg regner med at jeg er blevet slettet HELT derinde, nu.
(men man kan jo aldrig vide... ;-)

Bare lige til orientering, at der findes dén mulighed. :-)

Gode hilsner Lotte

Sister Bonde sagde ...

Hold da fest Lotte - tusind tak - og godt gået til dig også, samt stort velkommen til min lille blog-verden.
Må da lige studere dit link - meget nærmere i morgen - for jeg tror nemlig du har rigtig meget ret i, at det er svært at blive totalt slettet.

Evi sagde ...

Jeg er meget i tvivl om hvad det egentlig er man siger ja til ved at få en konto på Facebook. Jeg kan forstå at der er noget om, at de videregiver oplysninger om en til andre, som så kan bruge det til f.ex målrettede reklamer, men afskriver man også fuldstændig rettighederne til f.ex de billeder, man lægger på?
Jeg har ikke været meldt til Facebook, men er blevet opfordret til det af flere, som synes det er spændende, men jeg er meget usikker på det. Jeg har læst at det ofte er udsat for hackerangreb og mange har fået trojans derfra, som kan opsnappe ens koder. Der var et stort angreb i august, som ramte mange.
Jeg har fundet nogle oplysninger om det på http://www.comon.dk
Du kan finde det ved at søge på siden med ordene Facebook og trojans, men hvis du bare søger på Facebook, vil du kunne læse en masse artikler om sikkerhedsproblemer på Facebook.

Sister Bonde sagde ...

Evi - du afskriver dig rettighederne til ALT - også din e-mail.
Jeg kan simpelthen ikke få lov til at slette min profil, kun deaktivere, og det er jo noget snavs.
Tak for alle dine fine informationer, som forhåbentlig mange andre kan/vil få glæde af.