tirsdag den 7. oktober 2008

Træning og motion

skal der til, endelig, og det gjorde jeg så i går eftermiddags. Har nemlig fået tilladelse til at gå igen, og min kære fod/ankel, er næsten erklæret rask, af fysioterapeuten. Se det er jo en god ting, når vi nu skal ned og gennemtrave Rom.
Kom forbi evighedscampisterne. Campingvognen står der fortsat, og taget er flyttet ud i haven. Der sker noget, men ikke meget og især ikke i mit temperament-tempo. Begriber ikke man kan bo sådan i så laaaaaannnggg tid, med en lille ny, men det må være en kæmpe kærlighed, der bærer dem oppe. Vi har boet her i 4 år, og de har knoklet med deres hus i hvert fald - lige så lang tid.Sad i lang tid på bænken nede i havnen, sammen med alle "de andre gamle, med lommekniv i solen". De fortalte ,at Ibs hus ER solgt til en betjent, ved ikke om det blev til prisen (1,9 mill.). Men så får vi ordensmagten til havnen, og det er da ikke så ringe endda. Spændende, hvad der kommer til at ske med huset.

5 kommentarer:

Lene sagde ...

hvor er det godt at din fod er ved at være rejseklar. Hvilken træning/behnadling fik du? Og hvad mente de det var?
Du kan nok høre at jeg stadig døjer :-) og søger inspiration.

Sister Bonde sagde ...

Lene - der var heldigvis ikke noget på røngten, så jeg kom til fys (5 behl.) med laser OG ultralyd. Efter 2 gange forsvandt hævelsen. Samtidig skulle jeg - flere gange om dagen - bruge vippebrættet til at styrke.
Fyssen sagde, at jeg havde sprunget nogle sener/fibre i hæftelsen fra ankel og ned mod tærerne. Håber at det hele holder til at gå, ellers måtte jeg komme tilbage til fys, sagde hun, og det er jo dejligt.

Lene sagde ...

Det er rigtig dejligt, sister :-) Og gåture i Rom er jo slet ikke så ringe ;-)

jensdrejer sagde ...

Hvor er det godt at foden har det bedre. Men jeg synes alligevel du skal passe lidt på den i Rom. Det ville være så trist, hvis hele ferien bliver ødelagt fordi du overbelaster den allerede den første eller den anden dag.

Sister Bonde sagde ...

Lene - det er simpelthen vidunderligt - tror godt jeg kunne bo i Rom, hvis det sku være :D

Jens - du er altså noget af det sødeste væsen, skal nok passe på, lover dig højt og lidt helligt (det er vel Rom).