tirsdag den 14. oktober 2008

Tankegang

Antikken frem for alt og byen ud af byen, imponerende, hvad man gør for at bevare.Det ene skal passe til det andet - sister to sister - fik dog ikke lov til at købe.Mange steder, var der gitter for samt hul i loftet, så man ikke havde en chance for at se bag- og indenom. Hvad er det da for noget?Ingen grund til at lære parallelparkering - kvinder: come on - vi er dem der er flyttet til Rom. Kæmpe sikkerhed overalt, og hvorfor? Fordi en enkelt finne, forsøgte at komme ind med en schweizerkniv, og så lige foran os, som bare gerne ville se nogle malerier.Heldigvis var der plads til to på bænken, så vi kunne nyde og fryde os i rigtig lang tid.

Måske lidt om fruens føsdag i morgen :D

13 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Nu kan jeg rent faktisk godt parallelparkere, men den der Fiat-parkering er da for sej :)

Sister Bonde sagde ...

Det kan jeg også Helle - med en lastbil :D

et cetera sagde ...

Rom - sådan lidt på tværs a la Sister - det er også bare for sejt :-) Vi fik ikke set det Sixtinske Kapel, da vi var der - kom til at drikke for meget rødvin dagen før - og havde derfor lidt stiv nakke, som ikke kunne lægges godt tilbage (mere) - så vi blev enige om at det måtte vi se næste gang - og det er jo så også en god grund til at komme tilbage, ikke ;-)

Toni sagde ...

Åh, det desperadoparkeringsbillede! Jeg havde næsten glemt, hvor hidsigt og heftigt mange smider bilerne fra sig dernede :-)

Mange tak for kigget!

Sister Bonde sagde ...

Meget og rigtig god grund til at komme tilbage - det er og bliver en fantastisk oplevelse. Men man skal IKKE ha gået 10 - 15 km før, man træder ind. For inden man når til kapellet, går man omkring 5 km. Det hedder sig jo, at det er verdens størte museum, er tilbøjelig til at give dem ret - et cetera.
Tak for den på tværse rose :D

Sister Bonde sagde ...

Jamen selv tak Toni - og hjertelig velkommen til bloggen. Måske der kommer flere kig/genkig i morgen - hvem ved? :D

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor ser det godt ud - jeg er helt vild med de små Fiat´er - hvad med Vespa´er så i ikke nogen af dem?
jeg ville gerne give en æblekage for at se dig i en af de der nonnedragter :-)

Kat sagde ...

Skoenne billeder.
Da vi var der for 2 aar siden maatte vi ikke sidde paa baenkene:(
Jeg har set malerierne foer de blev genopfrisket, og der syntes jeg altsaa de var mere imponerende.
Foroevrigt saa var vi saa fraekke at da vi saa koeen til kapellet (ca 3 timer), saa gik vi altsaa forrest og stilte os sammen med nogle japanere, de er for hoeflige til at sige noget!

Sister Bonde sagde ...

Ville du det Marianne? Tror jeg vil se hammergodt ud i den :D

Kat - vi kom ikke til nøglehullet, selvom vi var meget tæt på, men der var så mange mennesker, så det må blive næste gang.
Stor, stor oplevelse, at se de malerier.
Hvor er I frække, altså, altså.

conny sagde ...

Hmm, sku' man måske overveje Rom til næste storbyferie?
Ja, det sku' man vist!

Sister Bonde sagde ...

Man kan da altid overveje Conny - men jeg mener nu, at du bør give dig selv den oplevelse. Det er en fantastisk by, som man ALDRIG bliver færdig med.

jensdrejer sagde ...

Det lyder som en god blanding af sightseeing og bytur - sådan kan jeg også bedste lide at holde ferie. Og så en masse god mad, naturligvis! Ja, det er rent faktisk det som jeg synes er allermest vigtigt, hæhæ. Hvordan klarede foden turen? Forhåbentlig uden problemer! Og så er du da nødt til at fortælle om fødselsdagen!

Sister Bonde sagde ...

Det var det Jens - vi går bare og nyder. Ingen planlægning - så bliver man så ked af det - når man ikke når sine mål. Det gider vi ikke.
Foden har det ok - heldigvis - kan godt mærke den. Men mon ikke det går over, som så meget andet, på et eller andet tidspunkt :D