fredag den 7. november 2008

De rykker tættere og

tættere på, og hvor jeg glæder mig. Dermed ryger lygtepælen og de luftbårne ledninger.master Da nedrivningsfolket var forbi, råbte jeg til dem, at de skulle sørge for at grave dybt nok. Sådan havde de aldrig hørt den før. Men på den gård, hvor vi boede før, var der ofte en landmand eller to, der pløjede ud til kanten, så kablet blev skåret over. Dermed ingen telefon og internetforbindelse i dagevis. Det har fruen i huset ikke nerver til.

Samtidigt med at de graver, fører de "gratis" et kabel ind til huset, så man kan vælge fibernet (mange tv-kanaler, internet og telefoni), det lyder bare så uhyggeligt dyrt, at man må sig forbarme. Venter lige en omgang med at bestille noget som helst.

Er der nogen, som har erfaring, må man gerne dele.

Kommer IKKE ud og gå i dag - det er simpelthen for klamt. God weekend til alle.

9 kommentarer:

Kom så igang sagde ...

Det må ikke være sjov ikke have forbindelse til den store verden.
Jeg kom til at se du har en mølle tæt på hvor du boer, der må være meget smuk når der ikke tåget.

Sister Bonde sagde ...

Conny - der er smukt - også når der er tåget. Så længe det varer, vi har jo en landmand, som pakker os ind i læhegn og fredskov. Inden længe har vi ikke udsigt til møllen.

Frk. Bibo sagde ...

Søster min har fibernet og de er glade for det. Ligeså veninden og dennes husbond i det sønderjyske. Prisen... øh, det er relativt. Nu har jeg Telia Stofa m. tv-kanaler og fullrate til telefoni & internet.... Så lige netop erfaringen kan jeg ikke hjælpe med, andet end positiv stemning hos de 2 jeg kender, som har det.

PIST! Tak for skytsenglen. Har fået en plads på opslagstavlen i køkkenet. ;-)

lone sagde ...

Vi fik vores luftbårne nedlagt sidste efterår. Det medførte desværre, at vi ikke længere ser svalerne samles inden afgang sydover.
Hvis du har lyst til en anderledes lysestage, skal du tage/bede om et par stykker af de porcelænsdimser, der sidder i toppen af masterne. De er enkle og dekorative.

Go' weekend og -gåvejr

Synd, at du ikke kom ud at gå tur i dag. Vejret var faktisk dejligt :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak for repons bibotøs - men altid synes priserne er helt "hen i vejret" eller luften :D
Tror jeg tager med til mødet og hører, hvordan og hvorledes. For det frister da lidt.
Selvtak og håber hun hjælper lidt på det hele :D

Lone - det styrtregnede HELE dagen - det gider jeg ikke, selvom det er en meget dårlig undskyldning. Ved det godt :D
Vi har ikke svaler her, kun ørne og krager ;o) Det stormer for meget.
Må lige ud og tjekke om det er de gamle dimser, der sidder i toppen, tak for tipset.

Lise sagde ...

Vi fik også fibernet da vores luftledninger røg. Og vi bruger det idag, med stor glæde - både telefon, internet og diverse tvkanaler. Godt og billigt, når man nu ejer 1 stk. teenagertøsebarn, som både vil surfe, se tv og snakke i tlf samtidig ;-)

Sister Bonde sagde ...

Lise - jeg synes det virker enormt dyrt. Bare indlæggelse koster kr. 2.000 (tilbud), derefter kr. 95 om måneden i leje. Og skal du så have internet, telefoni og tv oveni er man hurtig oppe på ca. 750 kr. pr. mdr. Det er da rasende dyrt.
Må man spørge, hvad du betaler?

Anonym sagde ...

Utenfor vår have står det en rød pinne med et nummer på. Det gjør det utenfor nesten alle hus her i vår Bydal. Den røde pinnen forteller gravemenneskene at dette huset skal ha fibernett.

Om det er dyrt eller billig avhenger jo alltid av hvem som spør og hvem som svarer. Men jeg tror det koster ca kr 2000 å få det inn i huset, og det blir vår eneste ekstrautgift. De månedlige utgiftene er de samme som dem vi nå har på vårt bredbånd. Her hos oss koster bredbånd med stor hastighet sånn ca 400 - 450 kr pr måned. VI har 16 000 ned og 300 opp. Med fiber får vi 10 000 begge veier. Vi har satt fiber-TV på vent så lenge vi kan. Foreløpig har vi analoge TV-signaler, og det gjør det enkelt å ta opp det vi ikke rekker å se på dvd-opptageren vår. Men vi slipper nok ikke unna. Uansett koster fiber-TV også det samme som det vi betaler i dag. Fibertelefonien venter vi også med. Hvorfor vet jeg ikke. Jeg har i grunnen overlatt det hele til gubben.

Sister Bonde sagde ...

Hege - tusind tak for informativt svar. Lige pt. betaler vi kr. 360 for bredbånd og IP-telefoni. Det koster ikke noget for de 3 tv-kanaler (som jeg mener er nok) vi har pt.