tirsdag den 11. november 2008

Er gået 3 uger over tiden

og det er synligt og mærkbart. Men forsøger ihærdigt, tappert, at holde ud i nogle uger endnu. Og hvorfor? Fordi, vil forsøge at komme tilbage til, hvad det engang var, uden alt for mange falske islæt. Men så er det, at det mandlige element her i huset, kraftigt begynder at brokke sig. Hvorfor kan du ikke beholde lidt hår på hovedet, som dengang:

mig

Men altså, han kendte mig ikke "dengang". Han har bare set billederne og har sine drømme om en langhåret kone på over 50. DET kan han godt glemme. Dronningen, min mor og nu Susse Wold har det, men jeg gør det ikke, bare fordi han osv. osv. . . . . trives bedst med det korte.

14 kommentarer:

Lotten sagde ...

Jeg har aldrig forstået, hvorfor kvinder efter de har rundet 45 ikke 'kan' have langt hår? Selvfølgelig, hvis det er det, man trives bedst med - men jeg savner flere modne, langhårede kvinder. min mor har hår til midt på ryggen og det klæder hende. Qua hendes job er det dog altid arrangeret i en frisure, det hænger ikke løst.

Min farmor har kort hår, men hun har også et barndomstraume med langt hår og forhadte fletninger, som hun aldrig er kommet over. Min mormor har haft den samme korthårsfrisure hele livet og ville sikkert se fjollet ud med langt hår.

Men altså, hvis du har det bedst med det korte er det selvfølgelig det, du skal vælge - men du må ikke klandre Jens for at drømme om dig med lange lokker. Specielt da, hvis han aldrig har fået lov at opleve det andet end på billeder :-)

Helle K. sagde ...

Vælg som du har lyst til - det er jo dit hår :)
Jeg har det omvendt - har enkelte gange forsøgt med kort hår og det funker slet ikke for mig. Jeg panikker lidt over, hvad jeg skal gøre, når ENGANG jeg bliver for gammel til langt hår - om mange, mange år ;)

Tine sagde ...

Jeg har aldrig kunne forstå, hvorfor ens alder skal bestemme længden af ens hår.

Som barn skulle jeg altid være korthåret, for min mor syntes, det var så pænt. Det syntes jeg ikke !

Da min mor ikke længere kunne tvinge mig til at være fuldstændigt korthåret, begyndte jeg at lade håret gro også selv om det blev studset for at holder spiserne pæne. Det endte med, at min hestehale gik ned til 20 centimeter under mine knæhaser.

Efter min fars sygdom og død begyndte jeg er få noget syresis lignede udslæt i min hovedbund og få at komme det til livs, blev jeg klippe korthåret ( læs: til lige under skuldrene ). I dag går mit hår igen ned til cirka 10 centimeter under min talje og står det til mig får det lov til at vokse sig endnu længere, for jeg er faktisk stolt af min lange tykke hestehale også når den er sat op til narrestreger.

Efter min mening, er det op til den enkelte, hvordan deres hår skal sidde samt hvor langt det skal være.

Sister Bonde sagde ...

Lotte, Helle og Tine

Det er simpelthen fordi jeg IKKE kan have langt år. Der er ikke mange tilbage, at de få hår jeg i sin tid blev beriget med. Ellers osse er der blevet længere mellem hårrødderne.
Det er dermed ikke en kritik af kvinder over 50 med langt år, men nok mere - det ord som ikke kommer på mine læber :D
Folk må det de har lyst til, men mig ser ingen med langt år, da det vil se totalt og aldeles frygteligt ud.
Tusind tak til jer alle 3 for gode ord og tanker.
Knus til jer.

NILLE sagde ...

Jeg mener absolut sagtens, at man kan have langt hår i alle aldre. Men nogen gange passer det bare ikke til det billede man har af sig selv indeni det kortklippede hoved.

Jeg havde altid drengehår som barn så det var en drøm, der skulle prøves - også voldsomt opmuntret af en kærestes fantasmer om, hvordan 'rigtige' kvinder så ud. Men lige så snart det bliver 2-30 cm langt bliver det tyndt, pjaltet og forfærdeligt at se på. Nu er stilen vist lagt... og det klæder også dig så godt med det korte!

Sister Bonde sagde ...

Tak Nille - vi finder vel ét eller andet sted, vores måde at ha det bedst med det vi er udstyret med på toppen.
Men der ER altså noget med mænd og langt hår - åbenbart.

Shabby - Marianne sagde ...

Der fik jeg lige hjertestop..... troede lige at der var småfolk..... Når til det andet. Gør som du har lyst. Jeg har i mange år været ultrakort - nu er det lidt længere og imorgen, man ved aldrig. men gå da ned og køb en fiks paryk og sig at du fik lavet hår ekstension.

Lene sagde ...

Og min datter siger, hvorfor tror alle kvinder over 40, at de bliver yngre ved at blive kortklippet ;-) så der er nedlagt forbud mod at mit hår bliver kortere :-)
Men jeg har jo kun kendt dig som korthåret og du ser dejlig ud, så gør du som du vil :-)

Sister Bonde sagde ...

Marianne - Et cetera har spurgt om hun skal være "mister" :D
Gør som regel altid det jeg har lyst til, men hårforlængelse - nej tak. Malene har prøvet, og det var ikke så sjovt.

Lene - overholder du det forbud?
Og tusind tak og stort i lige måde.

Lene sagde ...

Tak sister:-). Jeg kan jo godt lide den længde mit hår har :-) men ind i mellem får jeg lyst til noget helt andet, en helt vild kort pjuske frisure ;-) jeg tror dog jeg fortryder.

Kom så igang sagde ...

Sister jeg forstå godt Jens, når han ser det billede, du er da sød på det billede. Men jeg forstår også godt dig, jeg har selv har forsøgt mindst 117 gange med lang hår,men for 1 mdr.siden bestemte jeg nu skulle det være slut, så nu kort lige som dit

Sister Bonde sagde ...

Lene - go for it - det lyder spændende :D Det vokser jo ud igen.

Conny - dejligt der er nogen, som kan forstå Jens :D
Dejligt nemt med kort hår - eneste minus, er at det skal klippes så ofte.

Anonym sagde ...

Har eller ikke hår, - du må da ha vært noe av det peneste som gikk rundt i to sko den gang da?

Sister Bonde sagde ...

Så er vi to Hege - og nej det var jeg ikke - men tusind tak. Havde vi sko på eller var det sandaler :D