tirsdag den 11. november 2008

På trods af

DR udsendte en skrækadvarsel i søndags - dagen inden Mortens aften - fik vi and i går. Havde købt 3 stk. fersk Berberi-andebryst, som fik den behandling, de skal ha. De smagte vidunderligt. Men da fruen fortsat lider af en alt for stor mave, som bare er kommet fra den ene dag til den anden, måtte der noget fedtfattigt tilbehør til.

Waldorfsalat - og den kan I altså godt tage til jer, for den var/er den gamle opskrift værdig.

salat250 g. fromage frais 0.3%, korn af 1 stang vanille, 1 tsk. rørsukker, saft af 1/2 citron, 3 stængler bladselleri i skiver, 1 lille klase halve druer u/sten, 3 syrlige æbler i tern, 1 dl. lyse rosiner, 20 valnøddekerner, salt/peber.

Fromage frais røres med vanillekorn, rørsukker og citron, smages til med salt/ peber. Bladselleri, druer, rosiner og valnøddekerner vendes i.

Ummmmm, og der er heldigvis til i dag - også. God fornøjelse.

4 kommentarer:

et cetera sagde ...

Spiser ikke druer, æbler og rosiner - og så er der ikke meget tilbage - og dooog - skal måske prøves alligevel :-) - og nyde det smukke syn af en veltillavet salat - DET kan jeg altså godt!

Sister Bonde sagde ...

Tak et cetera - Stefan sidder og nyder den lige pt.
Tak også for rosen ;o)

Anonym sagde ...

Jeg HADER waldorff-salat. Jeg var ikke ret gammel da jeg fik det første gang og jeg troede at det var frugtsalat. Nøjjjjjj, hvor blev jeg skuffet. Jeg er aldrig kommet over den skuffelse og det er sikkert også derfor at jeg ikke kan lide bladselleri.

Sister Bonde sagde ...

Jens - så er/var vi to - indtil fornylig. Kunne simpelthen ikke få bladselleri ned. Men nu nyder jeg det med velbeha. Er faktisk ikke så tosset. Giv det en chance.