søndag den 16. november 2008

Køber aldrig

imagehandlerCARNOGU8 dameugeblade, altså lige bortset fra Billedbladet - engang imellem. Læser damebladene hos frisøren, hun holder nemlig ikke Billedbladet, har forsøgt at lokke hende, til når jeg kommer. Men ak. Synes forsiden på Alt for Damerne, ikke var til at modstå - det måtte med hjem. Ren hygge og dejligt at læse, jeg har én ting tilfælles med Kronprinsessen :D

Hun siger: Jeg er nok ikke så god til at tage imod ros. Jeg hører det, men jeg tager det ikke ind. Ret flot sagt.

Og så fandt jeg ud af, at en ny julekjole må der simpelthen til i år. Der er mange lækre derude, som bare venter på jeg kommer, skubber og prøver.

Og at et italiensk forsøg har vist, at fiskeolie forlænger livet. Det er da ikke så ringe endda. Begyndte at spise dem, da pille"mis"-bruget satte ind, mht. forbredning af den manglende lugtesans.

Og læst om 4 nye spændende kvindelige forfattere: Sissel-Jo Garzan, Trisse Gejl, Henriette Rostrup og Christina Englund.

Så alt i alt - var pengene givet godt ud.

10 kommentarer:

NILLE sagde ...

Jeg har bedt moderen om at indkøbe og gemme lige præcis det blad til jul - jeg elsker ALT! Men især dette nummer må jeg da læse...

Jeg har taget fiskeoliekapsler i flere år nu - det forebygger også Alzheimer og en masse andre gode ting! Især når man ikke får spist nok fisk, som jeg gør. En rigtig sund pille at tage!

Sister Bonde sagde ...

Nille - det kan du glæde dig til - altså jul og blad :D
Vi spiser ellers masser af fisk - elsker fisk - men når det nu skulle være så godt med denne lille pille også, så gør man da det.

Lene sagde ...

Det var nemlig et godt blad :-)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Lene - tak.

Toni sagde ...

Meget pudsigt, at du skriver dette. Jeg køber heller aldrig dameblade, men blev fristet af artiklen om kronprinsessen og endte ligesom dig med at blive positivt overrasket over resten af bladet også. Der kan man bare se :-)

Sister Bonde sagde ...

Toni - én gang om året er nok, ellers bliver de alt for enformige, synes jeg.
Det her var helt ok.

kokken sagde ...

Nåhh jeg kan høre at min søn må til at lave om på betegnelsen: Alt for dullerne;-) Det skulle jeg vist have investeret i ..... prøver om det stadig er i handlen! Kram til dig herfra

Sister Bonde sagde ...

Fr. pippelipglosskok - ellers sender jeg bare det her til dig :D

Donald sagde ...

Jeg kan da godt forstå at man trænger til en indsprøjtning, og ALT er et meget alsidigt blad med klummer og artikler af høj kvalitet.

Sister Bonde sagde ...

Donald - jeg skal bare ikke ha den indspøjtning for ofte, så bliver den kedsommelig.
Men du har ret i din anskuelse.