tirsdag den 16. december 2008

Dagens julebillede

tomater Det er temmelig svært, at læse blog og kommentere - på jobbet. Nu er der nok nogen der himler op, men det er altså ikke fordi, der er så meget at lave, og så indgår jeg ikke i den normale normering. Desværre. Men vi sidder på rad og række i åbent landskab, og kan høre og se, hvad hinanden laver. Samtidig er der gennemgang for en del andre kontorlandskaber. Mener egentlig ikke, det er nogen rar "kontorform". Der er for meget støj. Vil meget hellere tilbage til den "gammeldaws" type, hvor man havde sit eget lille rum, og kunne lukke døren, hvis det var det man trængte til.

Og når hjemmet endelig ses, er der alt det daglige og aftensmaden, og trætte drenge, som skal plejes, og min pude rammes ved 20:30 tiden. Derfor kommer jeg altså fortsat ikke rundt og hilser på, som jeg plejer, men er der og tænker på jer alle sammen :D

8 kommentarer:

Tine - den kreative and sagde ...

Jeg ved godt, hvad du mener, jeg oplevede sådant et kontorlandskab i næsten to år, så kørte jeg ned med stress blandt andet på grund af den høje mængde baggrunds støj for vi sad 13 personer i et rum, der var beregnet til 8 personer.

Pas nu godt på dig.

Sister Bonde sagde ...

Tine - det skal jeg nok ;o) og tak for dine ord.

Nina sagde ...

Helt enig. Jeg måtte opgive mit kontor efter blot 1½ måned - af kollegiale hensyn - som det kaldes. Nu sidder de fleste af os også åbent. Heldigvis er det store rum ligesom delt op i sektioner, men alligevel, når min nærmeste kollega taler i telefor, og det gør hun tit qva sin funktion, ja, så kan jeg lige så godt opgive at lave noget i den periode, Og helt galt bliver det, når vi begge har noget i røret - så har i hvert fald jeg meget svært ved at koncentrere mig. Og det mest åndsvage af det hele er, at mit gamle kontor + et mere står tomt!!!

Det gule hus sagde ...

Nu har jeg aldrig prøvet at arbejde på kontor, men når jeg holder samtaler med brugerne på mit job, er det altid i et lukket rum og med telefonerne slået fra. Beboerne bliver ret gale hvis vi bliver afbrudt i tide og utide. Jeg tror heller ikke jeg kunne holde koncentrationen i et åbent landskab. Men min mand arbejder på en fabrik, hvor kontoret ligger midt imellem aller maskinerne. - - Det er de vist glade for.

Sister Bonde sagde ...

Nina og Lis - tusind tak for dejlige ord, og hvor er det godt jeg ikke er ene om det synpunkt. Mener virkelig ikke det er optimalt, at sidde i larm og forstyrrende støj hele dagen. Men det har vist været oppe i mediere, at det skal/bør laves om. Er det TopDanmark, som har praktiseret det i over 30 år - det må være forfærdeligt.

Det gule hus sagde ...

Unimerco i Sunds. De er ligefrem så stolte af det at de viser det frem igen og igen :-D

Anonym sagde ...

Her sidder vi otte paa et ret saa lille kontor. Jeg er nogle gange ved at faa spat, man kan jo lugte sine kollegaer, naar de sidder lige under naesen paa een. Desuden taler spaniere umaadeligt hoejt, saa der er godt med stoej og telefoner med taabelige ringetoner dagen lang...

Mon ikke et par fridage i julen er haardt tiltraengt?

Sister Bonde sagde ...

Pernille - lige det med at lugte. Sagde til ham, som jeg gnidder ryg med, at han var heldig, at jeg ikke kan lugte noget - altså for sjov. Men tror han flytter i kælderen i næste uge, han kan ikke klare den nærhed. Vi sidder simpelthen for tæt.
Frygtelig larm - man er godt træt i hovedet - og jo du fortjener nogle dejlige fridage :D