onsdag den 3. december 2008

Træerne vokser ikke

ind i himlen, selvom man skulle tro det. Dette træ står i Sæby, og det er enormt. Find moster :Dtræet

Men til aftenens store oplevelse. Massøren ankom til tiden kl. 18, og var godt kold. Han havde haft et afbud og siddet og ventet i bilen, han fik skæld ud. Kunne da bare været kommet, og fået noget aftensmad, altså.

Inden havde far og søn svært ved at finde ud af, hvem som skulle starte, for der var virkelig en grænse, som skulle overskrides. Måske især for Jens.

Stefan startede, og da klokken var ca. 19:15 og vi intet havde hørt, tænkte vi, de nok var faldet i søvn. Det var de ikke, men det var en søvndrukken mus, som kom ned fra 1. salen. Fuldstændig færdig.

Op med Jens, og der gik igen laaaang tid. Massøren var bestilt til en time (45 min.) til hver, men han gav sig virkelig god tid til at tale med drengene osv. Han var her i over 3 timer.

Da Jens kom ned, sagde han: DET havde du aldrig fået lov til. Nåååååå nej, godt nok er jeg en hård kvinde, meeeeeeeen der er grænser.

Desværre vil ingen af drengene have hypnose, næste gang, men en omgang massage mere. De var/er åbentbart ikke så opsatte på at slutte med det dumme røg, som de i første omgang havde givet udtryk for. Men måske, måske - håber og ønsker fortsat - at de vil prøve. De synes i hvert fald begge om fyren, og det var det vigtigste.

21 kommentarer:

kokken sagde ...

Tror at det må være små skridt ad gangen, og at hypnotissøren også ved det. Han skal nok få dem gjort klar til at slippe røgen også:) Starten er gået sister. God dag til dig her fra.....

Helle K. sagde ...

Hold da op, hun fylder ikke meget på det billede ;)
Min mand deler gerne ud af sine erfaringer som ex-ryger - han smed cigaretterne ud af vinduet i bilen og det var det ;) men han havde nu heller aldrig fået lov til at ryge indenfor herhjemme.

Sister Bonde sagde ...

Tror og håber du har ret fr. kok, for Jens sagde, at de havde talt om det. Tak, tak og i lige måde.

Det ER et meget stort smukt træ Helle, og nej hun fylder ikke meget :D
Tak for skøn erfaring, hils ham og sig tillykke.
Her ryges heller ikke indenfor - overhovedet.

Evi sagde ...

Jeg kan simpelt hen ikke se den moster, kan du ikke give et hint om, hvor i billedet hun er?
Det lyder dejligt med den omgang massage. De må have nydt den, siden de vil have mere.
Jeg håber med dig for jer alle, at de kvitter røgen. Jeg kender nogle stykker, som også ville have godt af det. Det er så træls at de ikke vil deres eget bedste og man bekymrer sig jo så meget for dem, man holder af.

Lene sagde ...

Enig med fru koch, og nu tror jeg du skal træde lidt tilbage og lade massøren gøre arbejdet ;-) Min mand røg lige lidt flere cigaretter (sådan oplevede jeg det i hvert fald) hvis jeg pressede, og han er jo blevet røgfri nu, så det skal nok komme.

Sikke da en dejlig gave, skal du ikke selv prøve?

Sister Bonde sagde ...

Evi - det kan jeg da ikke, så kan andre jo også finde hende :D Lægger billedet på flickr, så kan du se det i endnu større størrelse.
De er meget ømme i dag, men vil åbenbart gerne have en omgang mere - det får de.
Tak for dine sidste ord - også - det er nemlig det der er slemt, bange for at miste, for tidligt.

Lene - har du en ide om at jeg er i front :D
Nææææææ, du ikke her, var det dem selv, som ønskede hjælp, og så fik de en gave. Men jeg tror Jens vil prøve på et tidspunkt. Jeg presser ikke nogen, er bare ked af det ;o)
Har prøvet for en 4-5 år siden, og det var vidunderligt, hver gang. Det er en superidé som julegave, prøv det.

Lene sagde ...

Jeg prøvede to gange og fik voldsomt ondt i ryg og nakke, så ikke mere til mig ;-)

Sister Bonde sagde ...

Lyder ikke godt Lene - hvad men en anden, det må da være forskellige - altså udøverne.

Nille sagde ...

Der er ikke noget bedre end en god massage - det er alletiders bedste gave du har givet dem! Men jeg synes nu at du skulle have givet dig selv også ;-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Nille - men behovet er der ikke pt. selvom det er noget så lækkert. Hvis nu sønnen ikke vil en omgang mere, så snupper jeg den :D

Jette sagde ...

Sikke dejlige oplevelser du har haft de sidste dage, både langt hjemmefra og derhjemme. Håber dine "drenge" bliver røgfrie, vores søn ryger desværre også, men ikke inden døre her ;)

Shabby - Marianne sagde ...

En ting ad gangen - rom blev ikke bygget på en nat, men hvorfor skulle du egentlig ikke have massage?

Evi sagde ...

Nu har jeg lige kigget på nogle af dine billeder på Flickr. Hvor var det bare skønt at se dem som slideshow og på fuld skærm, da jeg fik trykket F11. Jeg blev helt salig. Jeg vil helt sikkert kigge på dem igen en anden dag, det er jo ren terapi for sjælen.

Sister Bonde sagde ...

Jeg klager ikke Jette :D
Håber også virkelig, at massøren taler dem til fornuft. Mange gange er det når en helt fremmed siger tingene, at det hjælper.

Sister Bonde sagde ...

Som jeg skriver Marianne - har ikke behovet pt. Nogen gange lyst - andre ikke.
Rom er en dejlig by :D

Evi - tusind tak for de rosende ord. Dejligt.
Fandt du moster :D

ingedk sagde ...

Flot træ, lægger du det på flick.r ??
Jeg vil gerne sy det :-)
hilsen fra en exryger, nu er det et halvt år siden og jeg kan stadig huske hvor godt det var, og jeg savner det noget så .............................

Sister Bonde sagde ...

Inge - det ER lagt på flickr. - bare klik på mit lille ikon i sidebaren, så finder du det.
Sikke en ære, at få syet sit billede :D

Ikke savne noget der er så DUMT. Flot at du er holdt op.

Anonym sagde ...

Som en af de andre allerede har sagt, så tror jeg også at du skal give det lidt tid. De er jo klar over din holdning til cigaretter - på den måde påvirker du dem jo allerede. Og hypnosemanden har fået lov at komme igen - selv om det ind til videre kun er for at give massage!

Jeg fandt mosteren! Jeg synes ikke det var så svært, da jeg ikke forsøgte at kigge efter hende i toppen af træet. LOL.

Sister Bonde sagde ...

Dejligt Jens - at du fandt moster - hun er en spændende pige, som jeg virkelig forsøger, at få til at skrive på sin egen blog. Hmmmmmmm, ikke nemt.
Lige som det med drengene, har hørt jer alle sammen, men det ER altså ikke mig denne gang - NÅ. Opfører mig virkelig pænt :D

Evi sagde ...

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har fundet hende. Læner hun sig op ad træet? Jeg synes faktisk dit billede her på bloggen er tydeligere end på Flickr. Måske er det bare på min computer at dette billede ser meget mørkt ud eller også skal jeg have nye briller.

Sister Bonde sagde ...

Evi - hun står med ryggen til lige midt i træet, du kan måske se hendes mosposer :D
På flickr klikker du på det billede du vil se, herefter klikkes på all sizes op over billedet, så kan du få det i mange forstørrelser. God fornøjelse.