lørdag den 16. juni 2007

Udfordringen - de 10 bud

Jeg er blevet tagged af Et Cetera, med bud på, hvad der giver mig sol i maven.

Efter hastigt at, have skrevet mine 10 forslag ned, spurgte jeg - henkastet - manden i mit liv, om han ville gi' 10 bud på, hvad der betyder mest for mig. Han tog det meget seriøst og de 2 lister blev sammenlignet, og hvor var de dog ens.
  1. At give gaver. Det elsker jeg simpelthen. Hvis jeg har fundet noget til en person, som jeg lige synes passer, så kan jeg da ved gud ikke vente 7 måneder, inden vedkommende har fødselsdag med at gi.
  2. Bøger. Jeg er besat af at læse. Sender ca. 4 gange om året, en mail ud til bog-pigerne med anbefalinger af de bøger jeg læser og det bliver til en del.
  3. Kunst. Måske især keramik og glas. Har dog også huset fyldt op med grafik og malerier.
  4. Familien. Min mand og mine børn og så er jeg vild med familietræf, store fester, rigtig jul med alt, hvad der til hører. Påskefrokost. Sammenkomster i sommerhuset.
  5. Huset. Elsker det. Bare ærgerligt vi har en nabo, som er ved at lukke os fuldstændigt inde med læhegn og skov. Vores vidunderlige udsigt, ud over de dejlige marker og Bøgestrømmen, vil om nogle år være væk. SUK, det var et sidespring.
  6. PC. Jeg er og bliver computernørd. Blog er bare helt nyt for mig og det er skønt.
  7. God mad og vin. Måske i sær vin, elsker et godt glas rødvin.
  8. Rejser. Foretager gerne mange weekend-ture til byer i Europa i løbet af året, enten med manden eller
  9. Tøserne. Dem kan jeg ikke undvære. De giver mig så meget. Veninder gennem mange år.
  10. Danmark er jeg vild med, synes det er smukt og godt at bo i. Og så de kongelige, ja her må gerne grines, men jeg holder af dem, gu gør jeg, og jeg står ved det.

Rækkefølgen er helt tilfældig.

3 kommentarer:

Et cetera sagde ...

Meget opmuntrende, Sister Bonde - og du havde ret der var mange sammenfald mellem din og min liste!

conny sagde ...

Selvom jeg egentlig havde læst din liste, kom jeg alligevel tilbage. Og jeg havde da helt overset punkt 10! Det må blive mit punkt 11 :-) Jeg holder også meget af at "tude sammen med Frede" og nu er det jo snart 1. juli - er det ikke dåbsdagen?
Så har jeg også lige været igennem mange af dine poster: FLOTTE billeder og spændende beretninger. Øv med ufølsomme naboer - godt du kan finde noget positivt alligevel.

Sister Bonde sagde ...

Tak for ordene Conny - "de varmer" ;o)
JO det er den 1. juli, og jeg skal tude sammen med min svigerinde, vi elsker det.