lørdag den 11. august 2007

Så kan den hygge

sig - kan den. Ved godt at glasset er ALT for stort, men da jeg jo ikke er syltepige, har jeg ingen sylteglas, dette glas var det nærmeste med tætsluttende låg. Jeg må på jagt efter sylteglas på mandag. Om 3-4 mdr. inviterer jeg på valnøddesnaps, og til dem som ikke kan li det, vil der være ost og syltede valnødder.

12 kommentarer:

Nina sagde ...

Kan man få det hele, mon? Elsker valnøddesnaps, min farbror laver den mest vidunderlige af slagsen. Jeg, derimod, har ingen erfaring med fremstillingen, men jeg er rigtig god til at drikke den - og ost, det er lige sagen. Bøgestrømmen, er det der ovre ved alle de lolland/falstringske og andre øer i øst, sådan som jeg tror? Så kommer jeg helt sikkert forbi!

Sister Bonde sagde ...

Jeps Nina - det er det. Skulle vi lave en jule-kom-sammen-blog-snapse-weekend?
Jeg har heller aldrig lavet sådan noget før, men blev inspireret af Johanne og Culinaria

Nina sagde ...

Nu er jeg jo ikke den, der lægger planer langt ud i fremtiden, og december med småbørn er jo traditionelt en prøvelse med det ene nisseløb efter det andet, men jeg har en ældre fader på Falster, og det lyder så usandsynelig hyggeligt, og jeg er sikker på at snapsen, under kyndig vejledning bliver fantastisk, så jeg vil indarbejde et evt. arrangement i mine fremtidige planer, og hold da ellers op, det blev en lang sætning! Læs: jeg er med på ideen!

et cetera sagde ...

Sådan et glas har jeg også - der er bare knapper i mit - det her er li' godt mere spændende. Håber ikke du har spildt for mange kræfter på mit klodsede avar i egen blog, kære ven - jeg kan garantere at det ikke var ment på nogen ubehagelig måde, en gang imellem har man bare for travlt med tasterne og man véd jo hvad man selv mener - men læs mit svar hvor jeg skriver lidt mere. Stort knus!

johanne sagde ...

Jamen, det ser da nysseligt og pænt ud :-) Jeg drikker desværre ikke selv snaps på grund af medicin, men jeg kan sagtens dufte, at det smager godt. Og manden elsker det. Desuden bruger vi noget til at give væk til jul.
Jeg håber for dig, du ikke vil blive skuffet.

Anonym sagde ...

Flot glas sister bonde. Rigtig god fornøjelse med "hyggeriet". flot farve på snapsen.

Frk. Bibo sagde ...

Uhm, ser både SPÆNDENDE og LÆKKERT ud. :-P

Sister Bonde sagde ...

Håber alle at I kommer og smager.

Anonym sagde ...

Gerne--jeg kan lægge bil til herfra hvor jeg bor ;-)

anjoe sagde ...

Har drukket mange liter hjemmelavet valnøddedram i årenes løb, så jeg vil lade andre komme til. nb. Pas på, man bliver let forfalden til denne drik :-)

anjoe sagde ...

Glemte at skrive at essensen problemfrit (ved nøjsomhed :-) kan holde sig flere år, men at den bør stå mørkt/mørk flaske/stanniol om!

Sister Bonde sagde ...

Tak anjoe - den kommer fluks i mørke.