torsdag den 13. september 2007

Kan det være rigtigt

at ens hoved er så tungt, at man overhovedet ikke orker noget i dag? Det er Pjevs hoved, ikke mit, det er let og muntert.
Kan det være rigtigt, at der var så mange inde på min blog på samme tid?Det "plejer" jo kun at være hos mestrene, som i øjeblikket kan ses på denne liste. I guder, hvor er det flot og jeg giver dem hermed et kæmpe stort tillykke.
Kan det være rigtigt, at fotografer skal have lov til dette?

14 kommentarer:

Nina sagde ...

Forlede da jeg var herinde hos dig var der i følge Chart 69 online! Hvorvidt det er rigtigt eller ej, skal jeg lade være usagt, men at du er en mester, det er der da ingen tvivl om, vel?

Sister Bonde sagde ...

Overhovedet ikke Nina - jeg tvivler ikke et sekund ;o) 69 - hmmmmm, fantastisk.

Shabby in Town sagde ...

Jeg kan da godt forstå at du har så mange besøgene - jeg stikker da hovedet ind til dig et par gange om dagen - her er altid noget at komme efter.... Dronningen på lokummet det er ikke et rigtigt billede, vel?

Emmaline... sagde ...

Jeg håber, du siger tillykke til dig selv, klap dig selv på skulderen og sig: "jeg er god" - HØJT!! - efterfulgt af: "jeg laver en blog som mange har lyst til at læse"...for det er tydeligvis sådan det hænger sammen - og forståeligt er det, vi kan jo ikke lade være med at komme tilbage igen og igen...
Du har flere gange nævnt "de store" og "mestrene" som nogle du ikke er iblandt, men du er jo selv en af "de store" ;-)

Emmaline... sagde ...

P.S. - det er altså et uforskammet billede!! Altså der må da være en grænse...

Frk. Bibo sagde ...

Ski' godt gået, søster! Og tusind tak for listen - dén kan jeg helt sikkert bruge til noget på min faglige blog, kan jeg se ud fra nogle af blognavnene. Tak for det. ;-)

Frk. Bibo sagde ...

Hvem er fotografen til dronninge-billedet? Han er garanteret yderst præstigefuld - ellers ville han ikke få lov! Eller også er det en god billedmanipulator, der har været igang. *s*

Donald sagde ...

Dejlig illustration af en doven kat!

Det andet billede har du ret i er lidt dumt. Det er ikke morsomt, men måske der er nogen der har brug for at tænke på, at vi alle er mennesker, også konger og dronninger.

Sister Bonde sagde ...

Billedet af Dronning Elisabeth var på forsiden af Berlingske på nettet. En reklame for kunst/billedmanipulation, så frk. bibo, rigtig godt set. Men alligevel - en grænse udbedes venligst. Selvtak mht. listen.

emmaline - jeg kan ikke råbe så højt - tør ikke, for kan det være rigtigt. Tror der må ha været en fejl hos chart.dk.

Marianne - det stiller også store krav og forventninger - kan jeg leve op til dem. Hmmmm.

Tak Donald mht. Pjevs, sådan ligger han hver dag. Men lige så snart jeg lister mig ind på ham, for at få billedet, så vender han hovedet. Men i dag lykkkedes det.

Johanna sagde ...

Det kan sagtens være rigtigt for du har jo en super fed blog. Men der kan også være mange botter imellem det tal :) Tror det dog ikke helt. :)

PS.. du er selv en mester. Ingen tvivl om det.

Benny sagde ...

Hun kunne nu godt ha stoppet noget i nøglehullet!
Fotografen...mon ikke det er manipulation - - - eller Charles den gavstrik?

Sister Bonde sagde ...

Johanna - små slag please - kan ikke tåle det, bare spør ALLE de andre.

Benny - tror bestemt det er Charles ;o)

et cetera sagde ...

Jeg er lige på tur igen - fordi jeg har været underdrejet med kommentarer. Hvad pokker skete der 69 online eller som du selv har set 54!! Altså ikke at jeg ikke godt forstår det - men det må da være rekord!
Billedet af Elizabeth er plat, ja det er!

Sister Bonde sagde ...

Gu er det. Rædselsfuldt, og jeg tror ikke på tallene. Basta