fredag den 14. september 2007

Nedrivning

Da vi købte huset, var der en selvstændig lejlighed på 1. sal, med bad, stue, køkken og værelse. Det var en mor og datter, som ejede huset, men de ravede noget så gevaldigt uklar med hinanden, at huset blev delt i to, så de ikke behøvede den daglige kontakt. Frygteligt.

Nødvendigheden for 2 køkkener er minimal nu, derfor er jeg i gang med et stort nedrivningsarbejde. Stille og roligt, men de sidste mure væltede i går. Og så er det man tænker på, da det blev bygget op, hvilken glæde det har været at se det færdige køkken, og nu er det væk.

I dag skal der bæres ned og køres på containerpladsen. Ja det var ideen, indtil jeg opdager at taileren er væk. Nå men ned kan det da altid komme, startede faktisk med at smide ud fra altanen, men suk - gik ikke - pladerne smadrer til atomer, og det gider jeg ikke rydde op efter.
God arbejdslyst samt rigtig god weekend til alle.

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er lige før vi skal hjælpes ad?
Mine to rum skal gøres rene i dag, så vi kan flytte ind igen. Men måske var det sjovere hvis vi hjalp hinanden?
Spøg tilside, god arbejdslyst

Sister Bonde sagde ...

Vi kan hjælpe hianden via tankesupport ;o)

Madame sagde ...

Sikke flittig du er. Det var da en skrækkelig historie med moren og datteren, der ikke kunne sammen og delte huset i to.

Sister Bonde sagde ...

Egentlig kunne jeg godt tænke mig at finde ud af, om de overhovedet har kontakt den dag i dag. Ved at datteren nu har født, og det er da ikke sjovt, hvis man som Mormor ikke må se sit barnebarn. Det var vist nok pga datterens fyr, det hele gik galt.

Sister Bonde sagde ...

Undskyld madame, glemte at skrive tak, men er vi ikke myreflittige alle?

kokken pipper sagde ...

Tror da at det er dig der har mest brug for en hilsen om god arbejdslyst. Jeg skal bare ordne det sædvanlig, tøjvask,rengøring og måske et lille besøg hist og pist. God week-end og husk også at slappe lidt af!

Sister Bonde sagde ...

Yes mam, det skal jeg huske. Vaskemaskinen kører også her, fr. Koch.

Shabby in Town sagde ...

Nedrivning er altså sjovt - oprydning er mindre sjovt.... hvad skal der så være i disse rum - det syntes jeg ikke jeg har læst om???
Jeg er jo så nysgerrig, men ellers så køre jeg forbi dig og tjekker op på det

Sister Bonde sagde ...

Ja, altså foreløbig bror sønnen deroppe, og han truer med at vi ALDRIG slipper af med ham. Det er så OK?
Ellers er det tænkt som herreværelse og gæstesoveværelse. Jens savner sit herreværelse, som han havde på gården, hvor vi boede før. Tror det bliver noget med noget biograflign. noget og kontor osv. osv.

Emmaline... sagde ...

At blive så uvenner med sin mor at man deler huset i to kan jeg slet ikke sætte mig ind i - hvor flytter den ene så ikke bare? Hvis min mor og jeg delte huset i to ville vi klumpe os sammen i den ene halvdel ;-)

Sister Bonde sagde ...

emmaline - tror ikke den ene part, havde råd til at ha det alene, og mor var flyttet, så datteren boede alene her, da vi købte det. Lyder hyggeligt med din mor ;o)

Lene sagde ...

Du er da flittig, sister bonde. God arbejdslyst.
Og jeres rum nedenunder ser bare lækre ud.

Sister Bonde sagde ...

Jeg er ikke mere flittig, end alle jer andre lene.
Og tak for den fine kritik.

et cetera sagde ...

Skrækkelig historie om mor og datter dér ...
Sig mig - har du også selv banket væggene ned?? Du er dæl'me gæv!

Sister Bonde sagde ...

Jeps, med egen hammer, gu er jeg ej, bare stærk ;o)