fredag den 14. september 2007

Til et cetera

men alle må gerne være med på en kigger. Har bare lovet et cetera, at lægge før og efter-billeder ud, når jeg/vi var ved at være tilfredse. Håber at hun følger lidt med på sidelinjen.
En af vores venner, synes vi skulle have beholdt de røde "soldater", så der kunne dumpe en stripper ned fra 1.ste salen - bare en gang i mellem. Det satte jeg mig kraftigt i mod, men andre gjorde ikke.
Oven er ikke som den skal være, eller det er den måske, men det skulle gerne blive til en som kan indbygges i skorstenen. Vi har bare ikke fundet den rigtige og indtil da, så nærmer den kolde tid sig, og strålevarmen kan ikke undværes.Dette billede er også til anemone, så hun kan fortælle om billedophængningen er tilfredstillende;o) Vi har droppet ideen med at købe ny sofa, synes faktisk vi er svært tilfredse med den gamle, som blev 20 år i januar. Det var så en lille runde i vores boligmagasin.

PS: Da jeg har store problemer, med at få mine billeder til at blive store, når der klikkes på dem, har jeg lagt dem ud på flickr. Så hvis man vil se noget mere, er man velkommen til at kigge der.

14 kommentarer:

Shabby in Town sagde ...

Det ser bare rigtigt tjekket ud.... lige til et boligmagasin. Stipper ned af det der røde stænger... Jeg tænkte nu på en lækker brandmand - har du overvejet det?
Jeg er helt vild med jeres gulv med fliser......
p.s: jeg håber også at hun måske læser lidt med..... hun er godt nok savnet

Sister Bonde sagde ...

Har en lækker landmand, han kan vel også bruges ;o)
Vi håber . . . . og yes hun er.

Emmaline... sagde ...

Tak for synet! Det ser både smart og hyggeligt ud *S* Er I ikke selv glade for resultatet? Håber et cetera ser det og håber hun har det godt, hun mangler ligesom her på bloggen....

Sister Bonde sagde ...

emmaline - jo, vi er meget glade for resultatet, selvom det var en meget, meget hård og lang ventetid. Nu mangler bare alle de andre rum, men de haster ikke så meget, når man nu har en base, som er rolig.
Det tror jeg vi er mange der håber . . . mht. et cetera

Jette H sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud hos dig, det var da virkelig værd at vente på.

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Jette og hjertelig velkommen ombord.

Madame sagde ...

Du bor virkelig smukt, Sister Bonde. Dejligt at du vil dele oplevelsen med os andre og lægger før/efter-billeder ud. Jeg er også vild med jeres flisegulv.

Sister Bonde sagde ...

Tak madame, det er vi også, for hvor er det svært at finde "de rigtige", som kan holde i mange år. Men vi er ret sikre på, at de her holder.

Nina sagde ...

Dejlig inspiration. Vi fire temmelig store rum, så engang skal have det samme flisegulv, så jeg kikker med interesse. Jeres ser rigtig fint ud.

Sister Bonde sagde ...

Tak nina - dejligt at læse.

anjoe sagde ...

Sikke nogle flotte resultater, sister bonde. Glæder mig til at følge Jeres arbejde på 1.salen ;-)

Sister Bonde sagde ...

anjoe - takker og bøjer mig i støvet ;o) 1. salen kommer du nok ikke til at følge, da den stort set er færdig, mangler fortsat bare lige at få flyttet nogle bunker, nåede ikke så meget i går.

anjoe sagde ...

... Jamen så glæder jeg mig til at se det færdige herreværelse, hvori den skønne øreklapstol skal stå ;-)

et cetera sagde ...

Endnu engang - tak for de dejlige billeder - det er den skønneste gulvbelægning vil jeg bare lige sige igen - og I har skabt et utroligt harmonisk rum - jeg tager lige en tur på Flickr og "nærkigger".