lørdag den 8. september 2007

Power of schmooze award

fik jeg i går af anemone. Hvilken ære. Men jeg er ikke så god ud i det engelske, så måske er der nogen, som har lyst til at oversætte, hvad prisen går ud på:

'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who “effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".

Har svært ved at give prisen videre, når den fulde forståelse ikke er der, så det må vente. Egentlig havde jeg hellere set en "kvindeflappervinkemuskelunderarm", men lad nu den ligge ;o)
Billedet tog jeg i mandags, da jeg var til læge, sikken en udsigt at ha fra sin klinik.
Det kan man da kun blive i godt humør af.

Så kom den flotte oversættelse fra et cetera:
"Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde, med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag) - i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab".Jeg gav den gerne videre til alle, men den når nok hele vejen rundt. Derfor får Lene, Madame og kokken på bloggen den herfra.

16 kommentarer:

et cetera sagde ...

Jeg iler til med en "lynoversættelse" - det er nemlig så smukt:
"Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde , med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag)- i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab".
Dér fik du dén, min ven - det passer på en prik på dig!

Sister Bonde sagde ...

Altså et cetera, hvor er du bare god. Tusind tusind tak og i lige måde passer på dig.

Emmaline... sagde ...

Tillykke med prisen, sister bonde, den er fortjent ;-)

Anonym sagde ...

Tillykke også fra mig... den passer på en prik. Du var også den, er gav mig tips og ideer da jeg var nystartet. Så den er fuldt ud fortjent sister bonde.. God weekend til dig og alle øvrige

kokken pipper sagde ...

Tillykke - den passer perfekt til dig og din måde at være blogger på.God week-end til dig og dine her fra!

Shabby in Town sagde ...

Tillykke med nomineringen den er fuld fortjent - du er nemlig altid frisk for en god kommentar og lægger sjælen i din blog. I just love it, som Ole Henriksen ville havde sagt.

Sister Bonde sagde ...

Kære søde damer, én takker ydmygt for de smukke ord.

Frk. Bibo sagde ...

Hun HAR da fortjent den, den kære Sister Bonde. Ja, nemlig ja. Keep up the good work (bare fortsæt som du gør). Weekend-kram!

Anemone sagde ...

Der kom den ja...

Nyt den til fulle du min venn :-)

Lene sagde ...

Mens jeg sad og læste den engelske version og prøvede at oversætte den til dansk, så tænkte jeg, at den passede lige til dig, og så har du givet mig den, ser jeg til sidst. Tusind tak sister bonde.


Og nu må jeg så finde ud af, hvordan jeg får den frem på min side :-) Og jeg skal nok få den givet videre her i weekenden, der er mange, der fortjener den.

johanne sagde ...

Hjertelig til lykke, sister bonde. Og tak fordi du bad om en oversættelse - ellers havde jeg selv været nødt til det :-)
Du har helt bestemt fortjent din udnævnelse. Desværre har du jo nu fået den, så jeg kan ikke give min videre til dig. For man kan vel ikke få i hundredevis.
God weekend :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak, tak - og i lige måde god weekend og kram.

Donald sagde ...

Det er en god måde at blogge på, tillykke med prisen!

Det er sandelig en smuk udsigt, der er fra lægens konsultation, jeg skimter gåsetårnet. Det er fantastisk at man har sådanne gamle bygninger stående. I dag skal de beskyttes mod syreregn for ikke at smuldre, men det gør man også for mange ruiner.

Dejligt billede med blå himmel og godt humør.

Sister Bonde sagde ...

Tak donald. Rigtigt set, det er gåsetårnet. Tak for rosen ;o)

Madame sagde ...

Stort tillykke fra mig, Sister Bonde - og tusind tak fordi du giver prisen videre til bl.a. mig.

kokken pipper sagde ...

For Søren Sister jeg har da slet ikke set at du har givet den videre til mig - hold da op hvor er jeg glad og stolt over det!Kram og tak herfra :-)