tirsdag den 15. januar 2008

Posten har

været her med - tænk nu, hvor jeg skriver posten - så har jeg altså ikke set ham der, I ved nok, siden før jul. Det er da lidt frygteligt, om han er holdt op, forflyttet el. hvad ved jeg, så får han jo aldrig den kop kaffe. NÅÅÅÅ.Men i postkassen i dag, lå der en invitation til Corner 2008 på Sophienholm i Lyngby.

Hvor meget vi end gerne ville, nyde denne oplevelse, så kan vi ikke, da den kommende weekend, bliver huset fyldt med gæster. Derfor, hvis du sidder der og har brændende lyst til, at se denne udstilling og få dig en oplevelse ud over det . . . osv. og ikke skal til blog-møde, så sender jeg billetten til dig. Man kan faktisk godt nå begge dele, hvis man er hurtig. Bare send mig en mail med adressen, så håber jeg billetterne er fremme senest på lørdag.

3 kommentarer:

e tcetera sagde ...

Det ser ellers meget, meget spændende ud! Man bor i den forkerte ende af landet gør man - blogger-møde og ferniseringer - og alt muligt :-)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig do - så det betyder, at du ikke vil have adgangsbilletten til dette spændende arrangement? Hmmmmm. Åbentbart heller ikke andre. Må vente og se.

Sister Bonde sagde ...

Blev ringet op i går aftes, af veninden, som meget gerne vil aftage adgangsbilletten, så desværre til dig, så har jeg ikke flere - øv.