onsdag den 16. januar 2008

Gaven til mor

bliver i år en tur til Nordjylland, nemlig. Hver gang man synes, at have har fundet den perfekte føsdagsgave til hende, får man bare: Hvad skal jeg bruge den/det til? Kan du ikke bruge den selv? Hun er simpelthen så fræk, at guderne må sig forbarme. Æblet falder ikke langt fra stammen ;o) Derfor får hun min tid (kan ikke byttes), for jeg har simpelthen så meget af den, at det er skønt, at give den væk med glæde.
Ringede til mor i mandags, for at høre, om hun ville med en tur til Jylland. Vi kunne besøge den gamle by i Århus onsdag (i dag), sove hos min veninde i Skanderborg, tage videre til Sæby og sige tillykke med mosters føsdag, hilse på familiemedlemmerne, sove hos nogen af dem og tage hjem fredag. Ved I hvad hun gjorde? Råbte ud i køkkenet til far: Kan jeg tage til Jylland nogen dage, i den her uge, kan du undvære mig? Det kunne han ikke - i sær ikke onsdag. Det er sgu da (undskyld - må ikke bande) kærlighed. Så turen bliver ikke til noget - i denne uge.
For som mor sagde: "lillebror vil også så gerne med en tur til Sæby". Det ska han da, og hvornår er det så lige han kan, alt skal jo passe sammen ;o)

Turen er nu planlagt, der er bestilt hus i Sæby Søbad fra den 8. februar, den 9. februar holder vi føsdag for mor, med al den familie, der kan skrabes sammen. Den 10. februar besøger vi den gamle by i Århus, og ved I hvad, glæder mig vildt.
Billederne er taget af sønnen og der er copyright

21 kommentarer:

Anonym sagde ...

HVor jeg dog tror I får en god tur...Hils i Jylland...Der er så dejligt.

Frk. Bibo sagde ...

Jeg vinker, når I suser forbi... ;-)

kokken pipper sagde ...

Det lyder simpelthen så hyggeligt -du er meget heldig at du har dine forældre stadigvæk. Kram herfra ...

Sister Bonde sagde ...

Anne - jeg hilser ;o)

Frk. bibo - måske vi ses ;o)

Fr. Koch - det bliver det og det var jo nogle meget, meget unge mennesker, som i sin tid fik mig. Kram selv ;o)

Lotten sagde ...

Sister, vi kommer til at være meget tæt på hinanden i de dage :-)
Min bedstemor fylder 85 d. 8. februar og jeg planlægger at være i Bjergby (ved Hjørring) for at fejre hende på dagen of så snuppe resten af weekenden i det nordjyske.

Sister Bonde sagde ...

Det er da bare for hyggeligt Lotten, kommer du til Sæby?

Lene sagde ...

Sikke en dejlig gave, sister bonde. Hyg jer her i Nordjylland (og det er en ordre ;-)

Sister Bonde sagde ...

Kan ikke andet Lene - lover dig højt og helligt.

Madame sagde ...

Jeg synes, det er en super god gave til din mor. For ældre mennesker vil meget hellere være sammen med deres børn end at have en eller anden dims.

Jette H sagde ...

I skal være så velkomne her nordenfjords, håber I får en godt tur...

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Madame - og lige pt. ringer mor, hver eneste dag. Det er vist ved, at gå op for hende, at vi skal afsted :oD

Tak Jette - ses vi i Vestergade?

NILLE sagde ...

Det kan blive til en længere Danmarks-turné ;-) Men en rigtig superhyggelig én!!! God gaveidé - og i øvrigt dejlige billeder søn har taget!

et cetera sagde ...

Åh, for nogle skønne billeder. Dine børn har arvet dine evner udi fotografering! Jeg synes jo det er alletiders gave - og jeg véd, at I får en pragtfuld tur!!!

Sister Bonde sagde ...

Tak, tak og atter tak - både til Nille og et cetera. Det bliver en dejlig tur, selvom mor ringede i dag og sagde, hvis nu det bliver dårligt vejr, så gider vi ikke køre. Hvorefter jeg sagde: Jeg gider godt ;o)
Giver roserne videre til sønnen.

Anonym sagde ...

Det lyder som en fantastisk gave. Jeg håber at I får en rigtig god tur! Jeg er vild med den gamle by i Århus, men det er desværre mange år siden jeg har været der.

Sister Bonde sagde ...

Tak Jens - det håber jeg også. Det er også rigtig mange, mange år siden jeg har været der, så det bliver spændende.

Johanna sagde ...

Sikke nogle super skønne billeder af jer. Ønsker jer en helt fantatisk tur og fødselsdag til februar.

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Johanna, skal give det videre til sønnen. Han bliver glad.

Jette H sagde ...

Ses i Vestergade, ja, det kunne da være sjovt... men hvilken by, hvor, hvad... er da helt forvirret.....nu må du lige forklare dig :)

Sister Bonde sagde ...

Det var for sjov - søde Jette - der er jo en Vestergade i samtlige byer, vil jeg gætte på. Men jeg mente nu i Sæby og du må ikke blive forvirret, det kan vi ikke ha ;o)

Jette H sagde ...

*smiler* Jamen, jeg har hele min barndom boet i Vestergade(godtnok ikke i Sæby)og troede så pludselig der var sammenhæng..... er mere til vestkysten :)