fredag den 1. februar 2008

Alene hjemme

og lige på sådan en stormfuld nat. Tak skæbne, hvor har det rusket i det gamle hus. Lydene har været ekstra høje, når man ligger der og er superopmærksom på dem. Kl. 02:53 fornemmede jeg et lysglimt, og tænkte: Meget, meget mærkeligt. Så rystede huset ellers, så det var helt uvirkeligt. Derefter efter endnu et lysglimt. Den var god nok - lyn og torden. Her er beviset.Troede ellers ikke at det rørte mig, at være alene hjemme. Men det gør det altså i sådan et uvejr. Da vi købte huset, havde jeg allerede fået arbejde hernede, så jeg flyttede og glædede mig til at mand og datter fulgte efter. Vores gård, var nemlig ikke solgt, da vi købte det her. Derfor blev de 2 på gården, så Malene kunne forsætte sin skole og Jens sørge for alle de interessede købere. Det kom til at tage et år og det var godt nok opslidende (og dyrt). Vi var weekend ægtefolk i et helt år.Måske er en af grundende til, at jeg ikke har det så godt med at være alene, alle de frygtelige nyheder om folk, som bliver overfaldet i eget hjem. Det er lige sket nede på Lolland og det er altså meget tæt på. Som det ses på billedet, ligger vores hus meget ensomt, man kan ikke lige råbe en nabo op. Men i dag kommer Jens hjem og det er dejligt. Nu vil jeg køre på buksejagt for en gang skyld ;o) Ha en dejlig weekend.

12 kommentarer:

et cetera sagde ...

Jeg kan da godt forstå, at du ikke var helt rolig! Det ville jeg sandelig heller ikke have været! Dén angst man får i sådan en situation er ikke helt rationel - selv om man sagtens kan finde rationelle grunde - det er sådan en slags "ur-angst" tror jeg: holder hulen mon, kommer der nogle fjender der kan liste sig ind på mig i al larmen og hurlum-hej'et ...men nu ommer Jens hjem - og han skal nok holde "spøgelserne" på plads!!! I rigtig lige måde iøvrigt - mht den gode weekend :-D

et cetera sagde ...

Her er lige det "k" der faldt ud
;-D

Anemone sagde ...

jøjje meg da gitt, skal virkelig si at dere har hatt uvær ja... Hørte på nyhetene her også at det var skikkelig ruskvær i sør- norge..., og det er lett for at tanker og fantasi svinger seg utrolig når det knirker i treverk og det blåser utendørs.... litt sånn "Poltergeist" stemning... brrr....

Anemone sagde ...

Men hvorfor i all verden skal slike uvær og orkaner opplalles med DAME NAVN ???? Det kan jeg da ikke forstå....

eller.....


De kommer fykende uventet inn i ditt liv, for så å ta med seg alt når de like overaskende dra igjen.... for så etterlate alt i villt kaos ???

Madame sagde ...

Hvis uvejret var lige så voldsomt hos dig i Sydsjælland, som vi var ude for i Nordsjælland - så forstår jeg sandelig godt, at du ikke brød dig om at være alene hjemme. Jeg har nemlig aldrig hørt noget lignende.
Også rigtig god weekend til dig.

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - kunne ellers vildt godt li din ommer Jens. Han er nemlig bare så glad for den reklame: Det en ommer. Tak for dine trøstende ord.

Anemone - jeg tror forklaringen er så åbenlys, at alle kan se det. Selv når du beskriver det, kan det jo kun være et kvindenavn, som bliver brugt. Men er det nu altid det. Var der ikke en orkan der hed Ninò - er det et kvindenavn?

Nej Madame - det kunne jeg ikke - men jeg kan godt lide tanken om, at vi har siddet på samme tidspunkt i morges og skrevet om det samme. Det luner ;o)

shabby-marianne sagde ...

Vi har altid haft vor dør stående åbne så man bare kunne gå ind - nu låser vi den hele tiden, altså det er træls....... Men jeg tror ikke der sker noget, men man kan aldrig vide

et cetera sagde ...

Jeg elsker også "ommer"-reklamerne - og bruger ordet i tide og utide - familien her synes vist SLET ikke jeg e sjov - længere ;-)

billedmager sagde ...

Det er at vær.e alene er også for mig med blandede følelser. På det ene side synes jeg at det er en udfordring når hanen ikke er hjemme. Og så ligger de ubehagelige tanker du beskriver og summer i unederbevidstheden. Så jeg kan godt forstå dig!

Sister Bonde sagde ...

Tak billedmager

Donald sagde ...

Her var lynenes lysstyrke så overraskende stor, så man tænkte at det var noget særligt, enten tæt på, eller måske en anden slags lyn. Bulderet og bragene fik også huset til at ryste her, så jeg tænkte, hvorfor bygger man sit hus så tyndt i stedet for at bygge som de gamle italienske bondehuse: metertykke mure og skæve trapper:-)
Det er et kønt landskabsbillede. Det er da frygteligt ærgeligt at I ikke fik solgt før i flyttede. Imidlertid må man ikke ærgre sig over fortiden! Det nytter alligevel ikke ret meget.

Sister Bonde sagde ...

Donald - det er da vi gør - næste gang flytter vi til Italien og omgiver os med tykke mure og skæve trapper ;o) Det bliver godt.
Tak for rosen ang. billedet, og det eneste der ærger mig er husleje x 2 to steder, de penge kunne være brugt anderledes.
Tak for din fine kommentar.