tirsdag den 12. februar 2008

De 30 min.

er gået i dag - yes. Det er altså for sindsygt, hvor godt man har det BAGEFTER. Hvorfor det så skal være sådan en kamp, at komme ud i dette fantastisk smukke vejr, må andre vide.
Min trofaste følgesvend var med mig. Han fulgte med ned for lige at sige daw til evighedscampisterne, hvoraf den ene, nød det skønne solskin i vindueskarmen. De er endnu ikke kommet ind i deres hus, og de skal være forældre om en 4 ugers tid, så hun lovede mig, at de nok skulle være indendørs om ca. 14 dage. Dejligt at høre.Det er altså i en skov, så der må da være nogen, som synes det er smukt med vintergækker og erantis langs å-kanten ;o)

17 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uh, med sådant et vejr, så er det da en fornøjelse med sådan en gåtur. Jeg har også gået mine 30 minutter idag - gik på arbejde, i fuld trav, i gråt og diset vejr, men med god lyd i ipod'en. ;-)

Unknown sagde ...

Flot frk. bibo - godt gået ;o)

Lotte sagde ...

Godt gået!!!

Mht. vintergækkerne kan det godt være myrer, der har været på spil. De agerer ofte frøspredere, hvor man ikke lige forventer det.

Unknown sagde ...

Altså Lotten - hvor det dejligt du er med her i blogverdenen, bliver så beriget af din viden. Jeg drøner lige ud og ser til mistelstenen - øjeblik - den er vokset ;o)
Men vintergækker er jo ikke frø - men løg - har jeg helt taget fejl her?

Lotte sagde ...

du tager ikke fejl sister, men vintergækker laver også frø, ligesom dine purløg gør det, hvis de får lov at blomstre.
Stort set alle løgvækster sætter som udgangspunkt frø, men der er rigtig mange, der er forædlet så meget, at deres frø ikke længere er fertile.
Løget er egentlig blot et overvintringsorgan, mens egentlig spredning sker via frø.

Unknown sagde ...

For dælen da Lotten - hvor er det skønt, tusind tak. Har en hel masse purløgfrø (egen avl), som jeg hellere må få ud her til foråret.

Olines sagde ...

Hvor skønt at se solen skinne på jer! Her er gråt og tungt vejr. Men foråret er lige om hjørnet, håber jeg.

Unknown sagde ...

Det er det mest vidunderlige solskinsvejr Olines - her - og yes, tror ikke på rigtig vinter længere, måske lidt frost om natten.

Anonym sagde ...

Kan du så puste lidt heroveropad - du tog jo vejret med dig da du tog hjem igen, din sjuft ;-)
Bortset fra det kan man komme helt i forårshumør af dine billeder fra gå-turen!

Unknown sagde ...

Pustede og stønnede på hele turen et cetera - og nu har jeg bagt pandekager til drengene kommer hjem, så de kan smage din/jeres vidunderlige lemon curd.
Tak for rosen :D

kokken sagde ...

Kunne du måske ved lejlighed lige piste stik vest - altså bare hvis du har mere luft tilbage! Her er gråt trist støvregn og det har faktisk overhovedet ikke været lyst idag:-(
Men tak for dejlige billeder det kunne da lige løfte humøret en anelse.....

kokken sagde ...

Til dem der er i tvivl så skulle der sådan set bare have stået puste ....

Unknown sagde ...

Fr. pipkok, nu er det jo mørkt, og derfor går jeg ikke mere ud i dag ;o) Jeg pister videre i morgen - lover det højt og helligt - det har været en pragtfuld dag her. I burde have holdt ferie her syd på, er der ikke noget med, at jeg skulle leje mit badeværelse ud (med udsigt)?

Lene sagde ...

Pust og pust til du segner, jeg har fri de næste tre dage, lidt solskin kunne jeg godt bruge :-)
Du bor da bare et dejligt sted

Unknown sagde ...

Skal gøre, hvad jeg kan Lene. Jeps, det gør vi - helt vidunderligt - vil du købe en nabo?

Madame sagde ...

Sikke dejlige billeder fra din gåtur! Jeg har også undret mig over at finde vintergækker i skoven - men nu har Lotte givet os forklaringen

Unknown sagde ...

Tak madame - du må da snart nærme dig området ;o) Godt vi har sådan en dejlig biolog med i vores blogverden.