lørdag den 23. februar 2008

En stille

og rolig eftermiddag - i går - skulle fordrives med en nyindkøbt film. Popcorn, tæppe, fred - alt var i orden. Men I må altså have mig undskyldt, filmen synes jeg var/er totalt ligegyldig og bestemt ikke pengene værd. Tænk at en størrelse 38 er "fed" i den verden, det er sygt. Men Anne Hathaway, som jeg ikke kendte, er dog utrolig smuk og dejlig. Hende må der gerne laves flere film med.

11 kommentarer:

Anemone sagde ...

Og den filmen som jeg hadde en plan om å se.... som virker til å være en ganske så overfladisk greie...?

Denne damen er i ferd med å ordne seg til bryllupsfest, til mennesker jeg overhode ikke kjenner (kolleger av mn mann mann som jeg aldri har treft.... han kollega da, kjærringa aner jeg ikke ) Men vi får håpe jeg overlever :-)

God helg til deg.

Sister Bonde sagde ...

Du overlever - det bliver hyggeligt - god fornøjelse Anemone og i lige måde god helg

Anonym sagde ...

...og filmen, jeg er ganske enig, den er ikke en gang popcorn værd...Jeg havde i sin tid taget mig sammen til at gå i biografen, for at se den....øv bøv, ingen god oplevelse. Kan ellers så godt lide Meryl Streep.

NILLE sagde ...

Hihihi - jeg så den på DVD. Absolut ikke uforglemmelig - men hun er bedårende ;-) Det er det eneste der at sige om det ;-)

kokken pipper sagde ...

Nå nu er det jo lige før man er nødt til at se den, bare for at se om det nu også kan passe ;-) Go week-end til jer........

Sister Bonde sagde ...

Anne - jeg æææælsker Meryl Streep - men ikke i den her film

Nille - hun er da på høje med Julia Roberts - totalt.

Fr. pipkok - jeg sender den til dig - OK? I lige måde god weekend.

Anonym sagde ...

Jeg er virkelig overrasket. Den har længe været på listen over film jeg gerne vil se. Nu ender det nok med, at jeg bare springer den over.

Sister Bonde sagde ...

Jens - måske fr. pipkok vil sende den videre til dig ;o)

Anonym sagde ...

Hun spiller Jane Austen i "Becoming Jane", gør samme Anne Hathaway (forøvrigt morsomt at hun hedder det samme som Shakespeares kone, ikke :-) - og DEN film glæder jeg mig til gengæld til!

kokken pipper sagde ...

Sister for hulen du er for sød. Jeg lover at sende den videre, hvis der er nogen der er interesseret.Har sendt dig en mail min snut ;-)

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - jeg så det faktisk - og nu får jeg da en utrolig lyst til at se "Becoming Jane".

Fr. pipkok - gu er jeg da så - bare spørg hende op over. Nejjjjj, nu bliver det for meget jeg, jeg, jeg, jeg. Det holder ikke en meter. G'nat og sov godt.