torsdag den 13. marts 2008

Lidt klar

er jeg trods alt, eller blev det her i morges/formiddag, inden der skulle køres på arbejde. Godt nok et mærkeligt ord, der lige med et, skal flettes ind i dagligdagen igen.
I de 2 vaser er der sat pæregrene, dem tror jeg på, når at springe lidt ud til på torsdag. I den store vase, er der for første gang, hentet valnøddetræsgrene ind, og dem tvivler jeg på, om de når at blive grønne. Men egentlig gør det ikke så meget, for de er faktisk kønne, som de er.
Så Påske og gæster, come on, er lige ved at være der, har næsten også klaret alle indkøb. Jo, jo, der er nogen kloge hoveder, der siger, at man magter og orker mere, når man går på arbejdet. Hmmmmmm.

19 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud. Vi har ikke så meget påskepynt så det burde ikke tage så lang tid at hænge det op.

Unknown sagde ...

I gang med dig Stine og tak.

Anonym sagde ...

Det ser rigtig flot ud. Min kasse med påskepynt skal da vist også findes frem :)

Unknown sagde ...

Det er da lige det den skal Anette og det kan da ikke gå stærkt nok ;o)

Anonym sagde ...

Du har ret :)

Anonym sagde ...

Nej vel :D Min mand er sendt ud efter grene så vi kan komme i gang.

Ella sagde ...

Sikke smukt du har lavet det - jeg ér helt inspireret :-)

Unknown sagde ...

Jamen det var dog helt utroligt, som jeg kan sætte folk (Stine, Anettes mand og Ella) i gang, måske skulle jeg vælge et helt andet erhverv ;o)

Anonym sagde ...

Hvor er det dejlig læsning, Sister - og du er da ved at have "linet" op til en virkelig hyggelig påske. Her er vi jo bortrejst - så jeg pynter ikke iår - eller jo måske alligevel - spø'r lige ældste om han gerne vil ha' pyntet :-)

Unknown sagde ...

Tak - sister - det er nemlig lige før den er der. I skal bare nyde det hele, væk fra alt og, hvor bliver det dog skønt. Selføllerlig skal der da pyntet op til sønnen.

Nille sagde ...

Jeg påskepynter ikke i protest over, at man i dette overkatolske land kun har fri om mandagen ;-) Hvorfor er der flere helligdage i DK og NO, hvor vi er protestanter... men din påskepynt er fantastisk sød! Man finder nemlig lige pludselig ud af at superorganisere sig når der er mindre tid til at nå det hele! ;-)

Unknown sagde ...

Nille - kan godt forstå din prostet, det er s.. da også helt forkert, hvad bilder de belgiere sig ind?
Og det er nemlig lige det man gør Nille ;o)

Anonym sagde ...

Det greb om sig, men nu er der ryuddet op og gjort grundigt rent og påskepynten er fundet frem (påskepynten som indtil videre består af to søde syede påskehøner, 2 små lam og en kylling ;) Og så selvfølgelig de 3 påskeæg fra Netto som endnu mangler at få snor i.

Anonym sagde ...

Skal da lige over og finde min påskekasse...nu er der ikke længere 70 pakket væk, kun 50 og deriblandt påskekassen...men afsted afsted...tak for sparket :-)

Unknown sagde ...

Stine - det går da stærkt fremad.

Held og lykke, med at finde den rigtige Anne - og sku det være en anden gang, så sparker jeg gerne ;o)

Marianne sagde ...

Dine påskegæster kommer ikke til at mangle noget :-)

Unknown sagde ...

Det "plejer" de ikke Marianne - tak, tak.

Lene sagde ...

åh nej, det var ikke nu, jeg skulle kigge hos dig. Mine forældre kommer på søndag på en miniferie, og intet er lavet eller planlagt. Skidt pyt, vi tager i sommerhus med lidt pynt og går ud og spiser, så klarer vi os nok :-)

Jeg er vild med dine vaser og din pynt.

Unknown sagde ...

Lene - du når det hele, ellers flyver jeg af sted for at hjælpe dig ;o)
Tak for rosen, dejligt.
God og skøn tur i sommerhus.