søndag den 23. marts 2008

Ud på tur

aldrig sur. Vi tog os sammen, gjorde vi, igen. Sønnen og jeg gik (Jens kom cyklende), ned til havnen og denne gang rundede vi sommerhusområdet, hvor et kunstnerhjem er til salg. Da jeg kendte "the fine old lady" fra lægehuset og synes at huset så noget forladt ud, spurgte jeg en nabo om Karen var flyttet? Det var hun, så derfor turde vi godt gå rundt om huset og kigge ind af vinduerne ;o) Der var andre, som også var "ude og se på huse", det er jo i påsken, man siger at det store hussalg finder sted (passer bare ikke). Da de så vi turde, gik de med rundt om huset. Det er nu mig, som er vindueskiggeren, sønnen som har taget billederne.

Et eller andet sted er det fantastisk, at sådan et hjem, bare får lov til at stå. Der burde jo passes på alle de værdier, så de ikke kommer til skade eller bliver stjålet. Havde da helt lyst til at være en lille bitte tyv i dag. Nej, den går ikke, med ærlighed kommer man længst.

Hjem til hjemmelavet kakao m/flødeskum og boller og kage og hygge og hvor har vi det skønt.

Og en lille bøn fra Malene, som samler stemmer, til at blive Danmarks mest naturlige skønhed/fotomodel. Hun kan vinde lidt til at supplere SU'en med.

11 kommentarer:

Datteren sagde ...

www.aquadorable.dk - maleneanna ;)

Anemone sagde ...

Ohoi, der så det virkelig spennnede ut. Tenk å få kunne kommet inn og snoket litt da. Ser foresstenut som et alderles hærlig hus også, hems og greier....

Ellers ser jeg du har kost deg disse degene. Masse spennende ting dere har gjort, og så fått litt snø og kulde :-(

Klem herfra en tidlig morgen.

Madame sagde ...

Sikke et fantastisk hus! Du har helt ret i, at det er synd, det bare ligger forladt. Hvad mon der er blevet af Karen? Hvor er det hyggeligt med stige op til måske en hems på førstesalen.

Sister Bonde sagde ...

Anemone - her kan du se huset: http://home.dk/sag/202P2047
Du vil jo gerne flytte herned ;o)
Tak for din fine kommentar.

Madame - vidste at du ville dele min bekymring. Karen bor hos sin datter i Præstø, fortalte den søde nabo.
Det er et totalt forfaldent hus, man skal virkelig have orden i finanserne, for at gå i gang her. Men smukt ligger det - med egen gravhøj - lige ned til vandet.

et cetera sagde ...

Hun fortjener alle de stemmer hun kan få - den søde, smukke pige! Så vidt jeg kan se kan man gå ind en gang dagligt frem il konkurrencens afslutning - så det har jeg tænkt mig - fra begge husets IP-sdr.
;-)!
Apropos adresser - meget lækkert sted, det gamle kunstnerhus - det er synd at det bare står ...

Sister Bonde sagde ...

Tror nok lige der er en pige, som bliver glad et cetera, der er vist kun en 3-4 dage tilbage at stemme i, så vi håber :D
Det er et meget lækkert sted og det er synd.

Anonym sagde ...

Jeg prøvede at stemme, men er ikke helt sikker på om det lykkedes. Da jeg trykkede blev siden nemlig helt mærkelig. Jeg havde egentlig forventet, at jeg ville få en besked om at jeg skulle logge ind først - men siden blev bare helt blå!

Meget mærkeligt!

Sister Bonde sagde ...

Hvor er du sød Jens, hun bliver da lykkelig. Prøv igen, hvis du har tid, for det lyder da meget mærkeligt.

Datteren sagde ...

tusind tak for støtten.

Anonym sagde ...

Nu har jeg prøvet mange gange og det bliver ved med at ske. Men pludselig ved jeg hvorfor: Konkurrencen har en eller anden forbindelse til MSN som er ejet af Microsoft. Det er også microsoft som laver Internet Explorer. Men jeg bruger ikke Internet Explorer. Jeg bruger Firefox - mon ikke det er problemet? Det tror jeg.

Sister Bonde sagde ...

Hvor er du altså bare skøn Jens, tusind tak for din support på Malenes vejne. Du har sikkert helt ret i din antagelse. Knus til dig.