søndag den 6. april 2008

En lille kærlighed

til kaktusser har jeg, uvist af hvilken grund. Da min veninde og jeg var på tøsetur til Amsterdam, måtte jeg have monsteret længst til ventre med hjem. Gør det ikke, med mindre du har én, som slæber for dig. Den er meget tung, den stikker selvsagt, og den var uhandy. Men hjem kom den og nu sker underet. Har godt nok også ventet et par år, på at der ville ske bare ét eller andet, så det var besværet værd:
Spændende, hvad der kommer frem af den lille dims, lover et billede, til den tid, hvis I synes ;o) Indtil da kan I nyde de andre: Som det ses på øverste billede, står de fleste i glas, fordi på et tidspunkt synes jeg det så pænt ud. Men nu har de stået sådan i 3 år og de trives alle. Men, men, men bør nok give dem noget muldjord og nogle søde potter m/dræn. God søndag derude, det bliver en dejlig dag.

10 kommentarer:

Anemone sagde ...

Det er nok visstnok vi to som er morgenbloggerne :-)))

Nydelige kaktuser, og det er utrolig hvor flotte blomster det kan bli på dem. Min tante har noen slike som blomstrer regelmessig, og de kommer med de vakreste blomster, også på en slags lang stilk. Og min tante = overhode ingen gartner, snarere tvert om !!
Lite stell og delvis misshandling er vist svaret her :-))

Nydelig banner du har laget til meg ja, DEN ble jeg virkelig glad for du. Men du må lære meg det der en gang.

Fin fin søndag til deg videre.

Anemone sagde ...

Takker så mye for nok en mail :-)

Men hva er en "skabelon" da, kjære Sister ??

kokken sagde ...

Søde Sister tak for flotte billeder med stik ;-) Fantastiske blomster især den hvide nederst det er da utroligt! God søndag til jer herfra ....

Sister Bonde sagde ...

Anemone - altid tidligt oppe og beredt - skulle tro jeg har været spejder ;o)
Kaktusser er da meget sjove, men ufattelig langsomme, passer overhovedet ikke til mit temperament. Men blomsterne ER smukke. Den kaktus ude til højre, er nattens dronning, får disse meget smukke lange blomster. Holder i præcist ét døgn og dufter helt utroligt.
Har sendt ny mail til dig vedr. skabelon - du kjære Anemone.

Sister Bonde sagde ...

Hov fr. Kok, du kom lige ind imellem, ja det er da nogle pragtblomster, når de endelig kommer.
Og selv tak og i lige måde.

GundaM sagde ...

Wow, så spennende da ;)
Nydelige kaktus bilder! Ha en flott søndag du og dine skabeloner....

Lene sagde ...

tålmodighed er heller ikke mit navn, men kaktus har en fordel, de straffer ikke en, hvis man glemmer at vande :-) så hvorfor har jeg ikke kaktus mere?

Sister Bonde sagde ...

Tusind tak Gundam, i lige måde god søndag, og det er Anemone, der skal lege med skabeloner - ikke jeg ;o)

Nemlig Lene - men tror jeg må i gang med en omplantning - det fortjener de. Aner da ikke, hvorfor du ikke har kaktus længere, ønsk, køb, i gang - de er da meget sjove.

et cetera sagde ...

Søde, sjove Sister - jeg holder så meget af dig! H... k... hvor jeg grinede ved tanken om at bakse sådan en stikkende kalorius hjem fra Amsterdam - det får du altså ikke lov til når vi skal ha' vores tøsetur derned!!! De er fantastisk smukke iøvrigt - og de passer smukt til din forkærlighed for det enkle, stringente og "firkantede" i boligen ...

Sister Bonde sagde ...

Jamen dog og i lige måde et cetera. Selv i flyveren hev jeg fat i en steward, for lige at fortælle, at jeg havde en stikkende katapult mellem benene ;o) Måske han ville have den ind i et skab - nææææ, det ville han ikke.
Det er da det, der skal købes firkantede urtepottedimser med hul i bunden. Jeps.