søndag den 6. april 2008

Stæren er kommet

og det er ganske vist, den sang noget så skønt fra en tagryg. Måtte lige ned og se, hvordan det stod til med det nedbrændte hus, og sørme om ikke hun var der, ejeren. Fik en sludder om, hvordan de havde det osv. Næsten som de stakkels mennesker i Tilst, skal denne lille familie nu slås med forsikring, kommune, arkitekter og andet godt folk, før deres hus bliver genopbygget. For det bliver det - i samme stil - men hvornår?Overfor det nedbrændte hus, var der sat dette skilt. Kan altså ikke finde ud af denne skiltepark, som bliver banket ned, den ene dag efter den anden. Først var det Balle autoophug, og nu dette med "privat grund". Skal vi alle have sådan et skilt plantet - jamen altså om én kan forstå meningen! Alle grunde er vel private, hvis de ikke lige er kommunale - og hvad så?Mødte en flok heste, som nød det skønne forårsvejr og så lagde jeg mig ellers ned i grøftekanten, for at tage dette billede til Irene. For hun har sparket mig gentagne gange, at jeg ikke skal tage mig af, hvad folk tænker, når de ser en kvinde rode rundt i grøftekanten, for at tage billeder. Så deeeeet.

13 kommentarer:

et cetera sagde ...

Hahaha - hvor du dag rammer hovedet på sømmet - hvad skal det til for!!! ... men det der stikker dybt: og der kommer snart et blog-indlæg: først var det samtalekøkkenet som skulle "skille skægget fra snottet" - eller gøre én bedre end naboen, så var det badeværelset som skulle være en hjemmespa og velværelse - og da der så var brugt et par millioner på dét - så blev det uderummet som udendørs-stuen med udekøkkener og vejrbestandige sofagrupper - og hvad véd jeg - og nu - nu er det monopolisering af det åbne land, og ekstra lækre naturområder som skov- og strandnære - hvor man vil have lov at smække hvilke rædsler man måtte ønske op - og/eller formene andre adgang ... I don't like it!

Sister Bonde sagde ...

Godt at man kan inspirere og "I don't like it" - nadda.

et cetera sagde ...

Jamen - jeg er så sur på den "mentalitet" ...

Irene sagde ...

YES!!! Jeg klapper i mine små fede hænder, så det klasker! SÅDAN!!!

Tusinde tak for det smukke billede, ja alle dine smukke billeder!!!

Sister Bonde sagde ...

Det er jeg også et cetera - vi er fuldstændig enige - for en gang skyld ;o)

Du har med garanti ikke fede hænder Irene, men kunne høre klasket helt down here. Tak for skønne roser.

Irene sagde ...

Sister Bonde, bare lige for at gøre det helt klart: Jeg HAR små fede korte pølser på store, tykke kotelletagtige hænder. Og de er altid gloende varme. De klasker fakta rigtig godt!!! ;-)

Sister Bonde sagde ...

Glæder jeg mig til IRL - kom igen Irene - elsker varme hænder, ummmmm.

Anja ligenu sagde ...

Ren terapi i blogland. Nu ligger BlogBonden med røven i vejret i grøftekanterne resten af sæsonen.
;-)

Sister Bonde sagde ...

Numsen - Anja - numsen ;o)

Bambi72 sagde ...

Så er jeg da ikke den eneste der føler mig lidt "dum/underlig" når jeg tager billeder af alt muligt *GG*

Sister Bonde sagde ...

Bambi - blev belært kraftigt af Irene, som du kan læse, så det gav lige skubbet ned i grøften ;o)
Med den digitale verden, er vores frihed til at tage af alt muligt, blevet meget større. Nu skal der jo ikke indleveres ruller og vente osv. Skønt.

Anja ligenu sagde ...

Godt så, men kun fordi det er dit land så; numsen! ;-)

Sister Bonde sagde ...

Vores land Anja - vores. Knus til dig.