lørdag den 5. april 2008

Hvorfor er det

altid mig der skal: skære det forbandede vanskelige "papir" (som er rundt om f.eks. italiensk spegepølse) væk, hænge nyt toiletpapir op, åbne ny ost og skære siderne af osv. osv. osv. Har vi det sådan - alle sammen - så er der jo egentlig ikke noget galt, for så gør vi jo det lige meget ;o)PS: Balle autoophug var væk i dag, både bil og skilt, måske var omsætningen ikke så god.

14 kommentarer:

Henrysmening sagde ...

Det har jeg faktisk aldrig tænkt på !
Det er vel et spørgsmål om arbejdsfordeling. Det man er bedst til !!

Sister Bonde sagde ...

Det har i dette tilfælde intet med arbejdsfordeling at gøre, Henry, men noget med at siderne på osten, altid skal skæres fra, når jeg skal have en skive ost osv. osv. I dag kom jeg hjem fra job, rystende af sult. Der ventede ikke noget stort frokostbord, men en mand, som sad og læste avis. OG så gider jeg f.... ikke, at fjerne omslaget fra pølsen, når sulten er på sit højeste og jeg er ved at dø. I mild form ;o)

NILLE sagde ...

Jeg håber, at du har fået din mad nu din stakkel!!! Men kender det godt - det er altid når man mest trænger, at tingene ikke lige er til at gå til ;-)

Jeg var lige inde og stemme på Malene - og så hendes fotos på flickr! Hun er jo et fotogeni - de er intet mindre end fantastiske!!! Er det der karrieren skal gøres? Det vil jeg håbe - hun er dygtig!

Sister Bonde sagde ...

Tak Nille - for din forståelse, den trængte jeg til i den grad. Herren i huset fortsatte bare med avislæsningen, det går hele weekenden med, og så ikke, hvor svag en kone der kom hjem.

Håber snart Malene får sit internet retur, så hun kan nyde de flotte kommentarer. Tusind tak.

Jette H sagde ...

Ha, ha kender det alt for godt... husker du nu at vende toiletrullen rigtigt?? :)

Lene sagde ...

Sådan sister! Havde det været os med avisen, så havde vi lavet lækker frokost, fjernet indpakning etc. fra alt der skulle fjernes, så manden kunne sætte sig ned og nyde frokosten :-)

Sister Bonde sagde ...

Rigtigt Jette? - Den vender ALTID rigtigt ;o)

Igen nemlig Lene - vi må på barikaderne og protestere - eller skifte manden ud. Mon det hjælper?

Anemone sagde ...

DEN er dog denne damen enig i, og har skrevet mye om. Men over til 2 andre spørsmål...
1) Hvorfor skal der være så vanskelig å fjerne folie på henholdsvis agurk og paprika ??

2) Og hvordan i all verden får du til en slik pen skrift i headingen din ??


Klem herfra i kvelden. (uten agurk og paprika)

Det gule hus sagde ...

Sammer procedure herhjemme, er mænd ikke bare sådan?

Sister Bonde sagde ...

Anemone - 1. Aner det ikke.
2. Har sendt mail til dig.
Klem i lige måde - uden italiensk pølse ;o)

Lis - åbentbart og skal vi finde os i det?

Irene sagde ...

Er det virkelig kun mig, der har sådan en ordentlig mand der da sørger for at der er friskbrygget kaffe på kanden og et par håndmadder parat, når jeg kommer sulten hjem? Er det virkelig kun mig der har en mand, der lige stikker mig en fiks og færdig indkøbsseddel inklusive toiletpapir, hygieinebind og tandpasta? Er det virkelig kun mig der har en mand, der konsekvent tager opvasken? Er det virkelig kun mig der har en mand, der lige drøner ud og hiver vasketøjet ind, hvis det pludselig regner?

Kvinder, jeg har kun et at sige, slip den indre kontrolfreak løs og nyd magien!!! ;-)

Sister Bonde sagde ...

Åhhhh Irene - hvor dejligt, og nej jeg tror ikke du er den eneste. Et cetera har vist også et exemplar. Jeg slipper løs på den indre i dag - giver mig selv endnu et spark - og vil nyde magien ;o)

et cetera sagde ...

Ja, jeg har nemlig - måske skal han til at udbyde kurser? ;-) Jeg får aldrig lov til selv at stå og bakse med skæve oste og/eller pølsepapir. Jeg når kun lige at sige "Nørj, jeg er sulten" - så siger han: "Hva' vil du ha'?" - og det er ik' engang løwn ... Jeg vil nu nok mene at Henry har lidt ret - for til gengæld tror jeg ALDRIG han har gjort et toilet rent eller skiftet sengetøj eller vasket sit eget tøj - i de sidste 28 år ...

Sister Bonde sagde ...

Tilmelder Jens til det første kårsås. Tror du har ret mht. Henry - undskyld Henry.
Tilgengæld kan Jens godt ordne toiletterne her ;o)