lørdag den 5. april 2008

Nogen gik

i Dallevalle og andre i Illum, dengang vi var små - øhhh, sådan ca. 40 - 45 år siden. I dag går jeg på arbejdet på en lørdag, sidste gang var for ca. 15 - 20 år siden. Og hvor er så sammenhængen i det? Der er ingen ;o) Lå bare og tænkte - her til morgen - dengang vi var små, hvor mor og far tog os med ind til byen, om lørdagen, for at se juleudstillingen i Daells Varehus. Jens kom i Illum.

I går aftes, var vi alene, sønnen var taget til København, så jeg mente, at vi skulle forsøge os med Foie Gras, som jeg fik af et cetera i februar måned.Har aldrig smagt det før, og jeg går ikke af vejen for at prøve noget nyt. Fandt lidt rester frem og stegte foie gras'en, som et cetera havde beskrevet. Det blev lækkert, men hvor ville jeg gerne have haft duftesansen med, for det er altså ikke den samme smagsoplevelse, når man ikke kan dufte.Tusind tak for en rigtig fin oplevelse et cetera - alt, alt for flot.

11 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Skal sende dig en tanke på MIN lørdagsvagt. :o)

Sister Bonde sagde ...

Så tænker vi da bare på hinanden - nemlig - god vagt til dig.

Anonym sagde ...

jeg tænker med på dig, selv om jeg har fri lørdag...:-) god vagt Sister Bonde og frk Bibo

et cetera sagde ...

Nej, hvor lækkert, at I to nød det sådan! - men jeg forstår hvad du mener - så det er da godt at du kan få mere, når lugtesansen er tilbage for "fulde omdrejninger" og jeg har været i Frankrig :-) Jeg håber du har en go' lørdagsvagt - det er træls at komme afsted, når det er hveranden lørdag (som jeg sommetider har prøvet de små steder), men der er altid en egen stemning også "personalerne" imellem - sådan af: "vi der er i samme båd" - og brugere har weekend og kommer for at hygge :-)

NILLE sagde ...

Dejlig mad foie gras!!! Det kan da egentligt også være meget hyggeligt med en lørdagsvagt... det er jo indstillingen til tingene, der er afgørende for udfaldet - og jeg er sikker på, at du møder op med et smil!

Sjuske-Dorte sagde ...

Hej Sister når du nu nævner Daells Varehus, så må jeg lige minde dig om Anva :-)

Sister Bonde sagde ...

Tak Anne og håber I får et godt blog-møde.

Et cetera og Nille - det var hyggeligt og jeg havde smil på og den øverste chef havde vagt (og var tilfreds) og der var travlt ;o)

Hej Sjuske-dorte og så inderligt hjertelig velkommen til min blog. Kan altså ikke huske (men den er også helt gal med den) at vi kom i Anva - siger mig i hvertfald ikke noget ;o)

Sjuske-Dorte sagde ...

Tak for velkomsten
Jowda - kan du ikke huske det lå der hvor Scala kom til at ligge. Lige overfor Tivolis hovedindgang. Det var sådan lidt finere end DalleValle....men egentligt et ANdelsVArehus.

Sister Bonde sagde ...

Jo, jo, jo sjuske-dorte - tak for reminderen, der har jeg jo været. Købte min første "rigtige" hat der. Tror swester fortsat har den. Det var Brugsen der ejede det, så vidt jeg husker.

Lene sagde ...

Dalle-valle var for mig, provinsboen, et eventyr at beskue første gang :-) Vi købte jo alt tøj via postordre fra D.V.

Når den pakke kom, var det som juleaften,og sikke en nedtur, hvis tøjet ikke passede ;-)

Sister Bonde sagde ...

Nemlig Lene - sådan var det. Bare når kataloget kom, wow det var stort, og hvem skulle se det først? Nøjjjjj, hvor vi ønskede os det ene og det andet, men om vi fik det, nix.