tirsdag den 20. maj 2008

Der findes ikke

noget bedre, end gode kollegaer, næsten eller det kan jo diskuteres, om der findes bedre ;o) Mod slutningen af dagens dont, kom jeg ud i baglokalet, hvor min skønne kollega fra udstillingen til det kommende royale bryllup, stod og var ved at komme håndcreme på. Da jeg passerer hende, kommer der igen denne 1 sekunds duftvirkning, ajjjjjjjjiiii, måske den varede lidt længere end 1 sekund. Det endte i hvert fald med, at jeg var lige ved at sluge hendes hånd, og det går jo virkelig ikke. Derfor sagde hun: "tag tuben med hjem, hvis du skulle trænge til et kick senere på dagen".

Det har jeg lige gjort - ingenting - det var altså min kollega, som skulle have været med hjem i tasken.
I dag er det 3 uger siden, jeg var til samtale om et fast deltidsjob på biblioteket. Har intet hørt. Desværre tror jeg ikke længere på, at stillingerne bliver til noget (pga. besparelser i kommunen), så jeg er begyndt at søge andre græsgange.

11 kommentarer:

Det gule hus sagde ...

ahhhh, jeg håber der bliver en stilling,gode kollegere er alt.
duft hmmmmm, håber du får mange kick

Sister Bonde sagde ...

Lis - det tror jeg ikke vi skal tro på - desværre. Finder nok noget andet. Mht. kick, så håber jeg i den grad ogsa det. Tak skal du ha for fin kommentar.

Lene sagde ...

duften af kamfer, uhmm håber der snart bliver en anden gang.
held og lykke på de andre græsgange :-)

Sister Bonde sagde ...

Lene - vi har en kamfertræskiste, hvor meget af julehalløjet er opbevaret. Sønnen har altid forbundet denne duft med jul - det synes jeg er sjovt.
Tak for gode ønsker - søde.

Shabby - Marianne sagde ...

Godt at duften var der - bare lidt.... det kommer stille og roligt. Der skal nok vise sig noget til dig - jeg forstår jo ikke at man ikke står i kø for at hyre dig..... Jeg glæder mig i al fald til at du kommer forbi hovedstaden - måske vi næste gang kunne drikke te sammen :-)

billedmager sagde ...

Jeg synes at det er en god ide at du søger andre græsgange og det er bare med at gøre nu! Det er godt at du har nogle søde kolleger.

Sister Bonde sagde ...

Marianne - håber at du har ret, men jeg er altså begyndt at tvivle meget kraftigt, der er gået 1 år nu. Vi må se, at finde ud af noget, var det ikke hjemmelavet pizza til frokost, du skrev ;o)

Billedmager - det er jeg tvunget til, ellers er det jo 4 ansøgninger OM UGEN, og det findes der ikke job til - hernede.

et cetera sagde ...

Selvfølgelig finder du noget andet - selvom jeg stadig er overbevist om at du r født til at være bogbuschauffør! - og lugtesansen - den kommer igen - jeg er HELT sikker nu!

NILLE sagde ...

Æv altså - du er da verdens bedste kandidat... men selvfølgelig vil man jo gerne også have løn ;-)
Kan ikke jo ikke bare ende som sådan en sniffer! LOL!

Du var nemlig lige i dit element i den bogbus - jeg krydser fingre!!!!

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - kan jo ikke blive ved at skrive om det, men naboen og den manglende lugtesans - fylder uhyggeligt meget. Håber og tror du får ret :D

Nogen af dem - Nille - har spurgt om jeg ikke bare kan fortsætte med at komme og lave udstillinger. Har lavet 5 stk. nu - inden for 14 dage. Meget godt, klapper mig selv på skulderen.
Der er jo ikke nogen afgørelse endnu, så vi venter i spænding. Tak for søde ord.

billedmager sagde ...

Jeg kender godt divisen! Jeg er selv på den med de fire jobansøgninger om ugen!!!!