onsdag den 6. august 2008

Og nu med indhold

Vi sidder her fortsat og vi bliver siddende, med hver sin jussi adler-olsen bog. Han er simpelthen værd at læse, for jer som ikke kender ham. Bare det, at jeg overhovedet ikke kan få manden til andet end at læse og sove, se det er en anbefaling, der vil noget.

Den væg, som er overfor os, er ydervæggen fra gamle dage, før der blev bygget veranda på. Vinduer, døre, bjælker i loft, er i tidernes morgen blevet malet grønne, af en nu afdød onkel. Ville så gerne male dem i en farve, som passer til resten af huset. Er der nogen, som tør give sit besyv med? Forslag til og, hvad der ville være passende.

Og så var det lige før at huset var brændt ned. Mens mor var i byen og handle til aftensmad, havde jeg lige overset, at slukke dette strandstenslys. Ufff, ikke godt. Lille grimt brændmærke, er nu at skimte i vindueskarmen. Men hellere det, end en brændtomt.

25 kommentarer:

NILLE sagde ...

Slemme slemme pige!!! Med det sommerhus du elsker så højt! Jeg ved snart ikke om jeg ville kunne koncentrere mig om at læse eller blot stirre ud på vandet - men det er nok et godt læsested!

Sister Bonde sagde ...

Nillepige - det er jo derfor vi vender den vej :D For ellers kan man ikke læse.
Og yes meget, meget slem pige, men der var/er altså 2 stk. mandfolk (påstår de) tilstede, og de lugter altså bedre end mig. Så deeeeeeet.

Frk. Bibo sagde ...

Pyh, godt at der ikke skete mere!!! Enig med Nille! Men når det så også er sagt, så er det et knaldhamrende dejligt billede af 2 læseheste. Det GLÆDER mit bibliotekarhjerte. ;-)

Anonym sagde ...

Kære svigerinde
UHA UHA. Håber ikke det sker i voes tid. Ku bedre forstå hvis det var sket dengang vi lå og læste i køjesengene med stearinlys (kære læser: Børnene havde lommelygter!). Jeg holder meget af at petroleumslamperne er kommet frem - kære kusine A.- og den hvide fod er bare lækker (har lige fået brev fra din mor) Nu bliver du nød til at skrive en kommentar!!
Kh
Swester
PS svigerinde: Kan det ikke være kusine A. der var anonym forleden?

Sister Bonde sagde ...

Hvor er du altså bare mit barn nr. 3, tusind tak for rosen og yes vi er nogle læseheste i den grad.

Tænk det kunne det da godt være - mon hun nogensinde kommer på banen - hende kusinen fra Århus. Og det var nu i dag - tiden kommer stærkt til os.
Skal vi ikke bare lade som om det er en cigaret, som har ligget og ikke blevet slukket - gad vide af hvem? Der kan altid stå noget oven på det lille brændmærke :D

Anonym sagde ...

Hej Svigerinde
En sidste kommentar i dag... Flotte lyseblå stearinlys forøvrigt. Der kan altid stå noget på det lille brændmærke, et forstenet søpindsvin kan vi vel altid finde. Morbror S. takker Jens for mobilpostkassen og tante H. spørger - hvad med de andre huses kasser.
Nu logger jeg altså af.
Kh Swesters

Lene sagde ...

uha sister, det er min store skræk med levende lys. Og når jeg får tid, så skal jeg i gang med den forfattter, det glæder jeg mig til :-) Læser Mankells bøger om Wallander lige nu.

Sister Bonde sagde ...

Swester - sender mail - i morgen :D

Lene - det er forfærdeligt, at vi skal have den skræg, for noget, som er så smukt. Men behandle med yderst respekt, så går det vel ;o)
Du må i gang med ham og ham du læser - må jeg i gang med :D

Anonym sagde ...

Det ser altså bare så fantastisk ud. Jeg synes det ville være utrolig synd at male den væg. På den anden side er det selvfølgelig bedre at male væggen end at brande huset ned bare fordi du ikke kan lide farven....

Sister Bonde sagde ...

Åhhhhh Jens, hvor har du ret. Det er da lige derfor, det skulle brændes ned. Nejjjjj, den går ikke. Men nu kommer emnet op på kommende bestyrelsesmøde, så bliver det spændende, om jeg får lov ;o)
Det er nu ikke væggen, den skal forblive rød, det er den grønne, som ikke hører hjemme nogen steder :D

Anonym sagde ...

nånånå har været i biffen,( mamma mia) mens i hygger med bøger og levende lys.... ja det er hygge at få de gamle lamper frem i "lyset" de skal da ikke bare stå i kælderen. Den hvide fod hvem har været kreativ... den var jo rød...mystikken bredder sig uhhhhh
sommerens gåde.

Johanna sagde ...

Hvor ser det altså bare drøn hyggeligt ud. Tror altså også jeg ville bruge enormt meget tid på, at sidde og stirre ud på havet og himlen. - Men skønt læsested.

Jeg er ikke så dramatisk, så hvis det var min væg, var det nok endt hvid, som resten af rummet. På en god dag, lys støvblå *G*

Kat sagde ...

Ja, jeg kan nu godt lide den groenne. Jeg er igang med Fasandraeberne som var paa udsalg i lufthavnen. Fantastisk bog. Der er stadig intet der slaar "Undtagelsen" Har du laest den?

Sister Bonde sagde ...

Nååååå er det dig bido, som er lampeopsættermaleren?
Hyggeligt, at du endelig kommenterer :D

Johanna - vi bruger enormt meget tid på det, og bliver derfor nød til at vende ryggen til indimellem :D
Håber meget, at få lov til at male det hvidt, det grønne hører ingen steder hjemme - måske i et redskabsskur ;o)

Kat - det grønne skal væk, basta. Har læst Fasandræberne, rigtig, rigtig god, men det er nu alle hans bøger. Meget spændende og utroligt forskellige.
Har læst Undtagelsen - utrolig god.

Anonym sagde ...

Go morgen. Lige en sidste bemærkning til lamperne, det er mig der har sat dem op, men ikke malet den røde fod uhhhhhh.
Men hensyn til de grønne paneler, er den ældre generation ikke opsat på at de skifter farve. Især ikke faster/moster k. Jeg syntes nok også rødt og hvidt vil blive for meget. Hvem er den af døde onkel der har malet grønt /rødt?

Anonym sagde ...

Jeg synes den grønne farve samler rummet på en meget flot måde, da den fungerer godt på den røde væg, men også på det hvide loft.

Jeg kan altså ikke forestille mig, at det kan blive flottere!

Sister Bonde sagde ...

Jens - du er ikke min ven længere :D
Hver vores smag og behag, og er bestemt ikke enig med dig. Bare vent, så skal du se det kan blive meget, meget flottere.

Anonym sagde ...

Kære svigerinde
Så fik vi kusine A. (Bido) på banen. Så mange malende døde onkler har vi da heller ikke!! Ny gåde. Ha en god stille og lun dag ved stranden. KH swester

Anonym sagde ...

Du maler vel hvitt, muligens med noen lys grå detaljer?

Sister Bonde sagde ...

Det er jo nok fordi det er k (+ mand), som har malet dem. Men er det så aldrig ok, at ændre?
Desuden er huset rødt og hvidt udenfor og det er da smukt og ok - bidotøsen :D

Her er bare totalt stille swester -ingen gang et bølgeskulvp.

Ville gerne Hege, men du kan godt læse, at sådan bliver det nok desværre ikke :(

johanne sagde ...

Uha....
Her barsler vi med tanken om en miniferie i begyndelsen af sept. og NU ved jeg, hvilke bøger, jeg skal tage med. Tak for anbefalingen.
Og kære sister...du må ikke fjerne den grønne farve, den er skøn. Den er ren nostalgi, og der er historie i farven.

Lisbeth sagde ...

Et lille pip fra mig ang. farve... nu har du jo halft held med den sorte derhjemme ;O) kunne det mon ikke være flot sammen med den røde og ikke mindst sammen med loftet???
....ellers må det blive hvidt!

Sister Bonde sagde ...

Altid til tjeneste - hmmmmm og måske ikke længere kære storesister :D Den er rædselsfuld den farve. For at skabe harmoni og ro, skal huset have en helhed, og her bryder denne farve med alt.

Tusind tak Lisbeth - you are the best. Men skønt med alle dem som kommer til orde.

"Gammel" skøn kollega sagde ...

Smukke billeder du har på din blog - og meget fin lysesstage, som nær havde kostet jer hytten...

Anonym sagde ...

god start