søndag den 28. september 2008

Fed fest i forsamlingshuset

Hold da op, det var bare helt, helt fantastisk. Jamen, tror ALDRIG vi har oplevet noget ligende. Det har vi nok, men det er (næsten ;o) glemt. Maden var så forrygende lækker, at hver en mundfuld, var et stort UMMMMM. Det var lavet af en kvinde, som til daglig laver mad til 30 personer i et firma - heldige dem. Alt var lavet fra bunden, ingen hokus-hjælpemidler, og det kan altså smages.Efter de traditionsrige sange, talen fra mor, børnenes festlige indslag, var en flok fyre på vej ind i lokalet. Alle følte sig lidt utrygge, for tatoveringerne var massive, og størrelserne på kroppene, var som de skulle være. "De må være gået forkert" eller er sultne, var der nok mange, der tænkte. Men det var aftenens musikband: Wild Wax Combo, som efter 2 andre arrangementer - den dag - skulle afslutte en lang dag, med at glæde os.Det var bare så godt, jamen altså alle rockede, selv fruen her, med dum ankel, måtte ud på gulvet. Hvis du nogensinde tænker på musik til en fest, ansæt dem, men bestil i god tid. Vi var en 45 - 50 mennesker, de kunne nemt have klaret 2. - 3.000.
Tak til værtsparret for en rigtig minderig aften.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Næh, hvor det lyder rigtig, rigtig hyggeligt. Jeg gætter på at det er din brors fødselsdag! Der er altså nogen mennesker som er rigtig gode til at arrangere en god fest!

Sister Bonde sagde ...

Jens - det var det ikke - men en meget kær venindes (tidl. kollega) mand, som fyldte det STORE tal.
Det var bare så godt.

Shabby - Marianne sagde ...

Hvor ser og lyder det bare som en forrygende fest :-)

Sister Bonde sagde ...

Du havde ikke siddet stille Marianne - i de 2 timer bandet spillede. Så godt.

et cetera sagde ...

Sikke en dejlig beskrivelse afen dejlig fest! Håber værten ser det - for det er et smukt, smukt "tak-for-sidst-kort" du her har lavet :-) - og nu passer du på dén ankel - husk at man nemmere vrikker om på en svag ankel med smerter - med de helt store katastrofer til følge - og Rom (eller det du/I vil se af byen) er altså ikke så kørestolsegnet!

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - du kan tro de har set det - desværre er det nogen af dem som IKKE kommenterer :D
Skal nok passe på, men det var eddermanme god musik.
Så må vi tage turistbussen eller en taxa, det har Jens sagt. Men lad os nu se.
Han vil gerne en tur ned af Via Appia Antica, men mon ikke der findes en bar i nærheden, hvor jeg kan vente på ham? ;o)