mandag den 15. september 2008

Har skæve katteøjne

her til morgen, og det kan kun betyde én ting, har sovet godt.
Og det kan så undre, fordi der "plejer", at være en form for nervøsitet, når nyt skal startes. Men når sandheden skal frem, så er det skrækken for "rundbords-opkald", som frygten mest går på. Jeg hader det, og hvem gør ikke det? Jo, måske lige underviseren/lederen, som stiller opgaven: "Fortæl jeres navn, hvor I kommer fra, hvad I har lavet osv. osv. osv. Alle sidder hamrende nervøse, hvornår det bliver ens tur. Det eneste formål med dette total sindssyge og ligegyldighed, må være, at tiden går for underviseren, for der er ikke én, som kan huske, hvad naboen eller den overfor hedder.
Stemmer for nedlæggelse, af denne form for tidsspilde :D

9 kommentarer:

Tine sagde ...

Ja, det er ren tidsspild, men er alle former for jobsøgningskurser ikke det ?

Sister Bonde sagde ...

Nu var det ikke selve kurset Tine, det kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om, før om 5 uger :D
Det var bare det, at man skal fortælle om sig selv ;o)

et cetera sagde ...

Hvor har du - som sædvanligt - ramt hovedet på sømmet! - håber du møder nogle gode, kloge, sjove og rare mennesker på det kursus - i det mindste ;-)

NILLE sagde ...

Den slags rundbordsting deltager jeg i hele tiden - hver gang der er et nyt møde osv. Men faktum er - som du siger - at ingen kan huske det bagefter fordi de kun koncentrerer sig om deres minitale - og bagefter bare er lettede over, at det er overstået ;-)

Men du klarer det - vær utraditinel - sig, at du er lastvognschauffør ;-)

Helle K. sagde ...

Det er måske rart nok at høre om de andre, men den første dag er det umuligt at huske - måske kunne det gøres på et senere tidspukt og en mere alternativ måde?
God fornøjelse med dit kursus. :)

Kom så igang sagde ...

Jeg synes du skulle prøve at stemme for nedlæggel af rundbords -opkald,så ville du gøre dine medkusister glade,jeg hader selv de opkald.

Sister Bonde sagde ...

Et cetera - det har jeg endnu ikke - for de har dælme så travlt med at komme ud af døren. Men måske i morgen, hvis der kommer nogen :D

Nille - jeg siger intet - bryder mig ikke om, at fortælle mennesker som jeg "ikke kender", hvem, hvad og hvorfor jeg kan nogle ting ;o)

Rigtig god ide Helle - det skal s.. da være meget senere i forløbet, til slut måske, så sidder vi 2 :D

Conny - jeg laver en gruppe på facebook: Nedlæggelse af ........
må lige tænke mig om.
Kan fornemme jeg ikke er ene om dette.

Lise sagde ...

Som underviser må jeg jo lige kaste et indspark ind her. For jeg er faktisk fortaler af disse her rundbords-opkald.

For mig handler det om at kunne tilrettelægge undervisningen, hvem har jeg med at gøre - hvor stort er deres videnspænd. Deres navne lærer jeg ikke på denne måde, og dog lidt gøre jeg, for nogle af dem kan jeg huske udfra hvad de sagde i starten af kurset "10 års ansættelse... JENS" fx.

Jeg håber virkelig at dine undervisere bruger oplysningerne til noget, jeg gør, og mine kursister kommer ALTID igennem det. Vær du glad for at du ikke ønsker at blive ejendomsmægler :-)

Sister Bonde sagde ...

Alle undervisere er fortalere Lise.
Har været nok i ejensdomsmæglerbranchen.
Tak for dit indspark.